už mi pridu trapne aj všetky vtipy o Bieberovi....čo ja viem..ma svoj štýl..ma fakt sexy zensku ... jeho koncerty su vypredane.. pesničky sa hraju v zahranicných radiach. ... tak asi predsa musi byt aspoň trochu dobry v tom čo robí ... ja ho mam osobne na haku...ale tak žeby som sa z neho vysmieval že je teplý abo čo, mi príde maximalne pod uroveň ...
@alpynus omg..všetko to je štýle..ja neosudzujem ludi ked su rockeri alebo ked su hip hoperi..su to ludia ... zato že ma iný štýl a s nim aj 10 milionov ldui napriklad...mam na haku a je mi to jedno..preto mi je aj celý Bieber ukradnutý ale zas nebduem o nom hovoriť že je gay ...
@alpynus dokážeš pochopiš že každému sa páči niečo iné ? proste nie každý to ma vo svojom tele rovnake ako ostatní ľudia, tiež nemám rad keď si ľudia robia z neho srandu ... ty si vôbec počul od neho aj nejaku novšiu pesničku ako "one time" alebo bejby bejby bejby óóó ...
Ja úplne chápem že sa ti jeho štýl nepáči, ale zato niesu tu nasvete sám, nemôže vyhovieť každému
@13@14 nevidel som ani jedneho dospeleho, pripadne mentalne vyspeleho cloveka, ktoremu by sa pacil justin bieber.. jedina bieberova fanusikovska zakladna tkvie v 8-12 rocnych dievcatkach s vygumovanou hlavou
@trdelniiiq teraz neide oto či sa dospelým ľudom páči jeho muzika alebo nie, ale oto že nanho hovoria také veci ako hovoria ... a jeden dospelý, resp. mentalne vyspelý človek by mal mať dosť rozumu aby taketo veci nerobil .. Ale tak čo už narobím, slováci su podľa mňa v tomto dosť "zaostalí" a stále budu odsudzovať ľudí aj keď ich nepoznajú ...
JB raz odspieval koncert bez mikrofonu a nikto si to nevsimol.
aj dvakrat JB je stale nula.
JB nemal plysaka, JB mal pedobeara.
JB ma vydane songy skor, ako ich naspieva.
JBho priatelka je jeho otec.
JBho uces sa neupesne snazili kopirovat aj Beatles.
JB nie je hviezda, to hviezdy su JB.
JB raz odspieval duet sam so sebou.
JB je oficialny vyslanec Zeme pre pripad invazie mimozemstanov. vedci totiz dospeli k nazoru, ze ked vyslu jeho, tak bude jasne, ze nasa planeta nema co stratit.
JB je tajomstvo iluminatov a zaroven strateny poklad templarov.
JB ako jediny hudobnik dokazal vypredat vsetky svoje nosice.
@patofbc ved on je len obycajna popova slapka ... nastroj na peniaze pre tych co na nom zarabaju... trochu mi je ho aj luto ale co uz chlapec si sam vybral...
@patofbc slovaci? ty si myslis ze biebera odsudzuju na slovensku a na slovensku vznikli vsetky tie vtipy? rovnako ako u nas aj v dalsich x krajinach sa z neho ludia vysmievaju..tu nejde o zaostalost..tu ide o to ze bieber je proste uplny fas a ako povedal aj aguri, popova slapka a stroj na peniaze
@patofbc ide o to, ze bieber je blb ktory o sebe moc mysli. navyse vyzera ako teplos. preto si z neho ludia robia srandu. naco ho ty vobec obhajujes? sak su to len vtipy
osobne sa mi vôbec nepáči ako spieva, ale vlastne nemám nič proti nemu, nevidím na to dôvod a myslím, že nikto vám nekáže, aby ste ho počúvali, tak neviem prečo majú vždy ľudia potrebu riešiť ho...
nuze... Bieberova hudba je odpad, ale tym ze oblazuje infantilne mysle milionov 12-13 rocnych slecien spravil uz teraz radost viacerym ludom, ako sa podari komukolvek z nas za cely zivot. Respect.
tak ako, niektoré jeho nové pesničky si vypočujem a osobne ho obdivujem za to, čo dokázal v tak mladom veku... niektoré veci ako vzťah so Selenou mi napríklad z jeho strany príde trochu najivný, pretože ona to očividne nemyslí tak vážne, dokonca sa prednedávnom vyjadrila, že ho má rada, ale neviem, či je zamilovaná takže v tomto mi je ho aj ľúto, pretože vážne vyzerá ako jej syn dakedy, alebo minimálne jej mladší brat Ale tak nemyslím si, že je gay, to určite nie... takéto reči vedú závistlivci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ja úplne chápem že sa ti jeho štýl nepáči, ale zato niesu tu nasvete sám, nemôže vyhovieť každému
A ináč nepoznám žiadny, ale dnes som pozeral Riskni milión a zistil som že má na lýtku vytetovaného Ježiša, ou jeee!
JB raz odspieval koncert bez mikrofonu a nikto si to nevsimol.
aj dvakrat JB je stale nula.
JB nemal plysaka, JB mal pedobeara.
JB ma vydane songy skor, ako ich naspieva.
JBho priatelka je jeho otec.
JBho uces sa neupesne snazili kopirovat aj Beatles.
JB nie je hviezda, to hviezdy su JB.
JB raz odspieval duet sam so sebou.
JB je oficialny vyslanec Zeme pre pripad invazie mimozemstanov. vedci totiz dospeli k nazoru, ze ked vyslu jeho, tak bude jasne, ze nasa planeta nema co stratit.
JB je tajomstvo iluminatov a zaroven strateny poklad templarov.
JB ako jediny hudobnik dokazal vypredat vsetky svoje nosice.
JB nedostava Grammy, Grammy dostava jeho.
JB nema rad ruzovu, lebo nie je dost JB.
stroj na peniaze = gay ?
Chúďa Justin... stále si z nej všetci robia srandu