ahojte hlavne baby... ako nosite vlasy alebo ako ste zostrihane ... prehrebujete si ofinu? ... poradte co je najlepsie
P.S.: trapne komenty si nechajte pre seba...vopred dakujem
mam rovno zastrihnute vlasy ( lebo raz mi preplo a odcvakla som si asi 30 cm ) aj ofinu taku stredne dlhu,ale vacsinou si ju cesem prec z tvare
a nosim rozpustene vlasy, pripadne nieco taketo
@9 ofinu nikdy viac. pre mňa je najpraktickejšie mať dlhé vlasy, nie je s tým toľko roboty, pretože to stojí stále rovnako,, keby mám krátke tak sa mi to všeliak vlní a to neznášam
@dudok snazim sa predchadzat tomu, aby som mala mastne vlasy a sportu velmi nedavam v poslednej dobe, ale ked nieco, tak samozrejme ze si ich vypnem..ale na bezne nosenie nie
o ofine neviem nič nakolko mam vlnité vlasy ale podla mna je to velmi neprakticke, ja vlasy nosim v cesticke a rovno zastihnute nieco pod plecia myslim ze je to maximalne prakticke a momentalne aj dost moderne a k tomu sa to chalpcom paci i ked dlhe vlasy su dlhe vlasy
ofinu som nikdy v živote nemala.. pre tú srandu by som si to možno aj dala, ale kým by to dorástlo.. Inak meine haare sú momentálne akože dopostupna, treba ostrihať konce:/
@sabnacke myslim si ze je to strasne detsky uces.. ofinky vrkocky fontanky .. a navyse v ofine kazda baba vyzera mladsie, a uz davno to vyslo z mody.. jak sem vlozim obrazok ?
@zajacik26 ja len preto sa pýtam, lebo som nad tým nikdy takto neuvažovala, resp. ja som aj nosila ofinu, ale nie vpredu na čele, prose začesanú s ostatnými vlasmi, čiže ju nebolo ani vidno.
Mam ofinu uz pekne dlho, tak nabok inac mam taky konsky chvost hore vypnuty mam huste dlhe vlasy, ktore som si sama ostrihala do postupna s ofinou je vela babrania, chcem sa jej zbavit, len bez nej som jak debil a vsetci by sa cudovali
Momentalne prezivam krizu a posledny tyzden rozmyslam, ze sa do skoly vobec neucesem a naco? ked som von mam ciapku, ludia z triedy si zvykli ze mi pere a je mi jedno co si zvysok skoly pomysli lenze moja rodina ma od toho pekne odhovara tak asi budem musiet premoct moju lenivost a zajtra si podstrihnut ofinu, kedze uz prd vidim...
to čo sú za blbosti, že ofina vyšla z módy... všetko je v móde... ja ofinu nosím, veľkú cez celé čelo, lebo ho mám vysoké a vyzerala by som bez nej retardovane... a čo sa týka voľby účesu, dôležité je, aby sa hodil danej osobe... napríklad mne sa páči účes na boba, ale mne by to nešlo a ani by sa mi s tým nechcelo kašľať... naopak sa mi najviac hodí mať vlasy prestrihané, do vrstiev, od tváre do postupna s ofinou, aby mal účes rovnomerný objem.
@zajacik26
a teraz by som ti (aspoň teda na chvílu) dopriala mať fakt velku hlavu, okrúhlu tvár, vysoké čelo a bola by som fakt zvedavá či by si považovala stále ofinu za tak niečo detské, infantilné, čo už dávno vyšlo z módy a bez ktorej je to podla tvojich slov "fakt lepšie"..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
a nosim rozpustene vlasy, pripadne nieco taketo
neznasam vrkoce
» tinyurl.com/q3py8f6...
» tinyurl.com/ozr6z4j... moje naj alebo klasika » tinyurl.com/p5so9n2...
skopíruješ link obrázka (nie stránky)
Vtedy sú ženy dosť sexy.
Momentalne prezivam krizu a posledny tyzden rozmyslam, ze sa do skoly vobec neucesem a naco? ked som von mam ciapku, ludia z triedy si zvykli ze mi pere a je mi jedno co si zvysok skoly pomysli lenze moja rodina ma od toho pekne odhovara tak asi budem musiet premoct moju lenivost a zajtra si podstrihnut ofinu, kedze uz prd vidim...
a teraz by som ti (aspoň teda na chvílu) dopriala mať fakt velku hlavu, okrúhlu tvár, vysoké čelo a bola by som fakt zvedavá či by si považovala stále ofinu za tak niečo detské, infantilné, čo už dávno vyšlo z módy a bez ktorej je to podla tvojich slov "fakt lepšie"..