Ahojte baby.. Všade sa vždy vravelo že baby vždy vedeli akeho chalana by chceli.. proste predstavovali si svoj ideal a vedeli ako by mal vyzerať..
U mňa je to ine.. nikdy som si nevedela predstaviť svojho idealneho chalana a ani to nedokažem
Proste mne je
vysoký ale, že fest! mohol by byť hokejista... ale nie, z toho som už vyrástla ale tak nebránila by som sa... no a mohol by vedieť spievať a mať sluch ale nech to nie je muzikant.. ani nie som náročná radšej budem sama...
kedysi som ideál mala, ale po poslednom roku som sa na to vykašľala, pretože mňa zaujme skôr to, čo z dotyčného vyžaruje. a môže vyzerať akokoľvek. ozaj, nedávno to ešte boli dredy a teraz je to hipsterská ofinka s gitarou
ani ja som ideál nikdy nemala... vo všeobecnosti sa mi síce najviac páči kombinácia hnedé vlasy + hnedé oči, ale modrým očkám môjho frajera sa nedá odolať
ale tak celkove, nikdy som nemala určené parametre, aké by mal potenciálny partner mať, nemá to zmysel a o veľa by som sa ukrátila
ja som mala kazdu chvilu inu celebrity crush a teraz je to Zac Efron
ale ak to mam zhrnut, pacia sa mi s jemnymi crtami tvare (nemyslim ako Bieber , vysportovanejsi, ale nie nabuchani, nie moc vysoki (nizsi odomna mi nevadia), hlavne nech nie su bradati a celkovo prilis ochlpeni
a povahovo skor submisivnejsi, verni a uplne blby chlap tiez byt nemusi a mohol by ovladat nemcinu na komunikativne urovni, aby sme sa mohli rozpravat
neexistuje ideal...viaceri maju nieco do seba. ale dokonalost? pri niektorych crtach sa ani neviem rozhodnut ktora variant je lepsia takze tazko si vysnivat niekoho najlepsieho na svete
Niekedy by som ti ho nakreslila.. teraz by som ti povedala vlastnosti, ktore by mal mat...ale poviem ti len tolko, ze si ho netreba idealizovat, lebo aj tak nebude taky, akeho by si chcela.. proste treba, aby sa ti pacil taky , aky je.. treba brat ludi aj s chybami, lebo nikto nieje dokonaly
a ked raz pride, mozno zistis, ze je uplne iny, nez ako si si ho predstavovala
Nikdy som nemala a ani nemám ideál.. asi sa mi najviac páčia modrooký a hnedovlasý ale to neznamená, že ma nemôže zaujať iný.. skôr si všímam správanie, čo z neho vyžaruje a tak v podstate ak si sadneme tak mi je celkom jedno ako vyzerá.. len nech nie je úplne odpudzujuci
Podľa mňa nemá zmysel mať svojho vysnívaného "princa" na základe vonkajšej krásy lebo čo budem mať z toho keď bude mať v hlave ako nasraté? Síce poznám xy dievčat, ktorým by to bolo jedno..
Hh to mi pripomína kamarátku raz sme boli na stanovačke a ona tak dlho hovorila o jej vysnívanom chalanovi až som zaspala (áno zaspávam na cudzom mieste veľmi ťažko) sranda je že ho neustále hľadá a chalanov odkopne vždy keď sa prejaví , že najký s tých bodov nemá, prípadne ich plánuje zmeniť ale čo som počula pár ludí jej to už dalo pekne kruto vyžrať tak asi jej treba keď nevie že láska porozumenie a aj drobné chybičky môžu tvoiť ,,korenistý vzťah v ktorom sa človek nenudí,,
Moj ideál? ehm hanbím sa ale keď som mala tak 11-12 rokov priala som si nejakého emotívneho emáka kt. by si kvôli mne nepodrezal žily (stavím sa že môj ideál nik netromfne)
@doyouhearme Veď presne preto som v @36 pridal druhúu časť otázky ktorú si ale nechala nepovšimnutú.
Či mi chceš povedať, že keby k tebe došiel fešák na novej Audi, odviezol by ťa na krásnu večeru, kde by ti dal 199 ruží z ktorých každá by symbolizovala jeden dôvod prečo si skvelá, potom by ťa vzal do veľkého domu v Tatrách a vysúložil z teba dušu, tak by si sa len zdvihla z postele so slovami "Niesi môj typ!" a odkráčala by si?
