Chcem sa opýtať, že kto by bol za to, aby videoblogy boli ako nepovinný predmet, teda aby tí, čo nemajú videoblog nemali z neho 5.
Lebo mnoho ľudí je dosť aktívnych na birdzi, ale nemá videoblog. Nie každý ma na to možnosti, aby ho natočil, či už napríklad nemá kameru, nemá žiadne nápady a podobne.
Síce asi nič tým nezmením, ale len by ma zaujímal Váš názor, samozrejme že nechcem nič nikomu prikazovať a meniť
@1 - to sa dá povedať ale v podstate o hocakej rubrike - nie každý ma nápady aby písal napr. blogy; nie každý ma možnosti aby tu sedel tak často ako by chcel a dosiahol lepšie známky
@fylo Mášpravdu iba z časti, videoblogy pridáva naozaj málokto a napríklad ked nemáš kameru prípadne veľmi kvalitný mobil s videokamerou tak nemáš šancu ho pridať. Ale blog môžeš pridať, klávesnicu má asi každý
@8@lafoncepansy tak tak, dobrý postreh...myslím si, že sú dôležitejšie veci na riešenie...neviem, či vôbec to vysvečko určuje nejaký rebríček užívateľov alebo je len tak.
za 2. čo by som natáčala? Svoj šeredný xicht alebo natačala ako dokážem zahrať kohútika jarabieho aj z akordami?
Ja som taká že mňa povzbudí všeličo povzbudívé...keď som videla e mám za blogy "výbornú" išla som písať ďalšie...a ne pre birdz...pre seba...a nakoniec mi to aj pomohlo... alebo aj to že som začala viac komentovať...veˇfd kolkým ludí to potešilo! i mna teší keď si dosi prečíta nejaké moje kraviny....
POdla mňa je nápad z vysvedckom veľmi originálne a milé.... a tie videoblogy kazia tomu celý ten tento...
@d170 - ako mna sa to netýka, nepíšem blogy, netočím videoblogy a je mi jedno akú známku z toho budem mať ..
Pravdu máš, že je to vec, z ktorej veľa ľudí "prepadne" - čož možno ani nie je technikou, nakoľko lepší mobil má skutočne, si myslím, kde kto .. ale skôr tým , že je to niečo nové, čo si vyžaduje čas a lepší nápad o čom to má byť
išlo mi o princíp - dáš ako nepovinný predmet videoblogy. V tom sa ohlási niekto, kto bude tvrdiť že slohy mu nikdy nešli, že on to radšej povie akoby mal písať a že chce radšej nepovinné blogy. Ďalší ti povie, že on nechodí do fóra, lebo sú tam furt tie isté opakujúce sa témy a že on chce nepovinné fórum .. v podstate vyhovieť všetkým sa nedá, o to mi išlo .
@fylo Napríklad blog môže napísať každý, však aj snaha sa cení, každý nie je budúci spisovateľ, ale posnažiť sa niečo napísať má možnosť každý, ale natočiť videoblog nemôžeš, ked nevlastníš kameru alebo špičkový mobil. Na mobile má možno kameru väčšina, ale takú s ktorou nič nenatočíš, lebo ma zlé rozlíšenie a podobne, sa to kamerou ani nazývať nedá. Nie každý má mobil za čojaviem 600 a viac euro a v najčastejšie používaných mobiloch naozaj nemáš dobrú kameru.
Samozrejme že to vysvedčenie nič neznamená, mám ja aj ostatný iné problémy, len ma to tak napadlo z nudy, lebo mi to príde trošku nespravodlivé.
A ako som písala už v prvom príspevku, nebola táto anketa založená s cielom zmeniť doterajšie birdz vysvedčenie, bol to len taký návrh, nič viac.
@d170 - ja teba ani tvoj nápad nekritizujem. v podstate s ním súhlsím ...To čo som chcel povedať a povedal, boli skôr len také kozmetické úpravy a postrehy čo ma napadli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Lebo mnoho ľudí je dosť aktívnych na birdzi, ale nemá videoblog. Nie každý ma na to možnosti, aby ho natočil, či už napríklad nemá kameru, nemá žiadne nápady a podobne.
Síce asi nič tým nezmením, ale len by ma zaujímal Váš názor, samozrejme že nechcem nič nikomu prikazovať a meniť
@fylo Ale nemať nápady a nemať kameru je podstatný rozdiel. Na ostatné som sťažnosti nejak nepočula, ale na tie videá dosť.
za 2. čo by som natáčala? Svoj šeredný xicht alebo natačala ako dokážem zahrať kohútika jarabieho aj z akordami?
Ja som taká že mňa povzbudí všeličo povzbudívé...keď som videla e mám za blogy "výbornú" išla som písať ďalšie...a ne pre birdz...pre seba...a nakoniec mi to aj pomohlo... alebo aj to že som začala viac komentovať...veˇfd kolkým ludí to potešilo! i mna teší keď si dosi prečíta nejaké moje kraviny....
POdla mňa je nápad z vysvedckom veľmi originálne a milé.... a tie videoblogy kazia tomu celý ten tento...
Pravdu máš, že je to vec, z ktorej veľa ľudí "prepadne" - čož možno ani nie je technikou, nakoľko lepší mobil má skutočne, si myslím, kde kto .. ale skôr tým , že je to niečo nové, čo si vyžaduje čas a lepší nápad o čom to má byť
išlo mi o princíp - dáš ako nepovinný predmet videoblogy. V tom sa ohlási niekto, kto bude tvrdiť že slohy mu nikdy nešli, že on to radšej povie akoby mal písať a že chce radšej nepovinné blogy. Ďalší ti povie, že on nechodí do fóra, lebo sú tam furt tie isté opakujúce sa témy a že on chce nepovinné fórum .. v podstate vyhovieť všetkým sa nedá, o to mi išlo .
Samozrejme že to vysvedčenie nič neznamená, mám ja aj ostatný iné problémy, len ma to tak napadlo z nudy, lebo mi to príde trošku nespravodlivé.
A ako som písala už v prvom príspevku, nebola táto anketa založená s cielom zmeniť doterajšie birdz vysvedčenie, bol to len taký návrh, nič viac.