Ja si zas myslim, ze nie som krasna, ale ani najhorsia baba na svete. Moja krasa spociva v tom co mam v nutry. Pretoze kazdy clovek je krasny bez rozdielu na to ci je chudi, tucny, nizky alebo vysoky. Takze Aurora, tvoje pocity z toho ako vypadas by nemali prevysit to aka si krasna z vnutra a tvoj charakter.
No pokial som nosila okuliare.....tak som sa považovala za najhoršiu babu na svete....ako som ich prestala nosiť..( dúfam že to nečíta moja očná ) tak si myslím že je to lepšie a moje sebavedomie sa zdvihlo o 50%
Ale tak nikto nie je dokonalý a podla mňa na každom je niečo pekné....
Ja vôbec neuvažujem o tom či si verím alebo nie.Proste som, každá holka má niečo zaujímavé, oči, úsmev, vystupovanie, chôdzu...ako každý z nás...no a o tom vnútre,to sa mi páči, niekedy až príliš
mne sa najviac páči moje vnútro, pohľad na rôzne veci..mám dar rýchlo odhadnúť ľudí.. a zvyšné beriem ako je.
Na fyzickej stránke môžme zmeniť účes, kilá...a tie iné skrášľovacie veci.
Ale na psychickej je toho tak veľa, že to sa ani vymenovať nedá.
A som zástancom toho, že tvoje vnútro a odzrkadľuje na tvojom tele, a hlavne na tvári. Z nej viem veľa vecí vyčítať - rôzne povahové vlastnosti. A musím povedať, že niektorí ma svojou iskrou a charizmou prekvapujú a to nehovorím o krásaviciach 60-90-60.
Poviem vám, že mne naozaj chýba sebavedomie, neviem, či je to tým na pip prostredím u nás doma, ale keď idem niekde a stretávam partie dievčat, mám pocit, že som menejcenná a že sa im nemôžem vyrovnať.
Nemyslím si,že som pekná, pretože sa mi nepáči moja hruškovitá postava. Aj ked mi niektorí hovoria, že moja postava je ok, že sú i horšie, aj tak mám pocit, že som len jedna veľká dyňa.
Takže nemôžem sa sama posudzovať, to musia urobiť iný, a potom moje sebavedomie možno bude na vyššej úrovni.
Zavisí do nalady a situacie, niekedy sa mam rada a niekedy sa fakt akože nenavidim, to su take tie chvilkové dni , ale počula som že ked začnete sami seba milovať budu vas milovať aj ostatný!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ako sa tak divam na fotku, tak to az take strasne nebude...ozaj, nikto nie je dokonaly
Ale tak nikto nie je dokonalý a podla mňa na každom je niečo pekné....
už si ludia v okolí zvykli že ich nenosím
A mne to takto vyhovuje....na zrkadlo dovidím a dokonca aj v škole na tabuľu
akoze nechapem preco
zato ze sa stale smejeme nemusime byt namsylene
skor sme trosku sibnute a prirzdene ako namyslene
kazdy ked nas spozna povie myslel som si ze ste namyslene
ale preoc????
co som komu urobila??
ved ani pekne nie som =DDD
ok majte sa das ist alles =DD ci ako sa ot pise
skoda ze len vyzeram =DD
by ste ma mali vidiet ale radsej nie sa zlaknete
boh ma nema rad .. =DDD
Na fyzickej stránke môžme zmeniť účes, kilá...a tie iné skrášľovacie veci.
Ale na psychickej je toho tak veľa, že to sa ani vymenovať nedá.
A som zástancom toho, že tvoje vnútro a odzrkadľuje na tvojom tele, a hlavne na tvári. Z nej viem veľa vecí vyčítať - rôzne povahové vlastnosti. A musím povedať, že niektorí ma svojou iskrou a charizmou prekvapujú a to nehovorím o krásaviciach 60-90-60.
Nemyslím si,že som pekná, pretože sa mi nepáči moja hruškovitá postava. Aj ked mi niektorí hovoria, že moja postava je ok, že sú i horšie, aj tak mám pocit, že som len jedna veľká dyňa.
Takže nemôžem sa sama posudzovať, to musia urobiť iný, a potom moje sebavedomie možno bude na vyššej úrovni.
ale niekto hovori ze kto je namysleny je aj pekny tak ja teda neviem