čo si myslíte o čisto sexuálnom vzťahu s človekom ktorého veľmi dobre poznáte a s ktorým ste v minulosti chodili? Nič, len sex..príde, odrobí si svoje a odíde..okrem tých pár chvíľ, spolu už nič neriešite..
stara laska nikdy nehrdzavie ...predsa ..ked uz som raz bol s nejakym clovekom tak blizko , tak sa teraz nebudem tvarit ze sme si cudzi lebo sme mali nejake nezhody a museli sme sa rozist ......
ak je laska iba z jednej stran tak to nemoze fungovat. Po case to toho cloveka zacne velmi boliet a ci si to prizna alebo nie, bude chciet od toho vztahu viac. Ver mi, aj ja som takyto vztah mala. A ked som si priznala, ze ho lubim, tak som to skoncila. Pre dobro oboch.
Moja rada? Zamysli sa ci ti cisto sex staci k vyrovnanemu zivotu. Ak nie, ak vies co mas robit...
hovorí sa že zúfalá ženská spraví všetko ...a sama si uvedomujem že mi to môže ublížiť stokrát viac ako samotný rozchod, ale proste som rada že môžme aspoň tú chvílu stráviť spolu...
@kabanos - keby ste sa na tom dohodli, že sme obaja voľní, nikoho zatiaľ nechceme ale telo čosi potrebuje, tak to budeme riešiť takto, nemala by som nič proti - ale dievča, ak ho máš rada, tak chci viac! a ak ti to on nevie alebo nechce dať, nie je ťa hoden! a reči o tom, že si rada, že ste spolu aspoň na chvíľu sú úplné hlúposti - lebo spolu vlastne nie ste, ide len o sex
všimla som si, že skoro vždy je to tak - chlap to dokáže brať čisto sexuálne, žena akosi nie, tá do toho začne skôr či neskôr ťahať city, takže to absolútne nemá zmysel. Teda pokiaľ dotyčná nie je masochistka
nefunguje. u mňa to nikdy tak nefungovalo. a asi ani nebude. či som chcela a či nie po čase som k tomu človeku začala niečo cítiť a potom to bolo na p. keďže on nechcel nič viac len sex. čiže nie. nefunguje to. podľa mňa.
to som si aj ja myslela..pride odide....ale ono to proste nešlo...vždy ked sa ma dačo posrať,tak sa posere....neni to prave najidealnejšie riešenie........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a keď je láska len z jednej strany to je hádam to najhoršie čo môže byť. ruky preč od neho daj a nájdi si niečo lepšie
Moja rada? Zamysli sa ci ti cisto sex staci k vyrovnanemu zivotu. Ak nie, ak vies co mas robit...
ale co do poctu ""zazitkov"" (s jednym chalanom ) tromfnem kohokolvek ja
Myslim si o tom to, ze je to kazdeho osobna vec. Ale pravdu povediac , podla mna to nejde udrziavat vecne, bez toho , aby sa vynorili aj nejake city.
Ja som sa do neho bohuzial zalubil, a uvedomil som si to, az ked odisiel byvat do Itealie.
A ked sa jedna strana pri tom zamiluje (a druha nie) tak je to definitivny koniec kamaratstva.
Preto som si pridal do zivota novu zasadu. Najprv city , az potom sex.
Uvedom si prepánajána vlastnú cenu!, kým nebudeš pre každého poriadneho chalana "....." !! - a už vidím ako sa budú trhať...
A potom aby Ti neostali len "akurát podobní" záujemci, ktorým tak budeš môcť vysvetlovať, ako Ty len z veľkej lásky....
.."..okrem tých pár chvíľ, spolu už nič neriešite.." - a toto tu je potom čo?!!