zda sa mi ze uz pred mesiacom sa pisalo ze to bude o lifestyle teenagerov .. kuxo prisiel s hudobnou relaciou kde sa budu prezentovat mlade kapely atd .. potom planujeme cestu do Sintavy - vraj tam je multimedialna skola aku len tak hocikde nenajdete takze sa mate na co tesit Terajsia birdz tv sa podla vsetkeho rozdeli na vyssiu a nizsiu triedu a bude celkovo oddelena od pripravovanej tv (teda tak som to pochopil ja resp. tak mi to povedal Tomas)
Nebranime sa akymkolvek projektom a napadom staci dat vediet
@5 nepotrebujem z Tomasa nic tahat len sa pytam ako to dalej bude lebo som cakal ze sa to bude rychlejsie vyvijat. A neviem kto tu vlastne vravi o tahani penazi z Tomasa nakolko to neplati on ale Perex takze o com tocis ? ked by som udajne "tahal peniaze" tak ne z tomasa ale od Perexu. A preco by som nemohol teda ja informovat ? - ako mi Tomas povedal ja som riaditelom resp. veducim TV .. on len dohliadat bude takze snad mozem napisat ako to postupuje.
@8 mne sa to tiez nepozdavalo ale po stretnuti s Tomasom som zistil ze peniaze budu nakolko aj spolupracovnici budu dostavat nejake tie odmeny .. cesta sa vraj preplati .. a na propagacne materialy maju byt vyclenene peniaze - pomerne vysoka cistka ale cisla sem nepatria
@jacku to nic nemeni na tom, ze interne veci prepieras na verejnom fore!
a viem, ze to je od perexu, robil som v birdze, tak viem ako to chodi, cize kym ta tomas nepoveri, nerob co nemusis
@11 a ty uz z kade mozes vediet ci ma nepoveril ? Zabil som okolo tejto TV desiatky hodin tak si myslim ze ludia by mohli vediet v akom stadiu je to. A ja som to tu len pripomenul .. necakam ze mi tu tomas odpise ale ze mi da vediet na icq kde sa do toho nebude nikto starat. A keby som sa riadil tvojim ze kym tomas nepoveri tak nemam robit tak by sa ani nezacinal takyto projekt nakolko som s tym prisiel ja bez toho aby ma niekto poveril .. prebehlo stretnutie, mnozstvo prepisaneho a vsetko je na dobrej ceste .. takze keby sa riadim tvojim tak sa nieco taketo nezacina
@jacku
Ja ti neberiem, ze si sa na tom nadrel, ved to musi byt cele urcite strasne narocne, len vies, interne veci maju ostat INTERNE. Kym sa Tomas nerozhodne, ze toto vytiahne na svetlo, tak ty to nemas co robit zanho. Ale ved dobre, uz si sa pochvalil, to je jedno. Ja ti len radim do buducna, lebo taketo veci znehodnocuju pracu a vysledny zelany efekt.
Pripomeniem ti, ze to bude financovat Perex, cize pracujes pre Perex, cize je to projekt Perexu a kym sa niekto z Perexu nerozhodne to zverejnit, tak sa to proste nerobi. Vies, obchodne tajomstvo bla... bla...
Ja do toho nevidim, ale priblizne viem ako Tomas pripravuje projekty, kedze som pri nom zo nejake 2 roky vyrastal a mam pocit, ze tato tema ho nepotesi.
@mayo .. neviem cim som sa akoze pochvalil .. ale ked myslis tak ok .. nevravim ze to nie je interna vec ale snad kazdemu dojde ze propagacne veci treba a budu a taktiez im dojde ze na to treba peniaze .. a neviem kolko vies ty o tomto projekte ale ani toto co tu rozoberame nebolo az tak interne nakolko mi to napisalo dost inych ludi skot ako mi to stihol spomenut tomas ale asi vies lepsie ako to bolo
@mayo tvoje rady berem ale myslim si priebezne info nezaskodia nakolko sa ma pyta vela ludi ci uz na pokeci alebo icq a vsade inde ze ako sa to vyvija tak radsej to napisem sem ako keby to mam kazdemu zvlast vravet a taktiez do 2,3 tyzdnov sa zacnu vyrabat prispevky atd .. takze aby ludia vedeli ze to nezaniklo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
(a sorry za moj prvy koment ale ked vidim neico ako soza, osa a podobne organizacie, mam chut kricat..)
ak nevies, aky ma s tym zamer, tak naco to vytahujes?
alebo verejne tahas z tomasa prachy na materialy?
neda sa toto vsetko poriesit sukromne?
Nebranime sa akymkolvek projektom a napadom staci dat vediet
a viem, ze to je od perexu, robil som v birdze, tak viem ako to chodi, cize kym ta tomas nepoveri, nerob co nemusis
Ja ti neberiem, ze si sa na tom nadrel, ved to musi byt cele urcite strasne narocne, len vies, interne veci maju ostat INTERNE. Kym sa Tomas nerozhodne, ze toto vytiahne na svetlo, tak ty to nemas co robit zanho. Ale ved dobre, uz si sa pochvalil, to je jedno. Ja ti len radim do buducna, lebo taketo veci znehodnocuju pracu a vysledny zelany efekt.
Pripomeniem ti, ze to bude financovat Perex, cize pracujes pre Perex, cize je to projekt Perexu a kym sa niekto z Perexu nerozhodne to zverejnit, tak sa to proste nerobi. Vies, obchodne tajomstvo bla... bla...
Ja do toho nevidim, ale priblizne viem ako Tomas pripravuje projekty, kedze som pri nom zo nejake 2 roky vyrastal a mam pocit, ze tato tema ho nepotesi.