KURVA! jak my mame vediet co ste vy dvaja zac? Dopici pytaj sa nekeho do vas pozna a nelep to na anonymny internet. Uz vam ozaj jebe? Sa sa spamatajte!
Toto sa neda posudit. Nechapes ze ty mozes mat ine vztahy s kamaratkami jak ja? Kazdy blizsi medziludsky vztah je iny... Ach jaj, skoda tukov do klavesnice...
Izdo: Tak to je v poho. Ja som vzdy chcela aby som sa so svojim naj kamosom dala dokopy. Ale kym to doslo jemu (po dvoch rokoch) ja som stratila nervy, nadej i trpezlivost a nasla si ineho Ved ak ti povie ano, bude to skvele, ak nie, kludne mozete ostat kamosmi i nadalej.
jaska len niekedy sa to nevyplaca.Vztah kamarata vs kamaratky je iny ako vztah medzi dvoma ludmi kt. sa lubia. Mozno pridete neskor na to ze takyto vztah vam nevyhovuje,,ale to je len moja domienka a moje skusenosti.Lebo aby si potom nestratil cloveka na kt. ti velmi zalezalo a skoncilo sa to len tym ze ste spolu zacali riesit ..
moj nazor je taky, ze to bola chyba, iba ak ta ona chce len a tym myslim LEN za kamarata, tak to chyba bola. skus sa jej opitat ako to zobrala a o vsetkom si porozpravajte.
podla mna je to hrozne,ked niekomu povieš že sa ti paci,a potom ten clovek povie sorry,a je to o to horšie ked to je tvoj naj kamoš,lebo ked povie nie,tak tie vztahy nebudu ako predtym
priatelstvo moze byt niekedy cennejsie ako laska, ale zase, cloveku sa celkom ulavi, ked to zo seba dostane...a rozhodovanie, ci kamarati alebo nieco viac uz nie je na tebe, ale na nej, cize vlastne ty si sa uz problemu zbavil a riesi ho ona...dufam, ze ho vyriesi k vseobecnej spokojnosti
Ahoj Ľudia.Čítam Vaše príspevky a je to naozaj zvláštne, ako sa dokáže prejaviť náklonosť istej osobe.Mám už 27 rokov a mal by som byť s takýmto problémom vyrovnaný.No zistil som že to nieje jednoduchá vec.Doteraz som cítil averziu voči ženám z dôvodu že som iba trpel kôli nim.Istú dobu som už žil v presvedčení, že nikoho nechcem a budem sám dokonca života.Vo všetkom hľadám niaky vyžší zmysel,pretože koneckoncov to aj tak je.Ale stala sa vec že som sa extrémne zaľubil do mojej kamarátky.No aby som pravdu povedal mal som ju rád ešte od doby,kedy som bol na vojne.Takže sa to prebúdza znova po 8 rokoch.Ona vtedy somnou nechcela byť.Ale na druhej strane sa jej ani nečudujem.Pretože som bol taký,aký som bol.Teraz jej to nechcem hovoriť, lebo ju mám naozaj rád a nechcem jej ubližovať.Pozerám sa stále na jej fotku a pripadám si ako puberťák.Jedna strana rozumu hovorí,že by to mohlo ísť,ale druhá strana je racionálna a hovori že je to blud.Ono neviem čo z toho vyplíva,ale stalo sa to zrovna vtedy keď som si začal myslieť,že som nesmrtelný.(v úvodzovkách),teda imúny voči všetkým ženám.Asi každý dobre viete ako to bolí.
Asi ani nehľadám niaku radu alebo pod.Chcem len povedať,že vždy keď si myslíte že ste najsilnejší v určitej vlastnosti alebo schopnosti,je to úplne naopak.Hawk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
alebo snad nemas kamaratov a kamaratky, aby si to vedel posudit???
zatial nijako, ze musi premyslat a ze tento tyzden sa mame stretnut..
Dobre ze si jej to povedal.. podla mna si urobil dobre ze si jej to povedal ako keby si to mal dusit v sebe vlastná skúsenosť cmqq
Ale drzim vam palce
&Ak nieco citis povedz to a co ti ona na to moze povedat? Bud ano alebo nie ale aj tak sa potesi ak ta ma aspon trosku rada ako kamarata
Asi ani nehľadám niaku radu alebo pod.Chcem len povedať,že vždy keď si myslíte že ste najsilnejší v určitej vlastnosti alebo schopnosti,je to úplne naopak.Hawk