@lyterka 17 nie, poznám dosť dievčat, ktoré takých chalanov posielajú kade ľahšie. Ale pokiaľ ide o 11, poznám takého týpka a ešte ani jeden jediný raz sa nestalo, že by ho nejaká nechcela. Bez ohľadu na to, čo dievča tvrdí o svojich ideáloch, či je taká alebo hentaká. Jednoducho zdravý rozum mi vraví, že 11 zaberie vždy, realita to len a len potvrdzuje, čiže niet čo riešiť
tak vacsinou maju muzi co sa mi pacia par spolocnych crt, tak to bude asi moj typ tmave, huste vlasy, vyrazny pekny nos, ostre crty tvare, tenke pery, ak je vyssi odo mna je to vyhoda
@thebad no hej dajme tomu že ma dakto takeho ktory ma audi všetko jej kupi.. ale čo ak by ju napr. bije? je agresivny? nuti ju robiť veci ktore nechce? podľa mňa by mu ani to nepomohlo.. neviem si predstaviť že by dakto ostal s dajakým takym človekom len preto že ma peniaze..
@pepina123 A prečo by také niečo robil? Držíme sa toho, čo považujeme za základné predpoklady v debate, nedomýšľame si. Tiež môžme povedať, že by vzťah mohlo zničiť, keby sa ukázalo, že je to reptiián a vzťahom s ňou sa snažil vyhladiť ľudskú rasu. Ale to nám nijako nepomôže, však áno.
Som nad tym este premyslala, pacia sa mi sumerne tvare to je na co najviac pozeram a potom o dost vyssi nez ja, siroke ramena, chudy. A z tvare skor plne pery, rovne zuby, nic ako medzierka medzi zubami. Tmavomodre oci su top. A mam velmi rada ked je dominantny. A starsi odo mna.a o dost vacsie chodidla a ruky ako mam ja. Asi nic ine neni podmienka. Teraz som s takym ktory okrem farby oci vsetko toto splna.
@pepina123 Ale ja som myslel, že tu sa @thebad baví o chlapovi, aký je spomenutý v @11 , pekný, pri peniazoch, dobrý v posteli, dobrý a milý, nie o nejakom inom, ktorý je síce pri peniazoch, ale už nespĺňa všetky ostatné podmienky.
@likjul ja som zas naražala iba na peniaze.. tie ostatne vlastnosi som nebrala do uvahy.. JA viem že on sa bavil o takom ale ja som to zobrala len z toho pohľadu - "Peniaze"..
@pepina123 No veď dobre, ale ja tu nikde nevidím, aby niekto tvrdil, že ak bije ženu, neváži si ju, tak, že s ním ostane iba pre peniaze. Síce sú také, ale väčšina by tak nespravila. Takže "Držíme sa toho, čo považujeme za základné predpoklady v debate, nedomýšľame si.". Nikto netvrdí, že to čo si napísala v @45 nie je pravda, ale debata bola trochu iná.
@thebad mne by prachac vyslovene vadil, aj ked to mozno neznie pravdepodobne. takito ludia maju casto pokriveny charakter a myslia si, ze za peniaze mozu mat vsetko. asi by som mala neustale dojem, ze sa snazi si ma niecim kupit.
uplne mi staci, pokial sa ten chlap vie sam o seba postarat a nechce, aby som ho zivila.
@peculiar Nope, zamieňaš si príčinu a následok. Peniaze umožňujú prejaviť charakter. Že (v dnešnej dobe) je jednoduhšie prísť k peniazom ak charakter nemáš ešte neznamená, že každý, kto má peniaze, má krivý chaarakter.
Predstav si svojho princa na bielom koni, to nechám na teba. A predstav si jeho identický klon, ktorý by bol ale (podstatne) lepšie zabezpečený. Tak ktorého? Ale nezabúdaj na to, že chudobnejší je stále ten istý človek s rovnakými vlastnosťami. Ktorákoľvek charakterová vada u bohatého by bola aj u chudobného. Len by bola skrytá. Nemal by dosť peňazí na to, aby ju prejavil. Je lepšie žiť s pretvárkou?
@58 Ideálne je nájsť človeka, ktorý charakter má aj napriek tomu, že je dosť zazobaný na to, aby ho nemal. To je veľmi jednoduché a definitívne riešenie tejto problematiky. Vieš na čom si, bez ohľadu na to, či ideš po peniazoch alebo nie. Dokonca to platí aj vtedy, ak z nejakých príčin preferuješ život v chudobe.
