Ahojte prosim chcela by som sa spytat: bola som u kadernicky a dala som si odfarbit olejovou farbou na vlasy asi 10 cm. Chytilo mi to na taku blond rysavu (mam tmavo hnede vlasy). Ale odfarbila som si to len preto aby mi tam chytila oranzova manic panic f
veru tie cigánske odfarbenia sú top, taká žltá až oranžová hnusná ale toto by ti malo pekne chytiť akurát že to vymývanie neviem do akej pôjde, keď je to taká jak vravíš
Ja som nosila directions zelenú, čo je tmavšia farba ako oranžová, a kedykolvek mi odfarbovač neodfarbil vlasy poriadne a mala som ich čo i len trošku do ryšava, tak to chytilo uplne napiču, prip. to vôbec nebolo vidieť.
@11211 V pohode, ukáž potom fotku
A ja som si vždy odfarbovala sama doma, od syossu najsvetlejší odfarbovač (paradoxne podla mňa má syoss úplne nahovno farby, ale tento odfarbovač mi chytal najlepšie zo všetkých čo som vyskúšala)
@demoniqangel no mne to robila kadernicka ako som uz spominala,. A odfarbovala mi to wella nejakym neviem cim. ok ukazem ale bojim sa ze to na toto nechyti.
na rysavu by oranzova mohla chytit, ak to nemas teda prilis tmave... ale s inymi farbami by iste bol problem...
ale inak podla mna budete vyzerat ako cigane s ostatou hlavou aj keby vam to chyti dobre. taketo veci sa hodia na party alebo podium, nie na denne nosenie, neviem, co je to zas za hit.
Teraz som si odfarbila kus hlavy spominanym syossom, povodne mam blond, skoro styri roky farbene na velmi tmavu ciernofialovu, bola som ziarivo rysava a ked som na to dala ruzovu farbu (za 2,30 z poslednej sidliskovej drogerky), vyzeram ako zvyraznovac
Oranzova na oranzovu chyti urcite, hoci mne pripada filozofia Manic Panic s ich rastlinnymi neinvazivnymi farbami dost na smiech.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A inak prečo si dávate s kamoškou rovnaké farby?
A ja som si vždy odfarbovala sama doma, od syossu najsvetlejší odfarbovač (paradoxne podla mňa má syoss úplne nahovno farby, ale tento odfarbovač mi chytal najlepšie zo všetkých čo som vyskúšala)
ale inak podla mna budete vyzerat ako cigane s ostatou hlavou aj keby vam to chyti dobre. taketo veci sa hodia na party alebo podium, nie na denne nosenie, neviem, co je to zas za hit.
Teraz som si odfarbila kus hlavy spominanym syossom, povodne mam blond, skoro styri roky farbene na velmi tmavu ciernofialovu, bola som ziarivo rysava a ked som na to dala ruzovu farbu (za 2,30 z poslednej sidliskovej drogerky), vyzeram ako zvyraznovac
Oranzova na oranzovu chyti urcite, hoci mne pripada filozofia Manic Panic s ich rastlinnymi neinvazivnymi farbami dost na smiech.