no chcela by som sa opytat dievcat ci by sa dokazali vyspat s rovnakym pohlavym alebo ci uz mate aj vlastne skusenosti a ake to bolo a nasla by sa tu niaka baba co sa nehanbi priznat ze je lesbicka? alebo bi ?
Az teraz som si lepsie precitala ten nadpis....s lesbickou by som sa nevyspala...len tak spontane s nejakou babou ..s lesbickou by som si asi pripadala cudne nefim
ja mam vyskusane len dlhe bozkavanie a hladkanie a el som bi a nehanbim sa za to teraz mam priatela a a nevadi mu ze sa s kamaratkou bozkavame alebo co on to berie ako srandu takze moja odpoved je ANO
tak to mas fajn chlapca ...moj chlapec mi hrozil ze sa somnou rozide ak s niakou holkou budem riesit ..berie to ako podvadzanie a vy ostatny chalani to ako beriete ?
ako sex medzi oboma pohlaviami je rovnako plnohodnotny ako medzi opacnimi ci uz to niekto ludia chapu alebo nie takze keby si to moja baba rozdala s inou babou bral by som to rovnako vazne ako keby si to rozdala s niakym chalanom je to podvadzanie....
no preco? ako nechapem ak ide o to pod sa vyspat. cize pod spat ano? A ked na naspi tak si moze povedat vyspal som sa dobre. Cize spat s rovnakym pohlavim ak toho dotycneho poznas ci kamos a kamaratka to je jedno. preco nie? ved nejde o sex ci ano? podla mna nie. Ak by slo o sey tak s rovnakym pohlavim nikdy a s opacnym by som musel velmi rozmyslat
co ja viem mozno o par rokov zistim ze som lesba alebo bi..ale nateraz ma to nejak nelaka... aa urcite by to bol podvod.. sak je jedno aj keby dievca medveda zneuzilo aj tak by to bol podvod az na to ze na lesbicky sa chlapci pozeraju asi podstatne radsej...
Typek: sex s rovnakymi pohlaviami je rovnako plnohodnotny ako s opacnymi? Nemyslim si..
Neviem co je plnohodnotne na tom ked strcim niekomu kkt do jeho zasratej riti..
Ale inak lesbicky ak chcet som tu pre vas, moja priatelka nie je ziarliva
A Kikus22, ja to ako podvod neberiem, moja priatelka sa obcas bozkava so svojou kamoskou a aj tyzden do zadu sa predomnou bozkavala s kamaratkou a berem to uplne v pohode.. Nahodou to je dost sexi.
MNO THAK JA SI PRIZNAM ZE SOM BI..PODLA MNA JE TO UPLNE NORMALNA VEC.. VED CLOVEK AKO CLOVEK..HEH A TO ZE CI BY SOM SA VYSPALA Z HOLKOU STAL SA A JE TO SUPER POCIT..MYSLIM ZE SKORO LEPSIE AKO CHLAPOM..BO BAB VIE CO MA ROBIT A KDE TO MA ROBIT PRITOM NESKUSENY CHLAPY ..VED TO POZNATE TAZKE ASI TAK
Fuu ťažká otázka..no..dokázať by som to dokázala Ale radšej s bisexuálkou, lebo čo keby sa do mňa zamilovala?? Chudinka..to by som jej musela zaplatiť očné Takže radšej s bisexuálkou, o ktorej viem, že si to chce len skúsiť..a ak by som tú babu poznala a mali by sme príležitosť, prečo nie? Ale radšej až neskôr, v mojom veku je aj tak trochu smiešne vyjadrovať sa na takéto témy
P.S.: myslim ze nie som lesba ani bisexualka..ale..priznajme si, ktora (aj heterosexualna) baba v tejto dobe by pod vplyvom nejakych latok bola schopna povedat nie nejakej babe uz aj pri bozkavani, hm?
MNO JA VRAVIM STALE AJ SO BISEXUALKA JE TO SUEPR VEC KED TO NIEKTO NAJDE V SEBE..BO S CHALANOM MYSLIM ZE JE TO TIEZ SUPER..ALE HOLKA VIE CO A AKO AKO NEVRAVIM ZE CHALN TO NEVIE..ALE VED POZNATE MI HOLKY MA CIT PRE INTIMNE VECI.... MNO NEVEM AKO TO NAPISAT ALE THAK JE TO UZASNTY POCIT KED SI Z HOLKOU TAKE INEE A ZAUJIAMAVE..NIEKTORE BABY TVRDIA ZE AJ SOM BISEXUALKA A MYSLIA SI TO LEN PRETO ZE KED SU OPITUCKE ALEBO PODOBNE SA ZAJEBAVAJU S HOLKOU..ALE SU NA OMYLE..POCHYBJEM ZE VACSINA POOTM KEBY JE TRIEZVA BY NIEOC RIESIAL S HOLKOU..ALE MNO NEVIEM..TO MAME KAZDY V SEBE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
K 13.: aaale najlepsie pridat sa k nim Ale tak asi by som jej to dovolil (ale snad neolutoval )
Neviem co je plnohodnotne na tom ked strcim niekomu kkt do jeho zasratej riti..
Ale inak lesbicky ak chcet som tu pre vas, moja priatelka nie je ziarliva
A Kikus22, ja to ako podvod neberiem, moja priatelka sa obcas bozkava so svojou kamoskou a aj tyzden do zadu sa predomnou bozkavala s kamaratkou a berem to uplne v pohode.. Nahodou to je dost sexi.
odpoved na 1.cast: ANO
odpoved na 2.cast: ANO
odpoved na 3.cast: SOM BI
ale faakt dufaam ze to bude prwy a posledny krat...ehmmmm ..