mam na vas taku otazku.. hlavne na baby.. proste strasne ma zaujima ci dokaze aspon niektora baba z vas dat penis do ust.. ja viem trosku divne ale zaujima ma to, lebo kazda baba vravi ano ano jasne.. a ked sa na to dostane tak ti kazda povie ze...ne to b
dziziz... dam penis do ust dokonca aj nieco viac rehoooooooooooooooooooooot a medzi danim penisu do ust a vyvrcholenim do ust je velky rozdiel..nevadi mi ani jedno ani druhe. mam rada oboje
heh no holka ktora chce sprawit swojho chalana stastneho tak sprawi cokolwek..no ne az cokolwek ..aale aspon to..sak to je normalka..ako neni to nic prijemne pre holku aspon pre wecsinu asi nie aale ked pre chalana je..tak co pre nho nesprawim.. aspon moj osobny nazor..
ja som sa s jednou kamoskou stavila, ze ho nikdy neda ani do ust, ne este toto tak uvidime jak dopadne o par rokov... ale podla mna su aj baby, ktore spravia za spre chalanov cokolvek nepoznam take,ale snad su
ze preeesne ze som zabudla ze medzi danim penisu do ust aa wywrcholenim je welky rozdiel..poznam zas holky ktore neznasaju ked im chalan da do ust ale nesmie sa sprawit do ust..thaze welky rozdiel ..
Ninushteeq:no cokolvek..sak to je debilina..to ako napr. sa budes premahat len pre nho?!a s takym vyrazom no ze..ehm to je kktina...ved to sa nema "pacit" len jemu..podla mna potom radsej nic..
ale akoze niektore baby sa s tym rady chvalia.. ze ano ano to zvladnem jasnee.. pod vyfajcim ta zarohom.. ale nahodou ste s nimi samy doma a neodvazia sa ho pomaly ani chytit. tak isto obdivujem baby co to zvladaju lebo ich chalani su v smiedmom nebi
Kittynka: mnoo sak ne cokolwek ani ja nesprawim setko co chalan ce..aale w dnesnych casoch uz je normalne ze holka robi chalana ustami..ako dobre nepaci sa mi to nejak strasne ale ked wem ako sa to paci jemu tak mne tiez..wed aj chalani predsa robia holku ustami..tak preco nie aj my?a hlawne ked sa s nim necem wyspat to je jedine pekne co pre nho mozem urobit..si myslim ..
Kittynka: Thaa sme sa mozno trosku nepochopili..? .. mozno nevadi..ale aj tak..povsimaj nazory chalanov oni zboznuju ked im to holka tak robi.. ze chalani?
Ja som na tom podobne ako Wewo...Ja byt zena, penis do ust nedam...Je mi to nechutne...Tak preco do toho nutit niekoho ineho, ked by som to sam nespravil...
Saimonko17:nechcem tu teraz rozoberat svoj sexualny zivot..ale ja si myslim ,ze je to v pohode ved je to bezna forma uspokojovania..ja som to uz skusila a nebolo to nic hrozne...
Ked chalan moze babu vylizat preco ona by ho nemohla vyfajcit? A s tym vyvrcholenim to je proste Mne sa to tak paaaaci Treba papat aby ste boli zdrave aaaa nemato ziadne kalorie
hmmmm, no ako ja nemam problem so semenom, ani ked ho mam prehltnut tak to nieje az taky probleem... ale toho chalana musim poznat urcite viac ako jeden den , aspon dva
oralny sex mi nevadi len sa mi semeno hnusi, takze vzdy pred vyvrcholenim ma moj priatel upozorni.uz to mame celkom dobre nacvicene spociatku mi vadilo aj to prve ale je to sila zvyku si myslim. a takisto ked sa odburaju zabrany.
ako ja som to ešte nikdy neurobila mojmu chalanovy a ani on mna nikdy nerobil povedali sme si že je ešte čas a ked sa na to budeme citiť tak si to psravíme ...no a čosa týka toho do ust pre mna by to problem nebol simyslím vobec už mi hovoril že by ma do toho nenutil a ja som mu povedalla že keby chce neni problem a s tym vystriekať sa do ust tak to už by bol pre mna troška problem ale prvy krat by soms a dala ostriekať tak najviac po tvari okolo ust a ochutnala by som to a keby mi to chutilo nabuduce by som to už v pohode pžila do ust a čo sa týka toho či by sa tej tvojej to pačil otreba sa o tom vela vela rozpravať
no tak zo zaciatku som mala problem aj s tym ze ho dat vobec do ust ale jako je to sila zvyku no a co sa tyka toho ze vystriekat do ust tak to moc nemusim,,keby bolo semeno sladke tak by som s tym problem nemala
No akoze ja tiez neviem aky je s tym problem,ved oralny sex sa paci nie len chalanom ale aj baby maju rady ked ich priatel uspokojuje ustami tak neviem co je na tom nepochopitelne ze aj oni to maju radi.A ze niekto napise "ale nie hocikomu" to akoze mi rozum zastal...tak asi nie hocikomu...normalna baba sa s hocikym ani nebozkava a nie este nieco intimnejsie podla mna.no ale sice dnesne vseho znale 14rocne deti to beru ako frajerinu.teda k teme-ja s oralnym sexom nemam ziaden problem a s partnerom sme sa dohodli ze pred ejakulaciou ma upozorni cize semeno neprehltam a skvelo to funguje.
jaa to robím veľmi rada,,,dokonca pri tom aj vlhnem dá sa povedať že to mam radšej ako keby mna orálne uspokojoval frajer takže tak,,,a ani do úst ked sa mi spraví,,,nemam nič proti tomu,,,
Noooo som s chalanom uz rok..Som mu vdacna za vsetko sexualne co ma naucil,bolo toho dost...Tema...no do ust v pohode preco nie,nic na tom predsa nie je teda aspon pokial je tam hygiena...moj chalan to robi mne tak isto ako ja jemu a na to je ok 69ina....ale aj tak nemam rada ked sa mi spravi do ust,sice to viem dopredu ze uz bude a do ust si to nemusim nechat.....ale nemam to rada preto lebo potom sa s nim nemozem cmulat lebo on si nebude deti jest
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Síce občas sa premôžem ak to chalan chce, ale to je asu tak raz za uhorský rok
Takže tak..
A obdivujem baby ktoré to robia s radosťou
Ninushteeq:no cokolvek..sak to je debilina..to ako napr. sa budes premahat len pre nho?!a s takym vyrazom no ze..ehm to je kktina...ved to sa nema "pacit" len jemu..podla mna potom radsej nic..
tiez len moj nazor
21.ja som to myslela trochu inac ale nevadi
My sme sa ako skupina bab minule tiez bavili o tom, ci radsej prehltnut alebo vyplut. aj na to su nazory rozne a zalezi to od jednotlivca
ja osobne sa akosi rozhodnut neviem, a zatial ma to nejak netrapi
no a k teme, najprv som nechcela, ale co nespravis pre pekne modre oci . Teraz s tym nemam problem a dokonca sa mi to zacina pacit ...
ale k tejto teme je jeden vtip:
vypluvnutie je laska.
prehltnutie je prava laska.
kloktanie je frajerina.