Toto som ozaj nejako nepochopil. Do internetu sa sere neskutocne vela penazi a ako je mozne ze na top slovenskych strankach mas ojebavacke reklami na pyramidove hry a scamy... Dnes. WTF? A na dnesnom slovenskom bordeli este ako tak ... ale
ze top svetove spolocnosti ako je Youtube mi dava reklami na podporovanie teroristickej organizacie Hamas to je ozaj too mutch. Ako sme sa tam dostali?
@Teal Nie len velke spolocnosti. Minule som pisal idnemu inforacnemu portalu ci im nevadi za davaju reklamu na pyramidove hry a podvody ze je to trestne a oni ze ta reklama je nahodna a ze za to nemozu. Ale to je somarina je to ich stranka a oni si to tam dali takze su za to zodpovedny.
@dezolat@6 no pravdepodobne to nie je somarina. Služby ako Google AdSense si vyberajú, čo za reklamu užívateľovi webstránky ponúknu na základe vlastných algoritmov. Prevádzkovateľ to neovplyvňuje.
@Teal Ale majitel stranky si zvolil ze si tam da google AdSense a bol na to upozorneny a je pravne zodpovedny za obsah na stranke. To ze on si tam dal gambling mashine na reklamy to je jeho zodpovednost co z toho vypadne. uzivatelia sa maju sudit s majitelom stranky na ktorej je reklama a ten moze sudit AdSense ked sa mu krivdi.
Doporučte snadno a rychle vaše známé pomocí odkazu.
Zkopírujte tento odkaz a pošleteho ho přátelům třeba na FaceBook, Instagram, email, Chat, Blog, Twitter atd.
POZOR: Link posílejte pouze vaším známým! » www.ermail.cz/link/aCaXm2cXje...
Otravují Vás reklamy, které jsou VŠUDE?
Co kdybyste za každou reklamu, kterou jste přečetli nebo viděli, dostali zaplaceno?
Projekt eRmail je založený právě na tom, že my Vám za čtení reklam platíme. Tak proč nezačít vydělávat tisíce tím, co jste až dodnes dělali zadarmo?
Co je to eRmail?
eRmail = Vyžádaný Reklamní e-mail
ERmail je revoluční bezplatná služba, která Vám umožní vydělávat tisíce tím, co jste až dodnes dělali zadarmo - čtením reklamy
Díky eRmailu již firmy nemusí platit obrovské sumy za reklamu reklamním agenturám, ale platí přímo vám, registrovaným uživatelům za to, že jste jim dovolili na email poslat infomaci (eRmail) který vás upozorní na Novinky, Slevy, Produkty nebo zajímavé služby na českém trhu, které vás mohou kdykoli zaujmout.
5 důvodů, proč to zkusit
• Jen za registraci dostanete 100Kč
• Za každé přečtení eRmailu dostanete až 5kč
• Doporučením vaších známých zvýšite své zisky až o 200%
• Získáte přehled o Slevách, Novinkách, Produktech a Službách na českém trhu a dostanete za to zaplaceno
• Budete moci vyplňovat jednoduché dotazníčky, za které budete zaplaceni až 100kč/dotazník
Jak začít vydělávat?
Abyste mohli začít vydělávat, stačí pouze Registrovat vaši emailovou adresu.
Inzerenti aj majitelia webov majú možnosť vpývať na to, čo a kde sa (ne)bude zobrazovať, aby sa nestávalo, že napríklad na stránkach pre deti sa bude inzerovať alkohol, na stránkach pre moslimov bude reklama na bravčové mäso a podobne.
Uz len keby si sa nad tym trosku zamyslel tat Hamas ani zdaleka by nemohol robit to co robi bez podpori obyvatelstva v gaze. A ani sa tym obyvatelia netaja, keby tam boli volby tak Hamas ich vyhra. Preto Izrael neobsadil Gazu uz davno. Samy ju riadit nechcu lebo je to kopec problemov a keby tam nastolili demoraciu tak Hamas aj tak by vyhral volby.
@Waagbistritz69 Fifty-two percent of Gazans and 85% of West Bank respondents - or 72% of Palestinian respondents overall - voiced satisfaction with the role of Hamas in the war. Only 11% of Palestinian voiced satisfaction with PA President Mahmoud Abbas. » www.reuters.com/world/middle-ea...
Mas to vsade. Keby ta to aspon trosisku zaujimalo tak by si to uz cital.
🇵🇸 Aj keby tam posledne volby neboli v roku 2006 (co kopa z tych, ktorych sa momentalne sracky najviac tykaju, neboli vtedy este ani na svete), zaujimali ma len tie udajne konkretne prepojenia tamtej organizacie na hnutie Hamas, ktore keby si teda poznal, tak by snad nebol problem (namiesto troch komentarov na birdz forum zaradom) o tom napisat na ten zoznam na wikipedii, nech teda o tomto udajnom nebezpecenstve nie je informovanych len par ludi na skapatom birdzi. Len to by si asi musel odzdrojovat lepsie nez Gaza=Hamas (sice som sa nejakemu Umma Relief peniaze posielat nechystal a nechystam, ale ze posobia okrem ineho aj v pasme Gazy este neznamena, ze je to doslova Hamas, ani ze pomahaju Hamasu namiesto civilistov), lebo ani 72% nie je 100 a ani ze niekto nieco v povie v prieskume tiez neznamena, ze ho je treba len zbombardovat na sracku aj s rodinou a susedmi. Tu mas teda aj nieco z tych svojich NYTimes, ze si to ty, aby si si trocha rozsiril svoje ciernobiele obzory: » www.nytimes.com/2017/01/12/worl...
