momentálne rozpustené, lebo sú príliš krátke aby vošli normálne do gumky, ale keď ich mám dlhé, tak ich nosím vypnuté hore, lebo potom nezavadzajú a nehrejú krk
@siouxsie nie praveze si ich casto neumyvam ale tak vies kolko ja toho ziem? ... ja dost sportujem robim kraso D ... ale nevies nieco poradit ako nocist celkovo vlasy? ... ja si vecer robim drdol no rano ked vstanem rozpustim a a mam velky objem ale zase mamm chemonlove vlasy ci ako sa to povie D
Vselijako , podla nalady
niekedy si spravim nejaky vrkoc, niekedy v cope, niekedy rozpustene. Vlastne nerobim rozdiel medzi upravou na doma a ked niekam idem.
Len drdol si robim jedine ked idem do sprchy pretoze nici vlasy
@popolcek no ano ale závisí to od toho ako si ho robíš,
ked si ho len nejako zasponkuješ, čo mne na hlave nevydrží, tak to nie je až také zlé aj ked hocijaký príliš silný účes vlasom škodí (to zistíš vtedy ked si ho rozoberieš a bolí ťa hlava) ale hlavne vtedy ich ničí ked si ho spravíš s gumičkou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Čo ty máš furt s tymi vlasmi?
barsjako...teraz v drdole, ked je skuskove,nejak toto neriesim
niekedy si spravim nejaky vrkoc, niekedy v cope, niekedy rozpustene. Vlastne nerobim rozdiel medzi upravou na doma a ked niekam idem.
Len drdol si robim jedine ked idem do sprchy pretoze nici vlasy
okej, odteraz len cop
neznasam ich rozpustene doma, vsade mi zavadzaju
Ja nosim skoro stále iba drdol, resp taky cop na polku
ked si ho len nejako zasponkuješ, čo mne na hlave nevydrží, tak to nie je až také zlé aj ked hocijaký príliš silný účes vlasom škodí (to zistíš vtedy ked si ho rozoberieš a bolí ťa hlava) ale hlavne vtedy ich ničí ked si ho spravíš s gumičkou.