@thebad druhej casti tvojej odpovede nie celkom rozumiem. ako suvisia peniaze s tym, ci sa u niekoho prejavi charakterova vada? bud ju ma alebo nema. ludia baziaci po peniazoch a moci ju podla mna maju bez ohladu na to, aky velky je ich majetok.
ja mam proste svoj predsudok a prachaci nech si hladaju im podobnych.
absolutne nepouzitelny do vztahu. vernost, charakter a milenecke kvality su pre mna prioritou, na peniazoch mi nezalezi. som schopna zarobit si ich aj sama. co sa tyka zabezpecenia rodiny, moj idealny model je partner doma s detmi a ja v praci, resp. ze by bol ochotny si rozdelit matersku, aby som mohla zarabat. nemam s tym problem.
@peculiar Peniaze dávajú moc a zbavujú zodpovednosti. Ukážem to na extrémnom príklade, nič lepšie ma nenapadá, keďže som sa stal obeťou zriedkavého fenoménu nastávajúceho po vodnej fajke - bolesť hlavy tak silná, že ak by som mal morfium, tak by som ho už nemal... No, k veci. Tvoj princ na bielom koni má strašnú chuť postaviť továreň, kde budú ľudia makať v neľudských podmienkach. Ale berie priemerný plat, je zamestnancom, nemá peniaze, nemá moc, nemá možnosť ako tento sen splniť. Budeš žiť spokojne celý život pri ňom a nebudeš ani len tušiť, čo by chcel dosiahnuť, ak by mal prachy. A keby tie prachy mal, tak by stál na čele tej továrne a ty by si sa na neho teraz pozerala tak, ako sa pozeráš na zvyšok boháčov. Jednoducho ľudí nikdy nepoznáš úplne. Čím má niekto väčšiu moc (=viac peňazí), tým lepšie sa ukáže jeho pravé ja.
@thebad som si ista, ze pokial ma niekto taketo ciele, prejavi sa to aj v inych oblastiach a nepotrebuje na to byt bohaty. disocialne spravanie sa dost tazko skryva.
ja uz nemusim snivat, kedze davno mam partnera, ktory mi vyhovuje. a este raz opakujem, ze peniaze pre mna v tomto smere nikdy neboli prioritou.
@peculiar Fú, tak tým by som si veru určite nebol istý. Vidím to už len na sebe. Keď je obdobie, že mám peňazí viac, tak sa správam úplne inak, ako keď ich mám menej. Paradox je, že keď je ich viac, tak sa správam lepšie, ale to je irelevantné. Stále som rovnako prirodzený, len som iný. Sám som si to uvedomoval a keď si to začali všímať aj ostatní, nemal som najmenší dôvod popierať to. A nemyslím si, že som v tomto smere nejako zvlášť rozdielny od iných ľudí.
@sushivo to nezavisi na tom, kolko ma kto majetku, su to povahove vlastnosti, ktore ma ten clovek v podstate cely zivot. disocial typicky vyuziva inych, aby z nich profitoval, chyba mu empatia, o inych nema velmi vysoku mienku. casto nerespektuje pravidla, zakony, ma pocit, ze on je ten najmudrejsi a ostatni su idioti, ktorych nemieni pocuvat. tychto ludi najdes najcastejsie vo vazeniach, spravidla nie su schopni poucit sa z trestu. ti inteligentnejsi su napriklad medzi politikmi - casto jediny rozdiel medzi nimi a zlodejickami v kriminale je v tom, ze su prilis chytri na to, aby sa nechali chytit a kradnu vo velkom.
@thebad neviem ake mas obdobie teraz, ale na birdzi mavas obvykle dost necitlive komentare a casto rypes do inych. nemam pocit, ze by sa to v case nejak menilo.
@peculiar Nuž...Tu som, koľko, dva mesiace? Prišiel som sem ako prvák na dosť ťažkej výške (=nemám čas si popri tom zarobiť) pochádzajúci z priemerne zabezpečenej rodiny. Toľko k tomu. Aby si rozumela, moje názory a postoje sa nemenia. Empatiu a ľudskosť dokonale chápem aj teraz, len nemám absolútne žiadnu chuť ich prejavovať. Keď sa mám dobre, poviem si, reku, fak dis šit, moje názory sú síce logicky správne, ale môžem si dovoliť byť empatický a ľudský a aj si chcem dovoliť byť empatický a ľudský. Čím viac mám, tým viac túžba byť dobrý prekonáva túžbu byť hajzom. A to sa bavíme o rozdiele určite nie väčšom, ako 500€ k dobru. No. Teraz si predstav, že niekto ma rebríček postavený opačne a pri spomínanej sume sú minimálne štyri nuly navyše.
