Časté praktizovanie análneho styku má okrem možnej infekcie ešte jedno negatívum. A to je oslabenie funkcie ritného zvierača a následného neovládateľného úniku stolice. Takže baby len do toho.
@Lachance neboj sa nie je to take zle ... pokial nebude k tebe drsny malo by sa ti to pacit .. kazda baba ktora to raz skusila (co poznam) to ma rada..
ked som mal 16 vrelo som potom túžil ale to som bol tak nadržaný chalanisko že som to robil aj do pazuchy ..neviem, asi som zlenivel alebo už nemam zmysel pre haluze
Ja uz ano a dost vela krat...Je to fasa len na to treba partnerku pripravit a dodrziavat par veci...Samozrejme hygienu a ludskost voci partnerke....Aj ona odkedy sme to 1x vyskusali tak sex bez toho ani nechce DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@Lachance neboj sa nie je to take zle ... pokial nebude k tebe drsny malo by sa ti to pacit .. kazda baba ktora to raz skusila (co poznam) to ma rada..
Myslím, že orálny otvor nie je v princípe o moc odlišný ako análny.
Mozno ked to odo mna bude partnerka chciet.
Alebo ked sa budem velmi nudit.
cize zatial nehrozi