Dievcata, mam na vas otazacku ? Aka vona sa vam na muzovi (chlapcovi) paci ? Mate nejaku konkretnu oblubenu vonavku ? Alebo tak vseobecne napr. pyzmo, nieco sladke, alebo nieco viac alkoholovejsie ako napr. voda po holeni ?
hmm mne také tie svieže,čisté ..mužské rozhodne nie ťažké.. viem,že Bruno Banani Magic Man napríklad... alebo aj Esprit. Ono na značke až tak nezáleží...ale mne osobne vonia (takmer) každý jemne navoňaný muž.
Ale ten pocit na ulici,keď prejde okolo a tá vôňa potom..hmm
ja som mal Hugo Boss, Calvin Klein.. Teraz sa mi dost zapacila od Adidas - Victory League.. ale napriklad mam mleiko po holeni od Nivea, ta Silver Protect rada a z neho som hotovy aj ja..
súhlasím s pár komentami hore, prirodzená vôňa je najlepšia ♥ .... ale mám rada AXE,aj Adidas je celkom fajn, to je vlastne jedno,len aby chalan nebol ako chodiaca parfuméria !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale to pižmo je fajn. a je tiež fajn keď je to zmes cédru, kardamonu a pižma. aj mydlo vonia fajn. aj vlastná prirodzená vôňa je fajn.
ale inak tiež ako @3 .
najlepsia, uplne najlepsia na svete je Vegueros - nezohnatelna v nasich zemepisnych sirkach a dlzkach, no zenske idu na nu jak vcely na med
inak na seba davam najradsej Fahrenheita alebo Hugaca
Ale ten pocit na ulici,keď prejde okolo a tá vôňa potom..hmm