Som v podnájme a mám menšie omeškanie s platením. Majiteľ sa mi vyhráža že ak do istého dátumu nezaplatím vymení zamok a zamedzí mi tym vstup do bytu. Má nato právo? Zmluva nieje výpovedana. Stale plynie.
čo je to menšie omeškanie?
ako je táto udalosť omeškania ošetrená v zmluve?
ako majiteľ ťa ma právo vzhľadom na zmluvné podmienky, ktoré ty nedodržuješ , vyhodiť", ten lepší prípad vymeniť zámok a až zaplatíš nedoplatok na nájomnom ťa opäť ponechať v jeho byte...
všetko je to o zmluve a ta tu nie je k nahliadnutiu...
ťažko to takto riešiť...
A navyše teraz som čítal zmluvu. V dôvodoch výpovede zmluvy nieje zahrnuté nič ohľadom neplatenia nájomného jedine poplatok vo výške 0.05 % z hodnoty sumy prenajmu. Čo je tak 21 centov na deň.
@dilkodivy
Dilko, do čerta nenasieraj ma, neplatíš nájom, špekuluješ prečo ťa nemôže majiteľ vyhodiť, učíš ma, že na zamknutých dverách sa neda vymeniť zámok...
a robíš to len kvôli tomu, aby si sa utvrdil, že ti nič nemôže spraviť?,
no tak ti poviem, väčšieho naivného chalana som nevidel...
majiteľ po
1. vykopne dvere a aj keby si zavolal polišov nič sa mu nestane, lebo je majiteľ a chráni si svoj majetok v zmysle zákona o vlastníctve nehnuteľnosti..
2. ústne, čo následne písomným doručeným listom ti oznámi termín ukončenia nájmu, podľa zákona o Nájme bytových a nebytových priestorov.
3. Ak nezaplatíš v termíne ako ti stanovil, budeš deložovaný na ulicu podľa
bodu 1.
Takže by som sa moc nespoliehal, buď pôjdeš za ním a sa slušne dohodneš a čo je dôležité splníš svoj sľub a nebudeš ho naďalej ojebkávať...alebo sa dobrovolne vyprac z bytu, kym sa nedožiješ toho, že prídeš a veci budeš mať vyhádzane na ulici...
a ty nespravíš ani make f...
lebo on je krytý zákonom..
V právnom šetrení si zmluvu už defakto vypovedal z tvojej strany tým, že si sa omeškal s platením nájmu. Tuto @7 ti hovorí dobre. Môžeš sa postaviť aj na hlavu, ale právne je vo výhode majiteľ bytu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ako je táto udalosť omeškania ošetrená v zmluve?
ako majiteľ ťa ma právo vzhľadom na zmluvné podmienky, ktoré ty nedodržuješ , vyhodiť", ten lepší prípad vymeniť zámok a až zaplatíš nedoplatok na nájomnom ťa opäť ponechať v jeho byte...
všetko je to o zmluve a ta tu nie je k nahliadnutiu...
ťažko to takto riešiť...
aby vymenil zámok, nepotrebuje tvoj súhlas a vymení ho z vonka, takže nevstúpi do bytu..
Dilko, do čerta nenasieraj ma, neplatíš nájom, špekuluješ prečo ťa nemôže majiteľ vyhodiť, učíš ma, že na zamknutých dverách sa neda vymeniť zámok...
a robíš to len kvôli tomu, aby si sa utvrdil, že ti nič nemôže spraviť?,
no tak ti poviem, väčšieho naivného chalana som nevidel...
majiteľ po
1. vykopne dvere a aj keby si zavolal polišov nič sa mu nestane, lebo je majiteľ a chráni si svoj majetok v zmysle zákona o vlastníctve nehnuteľnosti..
2. ústne, čo následne písomným doručeným listom ti oznámi termín ukončenia nájmu, podľa zákona o Nájme bytových a nebytových priestorov.
3. Ak nezaplatíš v termíne ako ti stanovil, budeš deložovaný na ulicu podľa
bodu 1.
Takže by som sa moc nespoliehal, buď pôjdeš za ním a sa slušne dohodneš a čo je dôležité splníš svoj sľub a nebudeš ho naďalej ojebkávať...alebo sa dobrovolne vyprac z bytu, kym sa nedožiješ toho, že prídeš a veci budeš mať vyhádzane na ulici...
a ty nespravíš ani make f...
lebo on je krytý zákonom..