skaredy. pripadam si ako kok ked ho pocujem. ale zahadne odo mna vzdy chceli aby som pocas slavnosti a neviem coho robil ludovych rozpravacov, uvadzal nieco a podobne
podľa mňa taký.. hlbší na dievča, a detský. a zistila som, že čím bližšie poznám človeka, tým hlbší mám hlas. čiže keď sa bavím s neznámym človekom, tak celkom potichu a tenko, zato s ľudmi čo poznám (dlho) hlasno a normálne..
taký quite quite pred publikom roztrasený jak hovado jedna profesorka sa ma raz spýtala, či mám nejakú vadu vyjadrovania ale zato niekedy mám prenikavý a preafektovaný nechápem, ako sa mi to mení
myslím, že trochu hrubší (okrem návalov endorfínov/stresov, vtedy je vyšší ), občas slabopočuteľný, inokedy zasa vraj príliš hlasný často (aj teraz ofc) zachrípnutoprefajčený-ten jediný mi je sympatickejší, inak svoj hlas ňemám rada
ale všeobecne som uchyl na ľudské hlasy
spýtal som sa teraz dvoch najlepších kamošov a jeden povedal, že "rozvážny" a druhý, že "hrubý a tichý". a ešte jedno dievča mi dalo zaujímavý kompliment na hlas nedavno, ale neviem si spomenuž už čo to bolo. ale prekvapilo ma to.
Toto je taká ťažká otázka, že... Sama ho opíšem ťažko, ale kamaráti hovoria, že pekný, vhodný do rádia alebo tak... Mám čistý hlás, zreteľný, hovorím nahlas. Rada čítam nahlas, rada by som pracovala v divadle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
ale to by mali skôr popísať ľudia s ktorými som sa stretol ( @padlyanjel padnuta skús to )
kazdy asi nema rad svoj prehravany hlas
a nahrávky skresľujú, páči sa mi viac môj hlas ako znie ako z nahrávky
ja by som povedala ze taky detsky
@tans kľudne si vypočuj
v tomto videu rozprávam 29:05 okrem iného, keby to niekoho veľmi zaujímalo (som trápna, ale woo, môj hlas je na YouTube)
ale všeobecne som uchyl na ľudské hlasy
asi tak, keď začne pubertiak mutovať alebo má nádchu - také niečo, akurát, že už som domutoval
» vocaroo.com/i/s0G985OqgraO...
smejem sa
@thrwtchr ďakujem za ukázanie super nástroja a zistenie, že mám funkčný mikrak
a aaano, este aj k nastenke som bola parkrat prirovnana
chcela by som o niečo hlbší aspoň