@Waagbistritz69 Ja nehovorim o prepojeni tejto konkretnej organizacie na Hamas. Ho hovorim ze kazdy kto podopuje Gazu tak podporuje Hamas. To ze tato organizacia podporuje Gazu mas na linku nie? To ze Gaza podporuje Gaza Hamas som ti ties dal do linku nie? Takze ked podporujes organizaciu ktora podpouje gaze a gaza podpruje hamas tak ked podporujes gazu tak podporujes hamas nie? ci? Priliz tazke kognitivne ulohy na teba? Ved som cital ze dnesny studenty 50% nechapu pisanemu textu. Si jednym z nich co? Ked sa ti nepaci zdroj dak ti dam desat inych. Je to ozaj vsade. Aj na Al Jazeera to najdes.
@Waagbistritz69 72 nie je sto ale ten zvysok sa bud moze postavit na odpor, co vieme ze je somarina a by ich vystrielali, alebo moze utiect. Toto je vojna. Vo vojne nie su vytazi su len porazeny. Bohuzial, ale co cakali ked podporuju teroristov ktory vypalia diesiatky rakiet a unesu civilistov? Tak ako nebola ina moznost ako vypovedat vojnu. A ked civilisti utocia na armadu tak to nie su civilisti, su to ozbrojenci partizani a treba ich vystielat. hohuzial. Civilisti schovavaju u seba teroristov, takze nemaju pravo sa stazovat ked dostanu gulku do hlavy alebo im padne bomba na dom.
@Waagbistritz69 OK este raz to skusim vysvetlit lebo sa evidentne neromieme. Nehovorim ze priamo Relief pomaha hamasu a ich peniaze idu hamasu. Hovorim ze Gaza podporuje Hamas. A ked podporujes Gazu tak namiesto toho aby sa Gaza starala o svojich civilistov a deti, na co ma financie a moznosti zasa to neni ziadna prdel sveta, tak kazdym eurom ktore im das tak namiesto aby oni dali euro svojim ludom na jedlo a lieky tak to oni daju to euro na zbarane Hamasu.
@dezolat Nomen omen. „Ja nehovorim o prepojeni tejto konkretnej organizacie na Hamas“, len skoda, ze presne to si tak od @16 praveze tvrdil a na nic ine som si potom dokazy ani nepytal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Zkopírujte tento odkaz a pošleteho ho přátelům třeba na FaceBook, Instagram, email, Chat, Blog, Twitter atd.
POZOR: Link posílejte pouze vaším známým!
» www.ermail.cz/link/aCaXm2cXje...
Otravují Vás reklamy, které jsou VŠUDE?
Co kdybyste za každou reklamu, kterou jste přečetli nebo viděli, dostali zaplaceno?
Projekt eRmail je založený právě na tom, že my Vám za čtení reklam platíme. Tak proč nezačít vydělávat tisíce tím, co jste až dodnes dělali zadarmo?
Co je to eRmail?
eRmail = Vyžádaný Reklamní e-mail
ERmail je revoluční bezplatná služba, která Vám umožní vydělávat tisíce tím, co jste až dodnes dělali zadarmo - čtením reklamy
Díky eRmailu již firmy nemusí platit obrovské sumy za reklamu reklamním agenturám, ale platí přímo vám, registrovaným uživatelům za to, že jste jim dovolili na email poslat infomaci (eRmail) který vás upozorní na Novinky, Slevy, Produkty nebo zajímavé služby na českém trhu, které vás mohou kdykoli zaujmout.
5 důvodů, proč to zkusit
• Jen za registraci dostanete 100Kč
• Za každé přečtení eRmailu dostanete až 5kč
• Doporučením vaších známých zvýšite své zisky až o 200%
• Získáte přehled o Slevách, Novinkách, Produktech a Službách na českém trhu a dostanete za to zaplaceno
• Budete moci vyplňovat jednoduché dotazníčky, za které budete zaplaceni až 100kč/dotazník
Jak začít vydělávat?
Abyste mohli začít vydělávat, stačí pouze Registrovat vaši emailovou adresu.
Do istej miery to ovplyvniť môže.
Potrebné nástroje existujú a sú súčasťou tzv. Brand Safety.
» support.google.com/adsense/answer/...
Inzerenti aj majitelia webov majú možnosť vpývať na to, čo a kde sa (ne)bude zobrazovať, aby sa nestávalo, že napríklad na stránkach pre deti sa bude inzerovať alkohol, na stránkach pre moslimov bude reklama na bravčové mäso a podobne.
Mas to vsade. Keby ta to aspon trosisku zaujimalo tak by si to uz cital.