No asi tak nejak.. Ked ona o tom nevie, tak nemozes na nu robit liecbu sokom, ze na nu hned vsetko vyvalis... Najprv len tak, ze ti s nou bolo fajn a potom, ked budes vediet reakciu, tak mozes ist s pravdou von co ty na to? ale podla mna aj obacsne smskovanie nie je zle, ale nie na vyznanie lasky.. Ozaj! a podla mna by si nemal pouzivat ziadne vznesene frazy (aspon ja by som ti ich neuverila) Hovor len to, co citis.
chuj do slovíčok!!!! daj je to na vedomie svojím chovaním, len tak skutočne pochopíš či ťa aj on rovnako ľúbi...lebo ak ste naladení na rovnakú vlnovú dĺžku tak to príde samo..
Proste slová a skutky sú dve rozdielné veci-ak jej povieš, že ju ľúbiš tak na toto zabudene ..
no ak ju zobereš pozorovať niočnú oblohu na zelený kopec...tak môžeš mi veriť, že na toto nezabudene, úž len z dôvodu, že ju nechodi pozorovať s jaždým, kto ju ľúbi... no dúfam, že mi rozumieš..
Podla mna by si to mal urobit osobne najskor vyzisti aka je situacia z druhej strany naznac jej to uvidis reakciu a ak sa pousmeje alebo nejako da najavo ze sa jej to paci pokracuj a riadne jej povec ako ju mas rad nejak pekne ale zas nevykram jej vsetk
Fakt cez sms nie je vyznanie lásky najkrajšie... Mne ten môj vyznal lásku cez sms takýmto spôsobom: ,, Čo si stále vymýšlaš? Neboj sa povedať, že sa ti páčim! Ja poviem, že ty sa páčiš mne a hotovo. Už sa kdesi pohni!,, Romantické že? A zatiaľ nás to drží čosi vyše roka
no najskor by si mal zistiť,ci ona s tebou nechce ostat len kamaratka...vies aby si nahodou nepokazil to co je medzi vami doteraz...mne sa to stalo,že kamarat mmi to povedal a potom akoby sme si už nemali čo povedat,ked som mu povedala,že ja to iste necitim....a urcite to nevyval hned...treba na to ist pomalicky.....a podla mna mozes zacat aj smskami...ale to najdôležitejšie povedz osobne...držim palce
Zajimave nazory... ja uz ich neviuzijem pretoze som to uz spravil po svojom a asi mi to nevislo... ma len zajimali ako by to spravili ostatny... ked ta ta opacna strana nelubi tak je to v ....
Je niekedy lepsie pockat a zisitit ake su sance ale niekedy sa to skratka neda...AKE SU VESE SKUSENOSTI:::
Konečne to niekto pochopil. Ja už to tu ani neviem koľkokrát píšem. V balení sa riadim podľa určitých pravidiel a medzi nimi je aj pravidlo: Nikdy nebudem vyznávať dievčaťu lásku ešte len vo fáze balenia! Nikdy nezájdem ďalej, ako zašla ona, čiže keď ona mi povie si mi sympatický, je jej nepoviem hneď, milujem ťa. Poviem jej, aj ja sa s tebou cítim fajn. Jednoducho nechápem systém v ktorom sa chlapci zvyknú pýtať dievčaťa, že či nechce s ním chodiť. A “najlepšie“ je keď sa to opýta cez SMS. Ja neviem akú odpoveď čaká. Veď predsa začnem baliť dievča a ani neviem kedy už spolu chodíme. To predsa nie je požiadanie o ruku. Myslím si že raz tie svoje pravidlá tu spíšem, ale až keď zmaturujem. Je ich dosť a teraz nie je na to čas.
milý Drag_on zabudol si dopísať, že je nereálne vo fáze balenia už milovať...tak myslím si , že by vypustenie takejto vety z úst by bol krutý prešľap...
Ak napises taku knihu tak medzi babami pojde na dracku videli ste v piatok ten film, ako prist o muza za desat dni??? tak tam ste baby mali vsetko co nemate robit
tak pokiaľ to dievča poznáš niekoľko rokov, tak ju poznáš čo znamená, že by si mal mať nejakú istotu v nej a vedeiť ako zareaguje, či poznať jej postoj k tebe...
Kd jej vyznas lasku mas vsetko stratene,lebo bude vediet ze ma ta omotaneho okolo prstaa moze vsetko....Sprav jej grafity na stenu zakladnej skoli,jeden den blicujte a ukaz jej to..klakni si pred nou a povedz jej nieco krasnee!A ked vas policajti chytia tak mate zabezpeceny krasny romanticky vecer!!!!!
Hlavne žiadne icq, sms, a neviem čo.....ten pocit ked ti to niekto povie do oči je na nezaplatenie a ked to spojí skrasnym prostredím a da do toho svoje srdiečko vtedy je to to najkrajšie!
ale pozor, ked sa človek ešte len spoznava so svojou možno buducou polovičkou tak to je ešte podla mna velmi skoro zistiť že ju lubiš..treba čas a trpezlivosť...ak si budeš 100%istý až vtedy treba použiť to slovičko milujem ta....
Prosim pomôzte mi newem co dalej som zalubeny do jedneho dievcata ktore povedalo ze ma berie len ako kamarata .... no minule sme boli partia v meste a ona mi dala pusu a kamaratka sa jej hned pytala ci spolu chodime a ona ju ignorovala .... vecer mi napisala sms ze by so mnou aj chcela chodit ale ze by to bolo zlozite co mam robit pls surne potrebujem pomoc newem co dalej
@ vies nieje niekedy najlepsie povedat to dotycnemu... moze sa zlaknut, cuvnut, alebo nieco ine..., ze strati svojho kamarata. skoro sa mi to stalo... treba hlavne vela trpezlivosti k: vyhladavaj jej spolocnost a davat jej najavo ze tam nejaka simpatia je, ziadne vybalenie citou "na stol" ... mohlo by to ublizit.
Pastierik, myslim ze je cas sa obzerat niekde inde. aj ked sklamanie v laske fakt boli. vravi sa ze klin sa klinom vybyja... ale v laske je to max. blbost... len tak sa zabudnut a odlubit neda... ale vsak vsetko sa rychlejsim postupom casu zmeni ked si najdes dievca, ktore uz vie co chce, je rozumne, dokaze si vazit veci, o ktorych by si ani nepovedal ze sa vazit daju. no ale taky su ludia, ako my chlapy tak aj zeny.
ked clovek nevie co chce tak je to snim tazke, a niekedy sa ani neda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Proste slová a skutky sú dve rozdielné veci-ak jej povieš, že ju ľúbiš tak na toto zabudene ..
no ak ju zobereš pozorovať niočnú oblohu na zelený kopec...tak môžeš mi veriť, že na toto nezabudene, úž len z dôvodu, že ju nechodi pozorovať s jaždým, kto ju ľúbi... no dúfam, že mi rozumieš..
ale originálny bol!!!
Držím vám palce
Je niekedy lepsie pockat a zisitit ake su sance ale niekedy sa to skratka neda...AKE SU VESE SKUSENOSTI:::
sry ale nemozem sa rozpisat. kontroluje mi to tu frajerka a zistila by ze aj ju som tak zbalil :p
ale pozor, ked sa človek ešte len spoznava so svojou možno buducou polovičkou tak to je ešte podla mna velmi skoro zistiť že ju lubiš..treba čas a trpezlivosť...ak si budeš 100%istý až vtedy treba použiť to slovičko milujem ta....
vlastna skusenost
ked clovek nevie co chce tak je to snim tazke, a niekedy sa ani neda.