Snape zajde do svého oblíbeného bordelu U Rudé umije. Tentokrát má ovšem speciální přání. Chce transvestitu s pěknýma prsama. Jaké bude jeho překvapení, když mu bordelmamá přivede Harryho Pottera v krásných růžových šatičkách a krajkové podprsence?
@2 @4 @3 @5 tak toto som fakt nemyslela @6 nie nemusí to byť až takéto úchylné
Nemusí to byť opísané až do detailov alebo strašne úchylné Je aj jemnejší slash ak vás to zaujíma skúste toto: » patolozka.cz/index.php/cz/dr...
ok povedzme ze bolo obdobie, kedy som bola totalne zavisla a slash bol skoro podstata mojho zivota, lebo ma nic ine nenaplnalo.
bolo obdobie kedy som zavislacky 20 hodin denne citala, ale aj obdobie kedy som vela pisala a prakticky tym uplne zila, nasla si vela kamosov s ktorymi som zdielala svoje pocity a tak
teraz je uz par mesiacov obdobie, kedy si sem tam precitam nejaky update dlho sledovanej fic ale inak neriesim, nesledujem, necitam a trocha ma to sice mrzi, ale proste som nasla ine veci ktore ma naplnaju viac.
kazdopadne aby som to zrhnula, mam rada slash a v mojom zivote mal celkom podstatnu ulohu
@n0win0u
Slash fiction is a genre of fan fiction that focuses on interpersonal attraction and sexual relationships between fictional characters of the same sex.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
whaaaat ???
@4
@3
@5 tak toto som fakt nemyslela
@6 nie nemusí to byť až takéto úchylné
Nemusí to byť opísané až do detailov alebo strašne úchylné Je aj jemnejší slash ak vás to zaujíma skúste toto: » patolozka.cz/index.php/cz/dr...
» hp.drabbles.cz/index.php/cs/vy...
toto je lepsie
bolo obdobie kedy som zavislacky 20 hodin denne citala, ale aj obdobie kedy som vela pisala a prakticky tym uplne zila, nasla si vela kamosov s ktorymi som zdielala svoje pocity a tak
teraz je uz par mesiacov obdobie, kedy si sem tam precitam nejaky update dlho sledovanej fic ale inak neriesim, nesledujem, necitam a trocha ma to sice mrzi, ale proste som nasla ine veci ktore ma naplnaju viac.
kazdopadne aby som to zrhnula, mam rada slash a v mojom zivote mal celkom podstatnu ulohu
Slash fiction is a genre of fan fiction that focuses on interpersonal attraction and sexual relationships between fictional characters of the same sex.