naco ches radu?chodis s nim ty ci my?proste len ty vies ake veci sa mu pacia,co ho baví, ci sportuje,ako reaguje na rozne situacie?aka je povaha,charakter,osobnost..co ma rad a co nie...proste netusim ako ti mam poradit co kupi ked o tom cloveku neviem nic...
akoze po roku chodenia by si uz mohla vedet co mu spravi radost... to ti tu mame akoze povedat nejaku konkretnu vec?? sak daco romanticke pekne, suvisiace s niecim co ma rad...
Vy ste jebnutý fakt kurva......piče aj s vami niekto chce obyčajnú radu čo mu kúpiť a podobne a vy hneď odjebete jak sprosty.....vážne pochybujem že na tomto fóre sa nachádzajú ľudia
Vieš čo by som ja kúpil??....niečo haluzné, určite máte niekde v Trnave obchodný dom a tam musí byť obchod kde predávajú kravinky, tak tam mu kúp nejakú srandičku, to by potešilo trebárs mňa...ono myslím si že nejaký dar k výročiu znamená skor niečo ako: " jéééj tysi na výročie nezabudla" , akoby to mal byť skutočný dar k úžitku
Naco nieco kupovat? My sme prve vyrocie oslavili... teda vpodstate sme oslavovali sestrine narodky a nie nase vyrocie takze nic... a ani sme si nic nekupovali... ale v noci sme sa pekne pomilovali... najkrajsi darcek ...
Stifut my sme neni jebnuti, jebnuti su pojebani asociali ktori uz ani nevedia co maju kupit svojmu partnerovi.. Zachvilu sa tu ludia budu pytat ci si vytret rit pravou rukou, ako sa spravne vysrat ci s prstom v zadku alebo s prstom v hube, alebo ci sa vystat po stojacky.. Niektori ludia su uz totalne zdegenerovani..
To jak keby niekto sa opyta co si ma dat zrat.. Jak keby my vieme co ma doma v chladnicke..
Ked si taka jebnuta tak pre jeho dobro sa s nim rozid. Take pice co nevedia co kupit alebo vobec nekupit by som nakopal doprdele. Inak jeb nato kedze on zabudne.
Pozrite sa to ze niekdo polozi sprostu otazku..na ktoru v skutku nemoze dostat uspokojujucu odpoved...neznamena ze vy vsetci...(vynimka Stifut)..musite rovnako sprosto odpovedat...svedci to o vasej inteligencii...a na druhu stranu...nikdy neviete...mozno prave vy napisete nejaku kravinu..ktora trebars potesila vas...a vnuknete tym tomu dotycnemu..jedinecny napad
hmm.. čo tak nekupovať nič ale.. niečo pre toho druhého vymyslieť, niečo pekné.. síce, keď sa dívam na vek, tak asi máš iné záumy a predstavy ako ja, tak ale pár TIPOV:
1. uvar mu večeru
2. zober ho na koncert/ do kina/ do divadla.. na niečo čo chcel vidieť..
3. alebo ho zober len niekam vonku večer, na deku do prírody,na večerný piknik...
ok už ma napadajú len dalšie veci, spojené so sexom ale to sa nehodí..
No aky darcek...je to fakt o nom...co ma rad atd...ale tak Miska1987 to vystihla...ja by som ho zobrala niekam co ja viem do kina a potom ho nastahovala na noc k sebe a je vybavene ....
Tommyhot nemám slov...vidno že to nemá význam, ale už ťa vidím ako kamarátovi začneš nadávať keď ti povie že nevie čo má kúpiť frajerke a bude chcieť radu...
Nechápem čo je jebnuté na tom keď chce niekto poradiť čo má kúpiť, kruci veď keď sa ma to niekto opýta tak ho neokríknem, čo som primitív alebo čo???.....ale chápem čo je jebnuté na tom nadávať človeku za takú kravinu ako je prosba o radu..
Specnac: to slovo pouzivam lebo je tu dost zauzivane, neviem kto ho vymyslel tusim ze It, alebo Majlos, tak sa uchytilo aj v mojom slovniku, len tolko...
