ja som tu neoficialne od 6.7.07, na starom nicku cekovala som stare maily
inak, bud to TenPatic myslel ze Z ako v slove birdZ a preto tam trepol to zetko, alebo druha moznost, je zatazeny na zetko (raz mi opravil nazov diskusie a namiesto es dal zet )
a oficialne pred vianocami 16.12 budem rok pod tymto nickomO
hmm, ja slávim 10.10. a už druhé výročie...človke by neveril, že som tu tak dlho...chcel som napísať nejaký sexy blog, alebo možno aj niečo natočiť, ale je vtedy u nás jarmok
váááá, pre mňa by bolo krajšie, keby si ty, tomáš, už uverejnil star wars medzi filmy pre starú zipporu, čo tu už viac než dva roky je...úcta k starým, zaslúžila by si, nie? vážne ťa hodím do dunaja! urob to, lebo potom, kto bude po tebe viesť birdz, keď už nebudeš medzi nami a ja budem trčať vo väzbe (aspoň budem mať pokoj pre písanie ?
ja som tu uz vyse dvoch rokov registrovana ale chodila som uz davno predtym takze je otazne co by som mala oslavovat... a radsej keby mi zagratuloval niekto a nie sama sebe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
neni tá veta napísaná trochu divne?
Ale predtým som mala iný nick, ktorý som si potom zrušila, a tak si nahováram, že v skutočnosti som oveľa staršia ako hovorí zdanie
inak, bud to TenPatic myslel ze Z ako v slove birdZ a preto tam trepol to zetko, alebo druha moznost, je zatazeny na zetko (raz mi opravil nazov diskusie a namiesto es dal zet )
a oficialne pred vianocami 16.12 budem rok pod tymto nickomO
naozaj som rad ze zachvilku aj ja oslavim svoje výmesačie budem tu už druhý mesiac..nie?
jaj inak ked to tu čitate ľudia, tak mi možte do tsky napisať, že čo mám ségre
(birdznick: sweetygirl16) kúpiť k osemnástke?
teraz 9.októbra bude mať ...
urobme masovu GRATULACIU všetci čo ste ochotní jej dňa 9.oktobra napísať do TS-ky gratulaciu, tak moc dík... take menšie potešenie pre ňu... no nie?