@pepina123 Inteligenciu si nespomenula vobec. Toto ti je ukradnute ci ako? Vela mladych dievcat pozera len na vonkajsiu krasu. Potom na to casto doplatia a po zlych skusenostiach svoj postoj zmenia na normalny.
Fyzicka krasa nie je vobec podstatna, dolezite je aby ste si rozumeli, nejaka podoba inteligencia, nejake vyzarovanie a tak. Ale ked budes hladat len takeho ze "mohol by byt hokehista a mat tehlicky na bruchu", tak na to len zbytocne doplatis, potrapis sa a potom sa zmeni zena uz sama, svoj postoj.
Navyse dievcata casto netusia co to znamena ked ten chlapec ma tehlicky na bruchu a brutalne svalnate telo. Ja posilujem uz viac ako 10 rokov a nie som nejaky extra svalovec. Kde je to tajomstvo ako moze mat 20rocny chlapec co len teraz zacal cvicit hned tehlicky na bruchu a svaly ako kulturista? Umele latky, S-ká, tabetly na podporu testosteronu a klenbuterol. 90% muzov z posilovne, do ktorej chodim, tieto svinstva berie, lebo vedia, ze zeny o tom vela netusia a ze im ide o to telo... Lenze taky muz je agresivny aj voci zene, kedze tie veci sposobuju aj to, taky muz aj hlúpne a straca aj silu tam dole, na co potom mnohe dievcata casom pridu a so svalovcom sa rozidu aj samé od seba. Niekedy to tam straca od zaciatku tých kúr, inokedy az neskor, ale ked berie 20 ci 25rocny chlapec s fotkami spred zrkadla tie veci uz v takom mladom veku, je jasne, ze po tridsiatke bude jeho sexualny zivot bez piluliek nulovy... Cize aj toto si dievcata uvedomte ked hladate len svalnaca a IQ vam je ukradnute...
A zase su aj dievcata, ktore idu hlavne po drahych autach a peniazoch. S takymi som uz mal bohuzial docinenia aj ja. Take nebudte, zeny. Lebo take zeny si my muzi vobec nevazime a berieme ich len ako lacne handry. Uzijeme si a potom ich odkopneme, kedze vieme ze to su len neproduktivne vypatlane kavickarske pi_e. Tak si vyberajte podla nomalnych parametrov a nie podla toho ci j chlapec hokejista, svalnaty alebo bohaty.
Mne sa najviac páči kritérium,že dobrý milenec,hlavné, že väčšina žien pri prvom milovaní ani nemá orgazmus a vlastné každý dostatočne vzrušený chlap nemá problém pomilovat poriadne ženu, ak nemá ziadne obmedzenia od ženy. Porozumenie v sexe sa vyvíja postupne, Akurát sebci, lenivci a chlapi s neadekvatnym prirodzenim by mali s tým problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
ale vyskovo som mala tiez roznych.. a celkovo ma pritahuje, ked su aspon o tych 10 cm vyssi..
Hneď som si spomenul na teba
ale tak celkove, nikdy som nemala určené parametre, aké by mal potenciálny partner mať, nemá to zmysel a o veľa by som sa ukrátila
ale ak to mam zhrnut, pacia sa mi s jemnymi crtami tvare (nemyslim ako Bieber , vysportovanejsi, ale nie nabuchani, nie moc vysoki (nizsi odomna mi nevadia), hlavne nech nie su bradati a celkovo prilis ochlpeni
a povahovo skor submisivnejsi, verni a uplne blby chlap tiez byt nemusi a mohol by ovladat nemcinu na komunikativne urovni, aby sme sa mohli rozpravat
moj momentalny frajer splna jednu tretinu z toho- je vysoky
a ked raz pride, mozno zistis, ze je uplne iny, nez ako si si ho predstavovala
Podľa mňa nemá zmysel mať svojho vysnívaného "princa" na základe vonkajšej krásy lebo čo budem mať z toho keď bude mať v hlave ako nasraté? Síce poznám xy dievčat, ktorým by to bolo jedno..
povahovo je to už zložitejšie
a páčievali sa mi modrookí blonďáci...
