Ahojte :3 opäť mám trošku "problém" .. vlastne ani nie problém len by som potrebovala poradiť ohľadom venčeku,šiat a tak ..
Čo si myslíte o objednávaní šiat z internetu ?
Máte nejaké typy na šaty vhodné na venček ? (musia byť biele)
Aké biele ša
nie je dosť skoro ešte na venček? O_o
ja som si objednala zelené korzetové šaty z internetu, boli lacné a od toho sa odvíjala aj kvalita, ale mne sa veľmi páčili a ten jeden večer som v nich v pohodičke prežila, ale už si ich asi v živote neoblečiem
saty z netu su pekne ale nevies ako ti budu sediet a teraz nemyslim miery ale ci ti sadnu aj typovo....ja som skoncila na stuzkovej so satami ktore sami najprv vobec nepacili, mama mi ich nanutila no ked som si ich obliekla vyzerali uplne inac a riadne mi sadli no vzhladom k tomu ze mas na neten vyber uzastny a na ebay najdes saty za par faciek a take prekrasne tak by som si premyslela risk, s peniazmi a tak
@thunderstorm - nemyslím si že je skoro,nechcel potom všetko riešiť na polednu chvilu ..
No my musíme mať biele šaty .. ale som s tým celkom spokojna .. predstavujem si take úzke ktoré by zvýraznili moju postavu možno sukna trochu do širšia .. ramienka asi plné s nejakou čipkou :3 myslím že by to vyzeralo fajn
Tú ploskačku využijem .. D dakujem za tipy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja som si objednala zelené korzetové šaty z internetu, boli lacné a od toho sa odvíjala aj kvalita, ale mne sa veľmi páčili a ten jeden večer som v nich v pohodičke prežila, ale už si ich asi v živote neoblečiem
No my musíme mať biele šaty .. ale som s tým celkom spokojna .. predstavujem si take úzke ktoré by zvýraznili moju postavu možno sukna trochu do širšia .. ramienka asi plné s nejakou čipkou :3 myslím že by to vyzeralo fajn
Tú ploskačku využijem .. D dakujem za tipy