boha.
prečítaj si príbalový leták.
ak to tam píšu a nie je to fajn, choď doktorke, ak to tam píšu a je to normálne, jeb na to
ak to tam nepíšu, choď doktorke
ak nechceš ísť doktorke napíš do online poradne
a nie na BIRDZ! myslíš že mám chuť hneď od rána čítať o tvojich výtokoch? fuj sa spamätaj
@soltyky 1. nejde o to či má dobrú alebo zlú dušu ale o to že nikomu tuná sa nechce čítať o výtoku! veď je to vrcholne nechutné, už len to slovo
2. čo znamená tvoj nick?
@unwritten šolta je moja prezyvka ( odvovena z mojho prezviska ) ... a v case registracie na birdz, som si dala nick soltyky ( co je akoze šoltyky a tak ma volali ludia, ked nieco odo mna chceli ) neviem, preco som vtedy zvolila tuto altermativu, dnes by som bola isto Sholta
Na iných diskusných fórach sú oveľa "horšie" diskusie ako o nežiadúcom výtoku, ale tam sú už omnoho zrelší ľudia ako tu, takže aj reakcie sú normálnejšie...
A teraz odpoveď na otázku: S týmto som sa nestretla, takže to nie je normálne. Jedine, ak by to bolo počas 7 dňovej prestávky a ten výtok by znamenal menštruačné špinenie, čo asi nie keďže ju berieš, však? V každom prípade choď sa poradiť so svojím gynekológom, prípadne počkaj pár dní..
prečo majú niektoré ženy potrebu spomínať na internete že im niečo vyteká z piči ?
Nič hnusnejšie si neviem asi predstaviť , nehaj si to pre seba a skús @1
@willbebetter VÁM od NÁS ? to je tvoj problém čo ti tam kto napúšťa. Hovor za seba.
To neznamená že nie je jebnuté to rozoberať na internete , ktorý sa nehemží zrovna gynekológmi.
Pomerne nová téma o predohre je teraz a tam je väčšie pohoršenie o intímnosti ako tu , v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
prečítaj si príbalový leták.
ak to tam píšu a nie je to fajn, choď doktorke, ak to tam píšu a je to normálne, jeb na to
ak to tam nepíšu, choď doktorke
ak nechceš ísť doktorke napíš do online poradne
a nie na BIRDZ! myslíš že mám chuť hneď od rána čítať o tvojich výtokoch? fuj sa spamätaj
chod na gyndu a porad sa s gynekologom
máš pocit, že by bol takýto výtok zdravý a normálny? ja teda nie.
2. čo znamená tvoj nick?
A teraz odpoveď na otázku: S týmto som sa nestretla, takže to nie je normálne. Jedine, ak by to bolo počas 7 dňovej prestávky a ten výtok by znamenal menštruačné špinenie, čo asi nie keďže ju berieš, však? V každom prípade choď sa poradiť so svojím gynekológom, prípadne počkaj pár dní..
Píšem z vlastných skúseností
Nič hnusnejšie si neviem asi predstaviť , nehaj si to pre seba a skús @1
To neznamená že nie je jebnuté to rozoberať na internete , ktorý sa nehemží zrovna gynekológmi.
Pomerne nová téma o predohre je teraz a tam je väčšie pohoršenie o intímnosti ako tu , v pohode