s niekým úplne prítažlivým, s vysnívaným človekom, proste s niekým super úžasným, všetko by bolo podľa vašich predstáv, ale mohli by ste s ním stráviť iba jednu noc, a už ho nikdy viac neuvidieť?
čiže poznám toho človeka alebo nie ? je to náhodna osoba? alebo ako ? o tom otazka nehovorí, len že po tej noci zmizne ..
no ale kedže nie som človek čo spí len tak s náhodnými ženami potrebujem ju poznať a mať s ňou vytvorený nejaký vzťah a kedže sa nemusím nikomu spovedať a som slobodný tak prečo nie, fakt nevidím negatívum (jedine ten odchod tej osoby)
keby to je tak super úžasný vysnívaný človek, predpokladajme, že by som ho už nejaký ten čas poznala. takže by som ho zbalila a strávila s ním niekoľko nocí už pred tým
akože bez toho seksi by zostal v mojom živote naďalej? a bol by súčasťou môjho zničila aj predtým alebo by to bol náhodný ultrameganajviac príťažlivý človek z ulice?
lebo ak prvá možnosť tak nie, ak druhá tak asi áno.
Nie.
Vnímal by som to ako využitie toho človeka. Uvedomujem si, že sex vytvára medzi ľuďmi prirodzene veľmi silné puto na rôznych úrovniach. Teda nechcem zraniť človeka a len si s ním užiť.
Rozhodnúť sa pre vernosť jednému človeku je dôležitejšie, aj keď často celkom zložité. Ale nie nemožné...
@georg21 Lebo dokážem oddeliť sex a lásku. Tým nechcem povedať, že som za sex na 1 noc s hocikým a striedanie sex. partnerov ako na bežiacom páse..ale ak by to bol naozaj taký skvelý človek a bol by mi sympatický, tak prečo si neužiť. Život je krátky.
Ved to znie idealne. ^^
Nepotrebujem si kazit iluzie o dokonalom cloveku tym, aby som neskor postupne zistoval, akymi roznymi sposobmi mi dokaze liezt na nervy
@skvrnka ja som mala nedávno tiež tú možnosť, a tiež som to nespravila, a on odišiel, a ľutujem že ho už neuvidím, ale keby som to spravila, tak by mi bolo veľmi smutno za ním
nie a vlastne tí ľudia čo to spravia si ani neuvedomujú akej obrovskej nákaze čelia...
prvý je, že spáchajú ťažký hriech smilstva, hrajú na strunu diablovi a ten ich po smrti odmení bohate v pekle...
po druhé, aj take chlamýdie dokážu človeka na niekoľko dni vyradiť z "obehu" a chodiť po doktoroch a ukazovať svoje nádherne znetvorené pohlavie usmievavému a dobrosrdečnému personálu v špitáli je tiež ozaj také orechové a vďačné....
a po tretie, človeka nakoniec dorazí, že oná osôbka vlastne až taká naozaj úžasná nebola, lebo sex s ňou bol ako s brezovým polenom pred spálením...
som az zdeseny kolki ludia su ochotni kvoli jednej noci sexu zahodit daneho cloveka... vzdat sa ho.. ako ludia.. halooo co je toto?
ak je to proste tak uzasny a skvely clovek, si rozumieme a podobne.. tak by som urcite nechcel aby odisiel z mojho zivota.. i za cenu dozivotneho celibatu.. predsa len..
@johnysheek jezis maria tieto tvoje domyslacky pri absolutne vsetkom co suvisi so sexom...nikde nemas napisane ze to nemoze byt napriklad cudzinec/cudzinka ktora odchadza na druhy koniec sveta a si s nou poslednu noc. napriklad.
jasne ze by som sa s nim vyspala. a vzdy budem zit podla toho znameho "budes lutovat to co si neurobil, nie to co si urobil" (a nechytat za slovicka poprosim, cize mimo extremov)
@willbebetter ja len citam co je napisane "v zadani" a tam sa jasne pise ze
1. s niekým úplne prítažlivým, s vysnívaným človekom, proste s niekým super úžasným, všetko by bolo podľa vašich predstáv,
a tiež
2. ale mohli by ste s ním stráviť iba jednu noc, a už ho nikdy viac neuvidieť?
ak teda je to vsetko super, uzasne a vysnivane.. tak ake domyslacky? fakt by ten samotny sex stal za to, aby takyto skvely, uzasny a vysnivany clovek odisiel z mojho zivota????
