výťahom chodím len raz za čas.. ale keby som sa zasekla a bola by som v ňom sama asi by som spanikárila ale keby som bola s niekym tak by som bola asi kľudnejšia a čakala by som na to čo on spraví heh
prvý krát som mala asi päť....zhaslio svetlo a ja somsa tak zlakla ze som odpadla
A potom len tot nedavno asi rped troma mesiacmi z takmi 4 asi 8 rocnymi dievcatkami
Boha isla som ze na jednotku umnavena zo skoly, oni sa mi tam nahrnuli lenze vytach isiel dalej...zastal medzi 10-11.. tam tie dievcatka dostali hysak a začali jebnuté, skákať a jačať. tak som ich hneď ukludnila a vysvetlila načoje taký ltý gombíček a pstlačila som ho a dala spátky na 1....lenže nás to dalo do puivnice! A navyše na pivnicu máme také tlačítko že knemu treba klúˇč...A schodisko do pivnice je zamknute.... a tie kravy malé hneď vybehli a hystericky jačali po pivnici tak som tie húsatká napratala spatky vo výtahu...a na prizemi nam to uz zastavilo
A raz som zachranovala kamosku....no práve som šla trocha nacengana domov a trocha am napinalo a henta zvoni ze nech zozenem pomoc obehala som asi 5 btov lebo z jednych dveri ma posielalindo ďalších atd. atd...poroste v našom paneláku su výťahy eno nuno...proste jedna báseň
hej zasekla A to pomocou mojho kamosa a kamosky a v kabine som bola s kamoskou a kamosom hh kamoska infarkty a ja s kamosom rehoty a teraz chodi sama vytahom
zasekol a ne raz raz som podskocil a stlacil gombik a rozbehol sa druhy raz som stuchal pravitkom do tej packy a otvoril si dvere, porom som to skusal rukou raz (zly napad a raz co si pamatam som mal v pici a drzal zvoncek dlho to netrvalo
Zasekavam sa v nom dost casto ked chodim od kasmoky tak skoro zakazdym takze som zvyknuta...tak som tam take 3-4minutky a on potom uz ide dlhsie ako 5minut som vzivote vo vytahu zaseknuta nebola
To je u mňa bežný stav visieť kdesi na medziposchodí. Spočiatku som bola mierne mimo, ale teraz len rezignovane vzdychnem, postláčam gombíky alebo len chvíľku počkám a on naskočí sám
hm ehm, zasekla so sestrou staršou a jej dvoma deťmi, 4 ročným a ročným synovcom to bolo kriku ale nie, ja som vtedy zistila, že mám klaustrofóbiu, alebo ani neviem či to bol strach o mňa, ako skôr o tie malé dve deti a sestru, mne je jedno čo so mnou bude
raz a to som bol maly este..asi som neplakal..len som stlacal ten cudlik a krical jak jebly kym ma pocula suseda...mama bola s kamaratkou vtedy na balkone a pili kabu taze ma nepocula...
Jasné že hej. Asi nie je človek, ktorý býva v paneláku a nezasekne sa. Ešte keď som bola malá tak sme sa zasekli 2 rodiny vo výťahu, tzn 4 dospelý, 3 deti a kočík. Ledva sme sa tam popchali, bola haluz a výťah pre 6 ľudí .Potom som sa ešte sekla ale to už sama.. možno pred rokom dvoma. Som nastúpila do výťahu a tuším na 6.poschodí sa začal triasť. Som si pripadala ako v zápalkovej škatuľke, v ktorej máte chrobáka a trasiete nou.. keď sa mi podarilo stopnúť výťah som si sadla na schody a asi 10 som sa skľudňovala.. som fakt myslela že ten výťah padne no prežila som
no ...vytahom som nesla uz pekne dlho ...Lebo mam klaustrofobiu ...Cize zaseknut som sa nezasekla este ...Ale ak by osm sa raz odhodlala na vytah a prave vtedy by sa zasekol tak by som skolabovala
Noo ja som sa zasekla ked som mala 6 rokov.. Potom som asi rok chodila pešo...Alebo to bolo aj vjac rokov asi.. Ale tak vytahom som išla len s dospelým.. neskor som sa odhodlala a zase som sa zasekla..Ale ked sa mi to stalo prvý krát..Tak to vypadla elektina....Ale teraz som sa fakt zasekla..Aspon že šel zvonček...Ale aj tak... ..Ja som sa odváážila... Po troch rokoch..Som ani raz nešla vytahom .. A terz?? Len koli Sprostým Devjatakom Som Musela ííst.....Noo ja som skoro odpadla ..Ale ako važne mi prišlo zle Ale prežila som too Haha
Nóóó...Ja som sa raz na ani nie minútu zasekla s kamoškou, lebo ona vo výťahu nemá kabínové dvere a my hej, tak tam nadskakovala a otvorila ich...Ja som chcela už stisnúť zvonček, lenže ona tie dvere zatvorila a zase stlačila 4 a potom sme už išli...
Ale my máme 2 výťahy, veľký a malý..A tým malým sa bojím, lebo vždy vŕzga a trochu sa natriasa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A potom len tot nedavno asi rped troma mesiacmi z takmi 4 asi 8 rocnymi dievcatkami
Boha isla som ze na jednotku umnavena zo skoly, oni sa mi tam nahrnuli lenze vytach isiel dalej...zastal medzi 10-11.. tam tie dievcatka dostali hysak a začali jebnuté, skákať a jačať. tak som ich hneď ukludnila a vysvetlila načoje taký ltý gombíček a pstlačila som ho a dala spátky na 1....lenže nás to dalo do puivnice! A navyše na pivnicu máme také tlačítko že knemu treba klúˇč...A schodisko do pivnice je zamknute.... a tie kravy malé hneď vybehli a hystericky jačali po pivnici tak som tie húsatká napratala spatky vo výtahu...a na prizemi nam to uz zastavilo
A raz som zachranovala kamosku....no práve som šla trocha nacengana domov a trocha am napinalo a henta zvoni ze nech zozenem pomoc obehala som asi 5 btov lebo z jednych dveri ma posielalindo ďalších atd. atd...poroste v našom paneláku su výťahy eno nuno...proste jedna báseň
ale kedysi som sa hrozne bála výťahom,a segranky mi tam naschvál skákali,aby som plakala...
Ale my máme 2 výťahy, veľký a malý..A tým malým sa bojím, lebo vždy vŕzga a trochu sa natriasa...