Tommyhot: tak sa ich najskor opytaj co to znamena asocial alebo ti to radsej poviem ja Asocial je clovek ktory sa odclenuje od spolocnosti a moze byt agresivny na druhych ludi. Urcite to ma aj hlbsi vyznam ale o tomto jedinom som zatial pocul. Takze vaz svoje slova. Nebudem ti vraviet ako sa mas spravat pretoze to ta mali naucit rodicia. Vies nikto nie je taky dokonaly ako ty. Takze by si mohol byt trosku zhovievavejsi k tym co si myslis, ze su "asociali" a nenadavat im za kazdu blbost co spravia pretoze ty sa sam stavas "asocialom" tym, ze vobec na to reagujes. Tym to ale neospravedlnujem autorku pretoze tato diskusia je vazne o nicom...
Dobre asocial - clovek ktory sa odclenuje od spolocnosti.. Mm dotycna vysedava za netom (cize sa svojim sposobom odclenuje od spolocnosti), preto ten nazov INTERNETOVY asocial, mno a este sa pyta kokotiny ktore mi vediet nemozme, kedze jej frajera nepozname.. To je logicke nie?
stifut: radit cloveku,ktoreho vobec nepoznam a nepoznam ani jeho partnera..co mu poviem? netusim aka vec sa mu moze pacit kedze ho nepoznam..
A ked pride za mnou kamarat s prosbou o radu...je to kamarat/ka,ktoreho poznam,takze viem co od neho mozem ocakavat a tiez aka ta jeho partner/ka je...
Specnac: predpokladam ze to bolo na mna.. Ano vysedavam tu, lebo frajerka do stvrtej brigaduje a ja popri chodeni po fore, kodim redakcny system a ver mi ze sa to neda cely den v kuse tak si robim pauzy tu na birdzy... A to hlavneee, JA SA NEPYTAM TAKE KOKOTINY, na ktore by som nasiel odpoved aj sam, stacilo by len pouzit rozum, pri najhorsom sa opytat jeho kamaratov..
Tommyhot: to ti verim nooo sak ale vies pytat sa kktiny. Aj taky ludia musia byt... Tomu sa hovori ze puberta alebo niekedy sprostota ked to pretrvava aj dalej.... nepomozes si. netreba si nicit nervy...
lol omg lol rofl ani nemusim citat je mi uplne jasne o com sa tu toci tommyhot odjebal zakladatelku a parta nechapavich noobov sa zacala do neho navazat nakoniec ako vzdy... jak fadne a uprimne uz to nie je ani zaujimave co takto proste nekritizovat nazory druhych a skusit ich niako prekusnut ? pokial chcete poradit napiste pokial chcete odjebat zakladatela pre blbu otazku nech sa paci ale neurazajte sa navzajom omg
Zalezi to od toho, kolko mate obaja rokov. Ja som uz dostala rozne veci (k narodkam, meninam, vyrociu a pod..) napr. vankusik- vzdy ked som isla spat, spomenula som si na mojho milacika, strieborny prsten, more plysovych macikov, nieco mile do izby, kvety, vonavku, nieco sladke pekne zabalene a pod. Kamosky to riesili napr. spolocnou fotkou a tu dali zaramovat, naramkom na ruku, cd s oblubenou hudbou alebo hudbou, ktora by mu pripominala spolocne chvile,... Je vela moznosti, podla toho co ma tvoj chalan rad. Prijemna je aj vecera, len na tu skor pozyva chalan. A co nasleduje po nej, to uz je na vas... Prijemnu oslavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Vieš čo by som ja kúpil??....niečo haluzné, určite máte niekde v Trnave obchodný dom a tam musí byť obchod kde predávajú kravinky, tak tam mu kúp nejakú srandičku, to by potešilo trebárs mňa...ono myslím si že nejaký dar k výročiu znamená skor niečo ako: " jéééj tysi na výročie nezabudla" , akoby to mal byť skutočný dar k úžitku
To jak keby niekto sa opyta co si ma dat zrat.. Jak keby my vieme co ma doma v chladnicke..
1. uvar mu večeru
2. zober ho na koncert/ do kina/ do divadla.. na niečo čo chcel vidieť..
3. alebo ho zober len niekam vonku večer, na deku do prírody,na večerný piknik...
ok už ma napadajú len dalšie veci, spojené so sexom ale to sa nehodí..
laksa nie je o daroch. Ja neviem mozno zle myslim ale ja by som mozno doniesol len cokoladu a ziedli by sme ju spolu.
A ked pride za mnou kamarat s prosbou o radu...je to kamarat/ka,ktoreho poznam,takze viem co od neho mozem ocakavat a tiez aka ta jeho partner/ka je...
lol omg lol rofl suhlasim