Ocino ma požiadal o radu že čo má kúpiť mamine na ich 20te výročie sobáša.. no ja si neviem rady Napadlo ma že by si zobrali volno v práci a išli by spolu niekde na týždeň alebo viac niekde na dovolenku či nejaký pobyt v Tatrách aby mali pokoja a užili
ja súhlasím s tým tvojim nápadom, aby si urobili romantiku.. a čo tak poslať ich do kúpeľov na víkendový pobyt...aj by si užili, aj by sa zrekreovali...bolo by o nich postarané...lenže nie stále je možné niekam ísť...tak potom by som zvolila variantu...ty sa vypraceš na noc ku kamarátke/frajerovi...oni budu mať voľný byt...otec kúpi ruže a navarí večeru...znie to otrepane, ale môže to byť tak romantické!!!
ten pobyt nie je zlý nápad, nemusí byť týždňový, stačí napríklad aj predlžený víkend. a k tomu by nebola zlá aj nejaká malá pozornosť, nejaký šperk, ale nemusia to byť diamanty alebo niečo drahé, stačí niečo za pár € čo sa jej bude páčiť a čo jej to bude pripomínať a samozrejme že ani kytička nič nepokazí
@aguri500 júj dakujem za rada určite sa po tej akcii pozriem
@cathiejess tak tiež som povedala že nejakým šperkom nič nepokazí, ale keďže moja mama robí vo firme ako robotník kde sú tvrdé pravidlá a nemôže nosiť prstene náhrdelníky ani náramky dokonca ani náušničky takže toto totálne som musela vylúčiť ako prvé aj keď si myslím že by ju to strašne potešilo.. a načo kupovať ked to bude stáť v krabičke
@birdz1 práveže preto by som jej kúpila aspoň tie náušnice ..využila by ich síce málo keby ..ale predsa,keď idete na oslavu alebo tak,chápeš ..fú ..neviem čo také ešte ..ale možno ak vidíš,že mamka je prepracovaná aj s ocom a že už maju dosť práce posli ich niekde do hôr dajme tomu na lyžovačku ..alebo niekde do kúpeľov ..to by ich určite potesilo .. teda ..mamku keď to plánuje ocko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Kolka to romantika
A užijú si ako už dávno nie, ešte aj vo vlastnom!!
ale samozrejme im chcem dopriať aj trošku oddychu a romantiky keď už spolu vydržali 20rokov
@ao uf tak to aby som aj ja mala už to výročie
Ak nie postačí aj krabička durexov...samozrejme ak sa rodičia večer nudia a nechce sa im spať.
Ak nie tak napríklad nejakú drobnosť v podobe náramku,náhrdelníka alebo prsteňa. a nejaký kvet ..ak je mamka nenáročná samozrejme
Ak ani toto nezaberie tak .. nejaký handmade a bude .. !
Jednak to splni ucel (spomenut si) a jednak to nie su vyhodene peniaze.
@cathiejess tak tiež som povedala že nejakým šperkom nič nepokazí, ale keďže moja mama robí vo firme ako robotník kde sú tvrdé pravidlá a nemôže nosiť prstene náhrdelníky ani náramky dokonca ani náušničky takže toto totálne som musela vylúčiť ako prvé aj keď si myslím že by ju to strašne potešilo.. a načo kupovať ked to bude stáť v krabičke
cathiejess rozmýšľala som že by som ich niekde do Tatier poslala, alebo nejaké kúpele alebo niečo..