teraz mi to je jedno
slovo ideál prezentuje iný zmysel :ehm:
Moj ideál? ehm hanbím sa ale keď som mala tak 11-12 rokov priala som si nejakého emotívneho emáka kt. by si kvôli mne nepodrezal žily (stavím sa že môj ideál nik netromfne)
Či mi chceš povedať, že keby k tebe došiel fešák na novej Audi, odviezol by ťa na krásnu večeru, kde by ti dal 199 ruží z ktorých každá by symbolizovala jeden dôvod prečo si skvelá, potom by ťa vzal do veľkého domu v Tatrách a vysúložil z teba dušu, tak by si sa len zdvihla z postele so slovami "Niesi môj typ!" a odkráčala by si?
uplne mi staci, pokial sa ten chlap vie sam o seba postarat a nechce, aby som ho zivila.
Predstav si svojho princa na bielom koni, to nechám na teba. A predstav si jeho identický klon, ktorý by bol ale (podstatne) lepšie zabezpečený. Tak ktorého? Ale nezabúdaj na to, že chudobnejší je stále ten istý človek s rovnakými vlastnosťami. Ktorákoľvek charakterová vada u bohatého by bola aj u chudobného. Len by bola skrytá. Nemal by dosť peňazí na to, aby ju prejavil. Je lepšie žiť s pretvárkou?
ja mam proste svoj predsudok a prachaci nech si hladaju im podobnych.
napriklad tento clovek je moja zhmotnena nocna mora: » instagram.com/danbilzerian...
absolutne nepouzitelny do vztahu. vernost, charakter a milenecke kvality su pre mna prioritou, na peniazoch mi nezalezi. som schopna zarobit si ich aj sama. co sa tyka zabezpecenia rodiny, moj idealny model je partner doma s detmi a ja v praci, resp. ze by bol ochotny si rozdelit matersku, aby som mohla zarabat. nemam s tym problem.
ja uz nemusim snivat, kedze davno mam partnera, ktory mi vyhovuje. a este raz opakujem, ze peniaze pre mna v tomto smere nikdy neboli prioritou.
@thebad neviem ake mas obdobie teraz, ale na birdzi mavas obvykle dost necitlive komentare a casto rypes do inych. nemam pocit, ze by sa to v case nejak menilo.
Fyzicka krasa nie je vobec podstatna, dolezite je aby ste si rozumeli, nejaka podoba inteligencia, nejake vyzarovanie a tak. Ale ked budes hladat len takeho ze "mohol by byt hokehista a mat tehlicky na bruchu", tak na to len zbytocne doplatis, potrapis sa a potom sa zmeni zena uz sama, svoj postoj.
Navyse dievcata casto netusia co to znamena ked ten chlapec ma tehlicky na bruchu a brutalne svalnate telo. Ja posilujem uz viac ako 10 rokov a nie som nejaky extra svalovec. Kde je to tajomstvo ako moze mat 20rocny chlapec co len teraz zacal cvicit hned tehlicky na bruchu a svaly ako kulturista? Umele latky, S-ká, tabetly na podporu testosteronu a klenbuterol. 90% muzov z posilovne, do ktorej chodim, tieto svinstva berie, lebo vedia, ze zeny o tom vela netusia a ze im ide o to telo... Lenze taky muz je agresivny aj voci zene, kedze tie veci sposobuju aj to, taky muz aj hlúpne a straca aj silu tam dole, na co potom mnohe dievcata casom pridu a so svalovcom sa rozidu aj samé od seba. Niekedy to tam straca od zaciatku tých kúr, inokedy az neskor, ale ked berie 20 ci 25rocny chlapec s fotkami spred zrkadla tie veci uz v takom mladom veku, je jasne, ze po tridsiatke bude jeho sexualny zivot bez piluliek nulovy... Cize aj toto si dievcata uvedomte ked hladate len svalnaca a IQ vam je ukradnute...
A zase su aj dievcata, ktore idu hlavne po drahych autach a peniazoch. S takymi som uz mal bohuzial docinenia aj ja. Take nebudte, zeny. Lebo take zeny si my muzi vobec nevazime a berieme ich len ako lacne handry. Uzijeme si a potom ich odkopneme, kedze vieme ze to su len neproduktivne vypatlane kavickarske pi_e. Tak si vyberajte podla nomalnych parametrov a nie podla toho ci j chlapec hokejista, svalnaty alebo bohaty.
lebo sa mi o tebe sníva