@riachrulman tebe pride normalne, ked niekto zahlasi, ze si svoj zivot vie predstavit bez sexu? Pozri, ak by si mal prilezitost si zajebat chces povedat, ze by si si nezajebal? Ak povies ano, tak si bud gay, impotent alebo mas daky komplex. Sex je predsa nato aby sa robil a aby sa ludia rozmnozovali...myslim, ze takto tvoj tatko asi nerozmyslal, kedze si s tebou pisem.
Ked si pätnásť-šestnásťroční chalani nevedia predstaviť svoj život bez sexu to už je čo... Ja by som asi vedela,len podla toho čoho sa to presne týka,lebo uspokojiť sa dá aj inak a ak by sa nejak inak dali robiť aj deti tak by som to prežila...
@bress no hej richardulman je uplny mnich ty kks...lenze oni ziju uplne iny zivot mimo konzumnu spolocnost a su tak vychovany bud - alebo, neporovnaj neporovnatelne
viem, a nijaký som už celý 16 rokov nemala. som kludná a spokojná. a vôbec necítim potrebu po niekom sa štverat alebo sa nebodaj množiť. nie ďakujem neni som zvieratko
@hajzelodkosti už viackrát som bol prirovnávaný ku gayovi a neviem prečo... po prvé nenávidím chlapov z celej duše a po druhé aj gayovia radi sexujú, takže to mi nejako logicky nejde dokopy s tým tvojím tvrdením
pozri... sex je droga... je ako alkohol a cigarety...mám pravdu? určite do značnej miery mám... takže ak sa nechcem stať závislým ako väčšina uchylákov a tak podobne tak nevidím dôvod prečo by som s tým mal začínať keď nechcem...ty azda áno?
čo život bez sexu ??. Tén čo založil rubriku asi bez neho žije a chce vedieť či je sam ??? , Heh toto je daľšia haluz , alebo máš nejaký problém ?? tak urológ/gynekológ ,,,, No jasné bez sexu si viem prestaviť život ,,,
.
.
.(A ONANOVANIE A MASTURBOVANIE JE DOVOLENÉ ??? či to tiež považuješ za sex )
.
.
.Ak budeme spolu spať tak si dáme lieky proti vzrušeniu
Ked si niekto vie svoj zivot predstavit bez sexu musi v tom byt hned komplex ? nechapem zmyslanie niektorych ludi kazdy ma ine priority co ak si napriklad niekto najprv zaisti pracu buducnost a zatial co velku frajer ktory sulozil kazdy vikend na diskotekach robi robotnika tak 25 rocny dobre zaisteny panic si najde zenu a ziju spolu v bohatstve az do smrti vsetko je relativne a co ak niekto ten sex proste nema ? tak si to asi predstavit musi ... mne to pride ako keby pre vas nemat sex znamenalo smrt (u niektorych)
je to krásna súčasť života, pekne sa dá pri sexe uvoľniť, je to fyziologická potreba, ktorú jedinec proste potrebuje a medzi inými sa mi aj ľúbi tak prečo by som sa ho mala predstavovať život bez neho
@richardulman tak potom nenavidis aj sam seba...prosim ta uz prestan si tu len na smiech.
Ak si myslis, ze ten kto sexuje je uchylak tak potom ja hovorim, ze ten kto ma ako nick svoje meno je hlupak. Preco by mali byt uchylaci? Chytiti babu za jej krasnu rit je uchylnost? Povedat jej, ze je pekna a ze by si mu pretiahol je uchylnost? Nie to sa vola pokus a ked vide tak zazijes krasnu noc s osobou ktora sa ti paci. Nehovorim, ze takto musi kazdy fungovat, ale kto povie, ze sex je droga tak je asi fakt drbnuty.
Hladaj rozdiely medzi pojmami a tvojmi dojmami a uz sa tu nezosmiesnuj.
nemusim si ho predstavovat, ja ho mam... ale nedobrovolne No aj tak to nie je moja zivotna priorita. A sex je prirodzena sucast zivota. Zasa s nim netreba prehanat, taktiez co sa aj striedania partnerov tyka...
urcite ...po minulom roku aky bol prvych 5mesiacov no stacilo teraz mám uz viac nemej povacsine asexualne sklony a som bez uz vyse roka a som na seba hrda
@hajzelodkosti brácho jeb naňho. čo nevidíš že je to drinec? čistý blbeček. a panic nadosmrti. teda pokiaľ nenatrafí na nejakú podobnú jak je on a nanabúcha hneď na prvý pokus. aby ospravedlnil svoju nepredurčenosť sa množiť, zahlási že sex je droga a treba sa jej štítiť. s takýmto diskutovať o sexe?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
a prosim prestante sa navazat do knazov.. su to vase domnienky
/a netvrdte ze nie, ked podla par hodnotite vsetkych!! /
a ja neviem ci si to viem predstavit, zatial ano, lebo nebolo s kym ale az bude, tak si to predstavit neviem
pozri... sex je droga... je ako alkohol a cigarety...mám pravdu? určite do značnej miery mám... takže ak sa nechcem stať závislým ako väčšina uchylákov a tak podobne tak nevidím dôvod prečo by som s tým mal začínať keď nechcem...ty azda áno?
.
.
.(A ONANOVANIE A MASTURBOVANIE JE DOVOLENÉ ??? či to tiež považuješ za sex )
.
.
.Ak budeme spolu spať tak si dáme lieky proti vzrušeniu
.Naše večere budeme tráviť len pri hororoch
.Potomkov mi netreba šak načo
.Celý život budem s tebou len pre tvoje pekné oči
Jedným slovom choréeeee ,,
Som myslela, že jej príspevok bude na 1. mieste, ked som čítala nadpis.....
A čo s týka zadania, áno vedela, žijem tak
@richardulman @30 Tak na tomto sa musím smiať dokonca aj ja!
@sleepwalker9 Spala som, ale už si to tu idem všetko vynahradiť.
Ak si myslis, ze ten kto sexuje je uchylak tak potom ja hovorim, ze ten kto ma ako nick svoje meno je hlupak. Preco by mali byt uchylaci? Chytiti babu za jej krasnu rit je uchylnost? Povedat jej, ze je pekna a ze by si mu pretiahol je uchylnost? Nie to sa vola pokus a ked vide tak zazijes krasnu noc s osobou ktora sa ti paci. Nehovorim, ze takto musi kazdy fungovat, ale kto povie, ze sex je droga tak je asi fakt drbnuty.
Hladaj rozdiely medzi pojmami a tvojmi dojmami a uz sa tu nezosmiesnuj.
áno, dokázala by som to...