spoločny kamarati ? ...to neni moc dobre ....proste keby vam to nahodou klapalo ...tak vam tí "kamaráti" postupom času určite začnu do toho babrať ,lebo vám budu zavidieť že vam je tak super ... proste furt je to tak...zavisŤ je všade ...a skôr či neskôr spolu skončíte ...proste budu tam donášačky ,ohováračky a neviem čo všetko ...keď ti to za to stojí tak do toho choď ....ale spoločný kamaráti nie su dobrý napad ...ale na druhej strane to tak vôbec nemusí byť ...takže rob ako uznáš za vhodné
ja myslím, že spolu už chodíte len by to chcelo otvorene vedieť rozprávať o vzťahu, nič na štýl americký film, len proste vedieť si dať najavo, ako to medzi vami je, asi s tým máte obaja problémy
Nechapem, kde je problem. Ak obidvaja viete, ze jeden druheho mate radi, tak fakt nechapem, preco sa nemozte pohnut dalej. Tam uz snad ani nijake balenie, ci otvorene vyjadrovanie za ucelom ziskania netreba, ne? Ak naozaj vies, ze ta ma rada tak jak ty ju, jednoducho ked raz budete spolu vonku (najlepsie sami) ju... co ja viem... pobozkaj (smozrejme na pery nie (len) na lice ) a potom to uz bude hadam jasne, ne?
Takže je tvoja dobrá kamarátka??...Chodievaj s ňou naďalej von... Ak obaja dobre viet,e čo jeden ku druhému cíti, tak to sa už nejako spraví... Zbytočne netlač na pílu lebo by si mohol váš pekný vzťah pokaziť...
jakoze to nejde,nejak prirodzene,tomu sa neda nejak radit,musite na to prist sami ako to dostat do tej roviny do akej chcete,teda ty urcite....drzim palce...
Ak viete,čo k sebe cítite a nie je to len láska kamarátska,nevidím dôvod,prečo to neskúsiť.V takejto situácii by si nemal váhať a mal by do toho rozhodne ísť.
mala som to rovnako a teraz stale neviem ci je medzi nami cosi vaznejsie alebo len kamaratstvo aj ked sa to uz trochu vyvija. Skus ju na rozlucku len tak pobozkat ze ako zareaguje viem ze sa to lahko hovori ale je to asi jediny sposob co ma napada.
Heh...toto znie smiesne ale poznam to Ale poradit ti neviem - ked som sa s tym ja snazil nieco robit, stale to bolo divne - ako normalni partneri sme fungovat nevedeli...ked to poviem tak kadejako - vedel som si predstavit, ze s nou zijem a ze si ju vezmem za zenu, ale rovno z tejto fazy, bez nejakeho obligatneho chodenia
Postupom casu sa to mierne zmenilo, prestali sme spolu travit tolko casu, aj ked nie nasim rozhodnutim...no a teraz je to asi tak, ze mam kamosku, ktora ked pride k nam je u nas tak doma, ako nikdy ziadna moja holka nebola, moja mamka ju zboznuje, ja ju zboznujem, obcas si po nociach volame, ked sa da ideme spolu von...ale uz si nedame ani len tu pusu (a predtym sme sa fakt ze bezne muchlovali hocikde ...nepride nam to asi vhodne, ked sa vidime po mesiaci a nic spolu nemame A ono ani vlastne nejde, aby sme spolu nieco mali...
Btw na sebavedomie sa zvysoka kasli, ked ta zenska ma rada mozes vyzerat aj ako strasak a rada ta bude mat stale najviac na svete
ahoj,no ak vies ze ta ma rada tak sa urcite netrap tym ci je ona pekna a ty nie..to nech ta ani netrapi..ubytocne si pridavas starosti..
ja si myslim ze by si mal urobit prvy krok..ked budete niekde spolu,tak ju pobozkaj a uvidis ako sa to vyvinie..asi sa bojis ze prides o priatelstvo,ale takto zase prichadzate o spolocne chvile ako partneri
Určite by si jej mal dať jasne najavo,že chceš vo vašom vzťahu pokročiť. Mne sa stalo čosi podobné a hoci z mojej strany bolo náznakov aj vyjadrení "habadej" , dotyčný sa aj tak stále nemal k činu a stagnovalo to. Možno čaká len na to,aby ste sa pohli z miesta
no ja to vidim tak ze by si sa jej mal asi na rovinu opytat ci chce s tebou chodit alebo len byt kamaratka... lebo bozkavat a drzat za ruku niekoho komu potom nevieme odpovedat ked nam vyzna lasku je dost take... skratka ako balamutenie... mozno si holka iba nie je istaa ale tak ked si nie je ista asi by bolo najlepsie keby ste zatial ostali len kamarati a potom uvidis... kazdopadne drzim palce
Vies co, ja by som asi na jej mieste odcenila, keby si ju napriklad niekam pozval alebo co a tam sa jej na rovinu spytal ( ale ne moc tvrdo ) a potom uvidis podla reakcie z druhej strany Vela stastia o_o
@6 ...súhlasím...ved ked sa obidvaja lubite ako hovoríš tak v čom je problém?..vobec nerieš to či si krajší alebo škaredší..ved ked ta lúbi tak asi sa jej páčiš nie?...tak jej nachystaj nejake prekvapko alebo čo ...bozkaj ju a hotovo..ono sa to vyvinie...
@etelnair to je fest dobra pesnicka...(ale na chop suey alebo toxicity to nema ) a teraz k veci... no chlape mas to tazke, prechadzala som podobnym... v prvom rade mozes byt rad ze mas to co mas... a v druhom, musis porozpmyslat ci je dolezitejsie aby ste spolu boli alebo vase priatelstvo lebo pootm ked sa rozidete sa moze znicit... ale podla mojho nazoru do toho chod. risk je zisk.. aspon vacsinou. pokial ju lubis nemal by si vahat.. ako tu uz vela krat zaznelo, vyvin nejaku namahu... daj jej pusu.. proste nejake gesta... ale co je u mmna priorita.. porozpravaj sa s nou.. ved to je zaklad vztahu... normalne z oi do oci uprimne (viem ake je to tazke ale je to ucinne) a potom sam uvidis... good luck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
2) moznoze aj ano ale neviem ju riesit
3) kto a podla coho hodnoti ci je prispevok jebnuty alebo nie?
when you free your eyes
eternal prize
Držím palce.
Postupom casu sa to mierne zmenilo, prestali sme spolu travit tolko casu, aj ked nie nasim rozhodnutim...no a teraz je to asi tak, ze mam kamosku, ktora ked pride k nam je u nas tak doma, ako nikdy ziadna moja holka nebola, moja mamka ju zboznuje, ja ju zboznujem, obcas si po nociach volame, ked sa da ideme spolu von...ale uz si nedame ani len tu pusu (a predtym sme sa fakt ze bezne muchlovali hocikde ...nepride nam to asi vhodne, ked sa vidime po mesiaci a nic spolu nemame A ono ani vlastne nejde, aby sme spolu nieco mali...
Btw na sebavedomie sa zvysoka kasli, ked ta zenska ma rada mozes vyzerat aj ako strasak a rada ta bude mat stale najviac na svete
ja si myslim ze by si mal urobit prvy krok..ked budete niekde spolu,tak ju pobozkaj a uvidis ako sa to vyvinie..asi sa bojis ze prides o priatelstvo,ale takto zase prichadzate o spolocne chvile ako partneri
takze do toho..drzim palce D