Vianoce: Sviatky pokoja??? Ja ich teda pokojné nemám :D
Kto z Vás pozná, že Vaši že Vaši rodia sú nervózni a nič čo urobíte, nieje dostatčne dobré.. Napríklad, zle vysávate a v kuse Vás s niečim nahaňajú, že ešte toto a o pol hodku vám nájdu niečo nové na robotu A potom si sadnete na 5min pred PC a už majú
ja som včera vyupratovala celú obývačkovú stenu, mamina na mňa pozerala, ako to všetko utieram a keď som skončila, hovorí mi: "A teraz si zober mydlovú vodu, všetko vylož, umy to a každý pohárik poriadne umy v kuchyni." Keď som sa rozčúlila, že načo som sa s tým doteraz piplala, povedala mi: "A to si si len nechystala?"
a dnes ráno sa rozplakala, lebo zabudla kúpiť salko
u nás sa mama včera vykričala, lebo sme zle zdobili stromček... ale inak jej neprepína, len včera mala taký záchvat - ale ona si vždy zakričí a už je dobre..... teraz mám až do Silvestra kľud
pred 2 dnami sme piekli cely den potom som upratala izbu k jej spokojnosti co neni vobec jednoduche zdobila stromcek a vela ineho a dneska zacala na mna kricat ze nic som jej nepomahala na buduce vianoce moze cakat HOVNO
unas pokoj nikda neni už tyžden pred vianocami mama s babku nervačia oco a ja ich mame u prdele preto ešte viac nervačia njn tomu sa hovori sviatky radosti a pokoja
hej aj moja mam vecar ze kolko este dnes musi uptaovta,ja ze pre krista co chce este upratovat,??ze vsak nikde neni nasrate ani nic origane ze staci dlazky umyt v dome,co som uz jej dnes vsetky povysavala uz len na mokro ich treba vece rpretriet,a to predsa neni az tak moc a utriet prach a ja budme robit stromcek a aeste chce piect 2 kolace,nechapem naoc vravim staci jeden..pritom uz dake 3 druhy suchych napiekla,no neni to dost??abyx sa uz kazdy neposral z tych Vianoc....
A preto ja som sa naučila vždy za mamou naklusať do kuchyne, postaviť sa do pozoru a furt sa vypytovať, čo mám urobiť. Lebo urobiť by som to musela tak či tak, ale takto je to v pokoji bez kriku a ešte pôsobím aspoň trochu aktívne
Šak ste ale všetci leniví! V posilovni činky naťahovať, po ihriskách za loptou pobehovať, na diskotéke poskakovať, obiehať furt po kamošoch, bezcielne s nimi telefonovať, zorganizovať party na chate a tam potom chlastať do nemoty, to áno, ale navštíviť pár obchodíkov, potom trošku upratať izbu, pošmrdlikať s handričkou prach a pobežkať s vysávačom po byte raz do roka, to už len je drina...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a dnes ráno sa rozplakala, lebo zabudla kúpiť salko