Mam taky zvlastny problem ktory hlavne mojej partnerke znizuje chut do sexu. Ak pouzivame kondom pri styku tak sa nikdy nedokazem urobit a ona si mysli ze ma malo vzrusuje alebo nieco podobne. Moc ma to teda vlastne ani nevzrusuje ale robim to aj pre nu a
prerusovane milovanie bez kondomov a ak nieco ujde tak pouzit uz spominanu tabletku "po" alebo HA s kondom je to uplne o niecom inom mozno preto sa s nim nedokazes urobit sak je to ako milovat sa cez prsiplast..
taky problem...pokial viem....maju viaceri...nechapem cim to je ale asi by som srala na to ..antikoncepcia podla mna nestacii...treba este kondomy a prerusovanu suloz a vselijake tie pripravky z lekarne a este pre istotu aj tabletku PO...to je podla bezpecny sex...
mno jednoducho jej povedz ze s kondomom sa nespravis a ze ci neskusi inu formu antikoncepcie, nedavno tu bol nejaky pharmatex ci co v diskusiach abo hormonalna ale na tu strasne vela nadava ako vidis, abo ci ta nedokonci inou castou tela ked uz bude so sebou spokojna
mno aj sme ho skusali a frajerku stipal a nebolo jej to moc prijemne a ja som mal podrazdeny zalud tak dobry mesiac, strasne ma svrbel a tak...mno teda nic moc podla mojich skusenosti...aleeee teda nechat vo frajerke spermie bol nadherny pocit
je to o tom pouzit spravny kondom.. ten, ktory sa ti nevyvlieka, ten, cez ktory nieco citis.. nie je kondom ako kondom.. na nete najdes kopec staci si dat do google hladat "kondomy" a najst si aky potrebujes. Pripadne odporucam profi vypocet plodnych neplodnych, ale to trva az 1 rok.. ale spolahlivost 99%, to mas ako pharmatex..
Od kamarata som ocul, ze existuju naplaste ..to som mu neveril a asi mu zatial ani neverim ale treba to kuknut potvrdene ze sa neco take vyraba nemam...a vravel ze je to k nezaplateniu ..a klidne ze sa mozes vygenit do vaginalneho otvoru...Vela sexu!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
toto je najlepsie riesenie, zena sa nenapchava hormonami a je to lacnejsie ako krabickove, vyjde to lacnejsie aj ako HAK