Už tak zo 4 mesiace mi zdobí pupok pierc, len teraz poslednou dobou sa mu akosi nechce hojiť a vzdoruje. Čistím si ho alkoholom (lieh) a framykoínom. Skúšala som aj solné roztoky, no len krátkodobo, lebo to len zhoršili. Problém je v tom, že ja tam teraz
@kaylee , ono vieš to je taká tetka, ktorá ti veľa neporadí, naposledy som tam bola s tým, že som to mala červené, a povedala mi len to že, čistiť, čistiť, čistiť..
hmm,, mne sa nepaci ten alkohol. neviem preco, ale mam fobiu z cistenia niecoho alkoholom. mam pocit, ze to este viac drazdi. ten framykoin by podla mna stacil. (ale to je len podla mojho skromneho nazoru, do tohoto sa nevyznam. len z vlastnej skusenosti mam, ze ja si do rany alkohol davat nemozem. a uz vobec nie do dierky.)
mnooo ja robym tunely hnisa a boli . mne fest pomaha alpa alebo vyskusaj benzinalkohol.. proste dojdes do lekarne a si to vypitas.. a je to sakra lacne nie jak tie antibakterialne mydla a fest to pomaha... uz nehnisa neboli ani nič! good luck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
mne ked hnisala chrupavka tak som si ti umyvala antikbakterialnym mydlom a natierala framykoinom ale ak ti to nepomaha...
chod sa ukazat ujovi