mne sa to paci aj zarastene aj vyholene... nech baba urobi co chce... ked nechce nech si neholi, ked sa tak citi lepise tak nech sa vyholi... ale prosim vas ziadne kreacie ako sipka a V-cko... maximalne tak pasik.
podla mna by to malo byt urcite vyholene...ja mam len taky problem,ze mi to hladke vydrzi tak nanajvys den a oholit sa mozem len raz za tyzden,lebo inac sa mi narobia vyrazticky...ale je to blbe,povedat chalanovi,mozme sa milovat len raz za tyzden,ne?
Misssssicka: ale sak nemusis sa s nim milovat len vtedy ked si uplne do hladka vyholena, sak v poho aj ked su tam nejake tie chlpky ale zas nie nejaky prales.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
mne to tak rychlo nerastie...mne to vydrzi hladke skoro tyzden ..a tie vyrazky ani ja neznasam..niekedy sa objavia aj mne..!
vsetko alebo nic: dohola alebo zarastene. cize jednoznacne dohola. a to plati aj pre chlapov, drahi moji