@johnysheek no a? tak isto by odisiel keby si sa s tym clovekom nevyspal, sex s tym nema nic spolocne podla mna, chapes? to nie je tak ze - vyspal si sa s nou? - odide. Nevyspal si sa? Ostane. To je ta domyslacka, aby ti zapadla do mantry ze sex je posvatny...
urcite nie. ja sa poznam, viem, ako velmi by mi chybala. dodnes mi chybaju niektore dievcata, ktore 1, neboli dokonale 2, nespali sme spolu. keby bola dokonala a este k tomu by sme spolu spali, tak by som sa behom nasledujuceho tyzdna asi hodil pod vlak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
by mi bolo luto
a celkovo nie som taky typ
čiže poznám toho človeka alebo nie ? je to náhodna osoba? alebo ako ? o tom otazka nehovorí, len že po tej noci zmizne ..
no ale kedže nie som človek čo spí len tak s náhodnými ženami potrebujem ju poznať a mať s ňou vytvorený nejaký vzťah a kedže sa nemusím nikomu spovedať a som slobodný tak prečo nie, fakt nevidím negatívum (jedine ten odchod tej osoby)
polárnu noc?
treba presne definovať miesto a čas
lebo ak prvá možnosť tak nie, ak druhá tak asi áno.
Vnímal by som to ako využitie toho človeka. Uvedomujem si, že sex vytvára medzi ľuďmi prirodzene veľmi silné puto na rôznych úrovniach. Teda nechcem zraniť človeka a len si s ním užiť.
Rozhodnúť sa pre vernosť jednému človeku je dôležitejšie, aj keď často celkom zložité. Ale nie nemožné...
A ty?
Nepotrebujem si kazit iluzie o dokonalom cloveku tym, aby som neskor postupne zistoval, akymi roznymi sposobmi mi dokaze liezt na nervy
Meh
prvý je, že spáchajú ťažký hriech smilstva, hrajú na strunu diablovi a ten ich po smrti odmení bohate v pekle...
po druhé, aj take chlamýdie dokážu človeka na niekoľko dni vyradiť z "obehu" a chodiť po doktoroch a ukazovať svoje nádherne znetvorené pohlavie usmievavému a dobrosrdečnému personálu v špitáli je tiež ozaj také orechové a vďačné....
a po tretie, človeka nakoniec dorazí, že oná osôbka vlastne až taká naozaj úžasná nebola, lebo sex s ňou bol ako s brezovým polenom pred spálením...
veľa úspechov...
ak je to proste tak uzasny a skvely clovek, si rozumieme a podobne.. tak by som urcite nechcel aby odisiel z mojho zivota.. i za cenu dozivotneho celibatu.. predsa len..
jasne ze by som sa s nim vyspala. a vzdy budem zit podla toho znameho "budes lutovat to co si neurobil, nie to co si urobil" (a nechytat za slovicka poprosim, cize mimo extremov)
1. s niekým úplne prítažlivým, s vysnívaným človekom, proste s niekým super úžasným, všetko by bolo podľa vašich predstáv,
a tiež
2. ale mohli by ste s ním stráviť iba jednu noc, a už ho nikdy viac neuvidieť?
ak teda je to vsetko super, uzasne a vysnivane.. tak ake domyslacky? fakt by ten samotny sex stal za to, aby takyto skvely, uzasny a vysnivany clovek odisiel z mojho zivota????
rofl
ale okej, vobec sa mi nechce s tebou hadat.
v tomto smere nenormalne nenavidim svoju povahu.
ale lepšie využiť aspoň tú jednu noc ako vôbec nič