Mám strašne divný typ vlasov. Umyjem si ich na druhý den su pekne ale ten dalsi su otrasne vyzeraju mastne a riedko a pri tom vobec take nie su. Neviem co si mam dat aby som zmenšila privelky lesk ktorý mám. pllllls help!
pocula som uz,zevraj vlasy sa mastia aj vtedy ked si ich velmi casto umyvas,napriklad kazdy den,ci kazdy druhy den je vela..a skus rozne sampony,kondicionery na mastne vlasy..mozno to pomoze..ale najlepsie by bolo zajst do lekarne,a tam sa opytat myslim
ja si umyvam vlasy kazdy den..niekedy kazdy druhy kvoli tomu, ze sa mi mastia..ale nie velmi, len to proste neznesiem... a je to normalne..nebudem predsa vyzerat jak nejaka spintoska skus zaist do lekarne..alebo mozno aj koznej...aj ta by vedela poradit..
aj ja si umyvam vlasy kazdy den, mne sa moc nemastia len musim vymywat to mnozstvo laku, tuzidla a gelu an wlasy ............no a urcite chod do lekarne tam ti asi najskor budu vediet poradit co s tym alebo ku koznej lekarke
Mno diky za rady zajdem asi ku kožnej, ale ja mam problem v tom že mam privelky lesk a preto vyzeraju mastno no nie su mastne a umývam si každytretí den.
dievca zlate,si stasne dievca..lebo povec mi ktora baba chce zmiernit lesk ..no ale ja si tiez myslim ze to bude to umyvanie..skus si ich umyvat tak az na 3den..je to tazke,ja viem ale skus to napr.pia sobo a v nedelu vecer umyta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov