prvi krát som mal sex prave s prostytutkou ...bolo to v Bardejove v Erotickom klube , mal som 16 dali sme si urobit falošne občianky kde sme mali 19 rokov ...bolo to vyborne nikdy nezabudnem ...
nie , mám dosť tých,čo to robia zadarmo ...pýtala som sa včera toto "kamoša" a tiež povedal nie...natíska sa teda otázka : Z čoho do frasa žijú keď všetci "NIE-kame" ?
Keď ja som veľmi namyslená a ak by som musela niekomu zaplatiť za to, aby ma poj....mojkal zvnútra, cítila by som sa ako dakto, koho zadarmo už fakt nikto nechce Myslím, že je to absolútne mizerné a úbohé, ešte viac, ako fotiť sa nahá a vešať to na net s túžbou prečítať si kompliment...
fuxo1881 ...už vidím ako ti v bordeli kontrolujú "urobený" OP.... takým rozprávkam nerozumiem. Na koho to má akože pôsobiť? Na ľudí čo sa zaujímajú a hľadajú osoby podozrivé z falšovania úradnej listiny alebo tvojich internetových "fandov" ktorým tu píšeš jeden nezmysel za druhým s efektom že si honíš ego na svojich lžiach?
tak s tými pri cestách určite nie a vlastne už ani s tými u nás na privátoch, keď som videl niektorých tých zákazníkov, takže asi mi už len tie luxxusné ostávajú
v dnesnej dobre slovo prostitutka ma iny rozmer. Je vela vztahov ktore su zalozene na prostitucii a ako nahle dojdu peniaze tak vztah konci. Ta verejna prostitutka ma aspon cest a stanovenu cenu za sluzbu na rozdiel od tzv. vtahovych pijavic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
vždy sa nájde niekto, kto to spraví zadarmo
ééj, veru fajny je .........filip
heh, hamky mňamky
filip
ved to je len nejaky umelak, model co nevyzera ani na chlapa. fakt akurat pre zajuska
ano.........filip
teraz už nie moja, skončil som z aktívnym životom gaya.....filip