Inac, este k teme, ked uz by som sa chcel pomachrovat, skor by som povedal ze mam frajerku ktora vydrzi dve hodiny To je myslim pohodlnejsie
ALe k veci, jooooooooooooooo stale si pre mna super mast drity mutant uaaaa. Preco som neni ako ty ? Osobne by ma sex 2 hodiny v kuse nebavil ani s MISS UNIVERSE A pokial to robis preto ze sa nevier urobit treba ist dokotorovi, asi si impotent
INAC som pocul ze taku vydrz maju len impotenti alebo ludia co trpia na rakovinu vajecnikov
It: a zabudol si na este jeden pripad extra dlhej vydrze... vlastne 2
prvy "vystriekany" ergo repete lebo vlastne nemas co.... a potom clovek najebany alkoholom ten tiez vydrzi vela respektive sa nespravi vobec zalezi od mnozstvo % v krvi
hej takychto mam najradsej ... vypcham ti hubu kktom...bla bla bla,..."vidrzim" 2 hodiny,...nemam frajerku,...a este to zakonci ze pocuvas hiphop tak mozem ist aj ja s usmevom spat...
Lebo takych ako ty ze kazde druhe slovo nadavka, kazda druha veta sa musi niecim pochvalit...Fakt ze nemusim ale kludne sa tu este chval A odkial vies ze vydrzid dve hodiny ked nemas babu ??
Husky to neni kaliber..To je rolnicka A Jo09...Nie ale je to kurevske ked jebes niekoho ku komu nic necitis...Ale podla toho ako sa tu chovas sa to k tebe perfektne hodi
pribi sory ale ta zavist vy ste seci este nepochopili celu tuto vec presne som vedel ze to takto dopadne hahaha ide oto aby ste si precitali otazku a odpovedali nanu a pital som sa nasledovne ievcatka a chlapci je podla vas normalne v mojom veku vydrz nad dve hodiny ? cize ludzee zamislite sa cotu trepete oks ked si myslis zejeto tema o kokoce tak sem nepis jooj inteligent to pochopi na poprve
Hmm, ked som prisiel na birdz prvy krat a cital som si diskusie, tak som bol naozaj milo prekvapeny, ze sa tu riesia rozne zaujimave veci a ze sa tu daju najst inteligentni a kulturni ludia. ( Na rozdiel od azetu, ktory sa cim dalej viac hemzi len uchylakmi, homosexualmi a debilmi )
Zial postupom casu zacinam aj tu na tychto forach pozorovat bezny paradox, ze 10% tych retardovanych a neinteligentnych ludi, dokaze pokazit naladu a vziat chut tym 90% normalnym ...
a nezaspala pri tom? Co ja viem ja si myslim ze do hodiny to je akorat. Viac by to uz ani mna nebavilo a myslim ze ani priatelku. Skus si honit dve hodiny
ok poviem ti to takto podľa mna si zakomplexovane 16 ročne decko čo ma nutkanie vymyšľat si totalne kraviny ktoré nikoho nezaujimaju a snaží sa tým na seba upútať pozornosť...aj keby si vydržal dve hodiny čo nas do toho? to čakaš že sa ti tu teraz ozve nejaka nadržana baba ktora to bude chccieť skusiť či čo? si totalne out...a ten posledny tvoj prispevok ma už v tomto totalne utvrdil(108) chod si leštiť páku na niečom inom...
ticha zavist tupeho kokota z tupim ksichtom vies co koli tebe urobim otom forum ze co si myslite o zavisti kokotof ok? pls kuknite siho seci a napiste mu kokoooot ! z velkym K a T
my nemozme zato ze sa nasla baba ktora ti dala az na 18 rok tvojho maleho bezviznamneho zivota zajebaaaat radsej sa chod hodit pod vlak lebo si skaredy jak noc fuuj skoda hovna na teba
ak 2 hod. bez striekania.....si bud samohonic,bud buzerant alebo neplodny....ale je to proste pravda ale ves tu ked das taku diskusiu je to na zamyslenie a to ze to vydrzis by sa mala dozvediet zenska s ktorou sulozis a nie cely birdz....lebo pravdou sa malokto chvali.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
114 komentov
No a k teme myslim ze to nie je normalne
Mimochodom, v profile mas, ze si dievca
teraz ma napada, ze vlastne ono je hlavne nech si to obaja uziju... co z toho ze sa natriasala 2 hodiny?
ale odpoved: ano je to normalne. neboj nie si v tom sam.
ALe k veci, jooooooooooooooo stale si pre mna super mast drity mutant uaaaa. Preco som neni ako ty ? Osobne by ma sex 2 hodiny v kuse nebavil ani s MISS UNIVERSE A pokial to robis preto ze sa nevier urobit treba ist dokotorovi, asi si impotent
INAC som pocul ze taku vydrz maju len impotenti alebo ludia co trpia na rakovinu vajecnikov
23: sorry ale na to este nemas este sa musis vela vela ucit haha a vela mlieka pit rooooooooooooooooooooooooooooooofl
prvy "vystriekany" ergo repete lebo vlastne nemas co.... a potom clovek najebany alkoholom ten tiez vydrzi vela respektive sa nespravi vobec zalezi od mnozstvo % v krvi
len tak dalej piipl!!!
A ak mal byt toto fór a oj*b, tak chabé ..
Angelofthedeath: Vidis ??TO ma nenapadlo mozno ze ked nema babu tak to zistil pri chlapcovi
Zial postupom casu zacinam aj tu na tychto forach pozorovat bezny paradox, ze 10% tych retardovanych a neinteligentnych ludi, dokaze pokazit naladu a vziat chut tym 90% normalnym ...
95: ale zenska nemusi po dvoch hodinach zaspat da sa to robit aj dlhsie ked uz ide o to ale tak to uz je o inom
107: rofl
my nemozme zato ze sa nasla baba ktora ti dala az na 18 rok tvojho maleho bezviznamneho zivota zajebaaaat radsej sa chod hodit pod vlak lebo si skaredy jak noc fuuj skoda hovna na teba