Fakt teraz neviem kto to tak mal ale videla som tu niekde menu na webke v trochu...inej podobe nebolo to vodorovné, spoza fotky pokračujúce doprava ale nejak inak poskladané.. (googlila som ale som z toho aj tak jeleň, síce sa mi darilo naplniť predsta
to musis naprogramovat v css, to sa naucis casom na birdzi.. oni su pomenovane wm1 (profil), wm2 (stavy) a tak, az po shuffle.. a cez position:relative alebo position:absolute ich mozes presuvat.. dala by som sem priklad ale predpokladam ze ho to vymaze
@hoperpohroma admin ako admin...clovek pod nickom admin je teraz novy clovek..po dlhej dobe zase aktivny..predtym to bol niekto iny...a s novymi webkami resp s tym co teraz pride myslim ze nema nic spolocne...on je len admin obsahu...inak nove webky ozaj budu...planuje sa to uz dlho len na to nebol cas
@20@21 : system 20 skinov, kde ked vytvoris dalsi skin a odosles ho na schvalenie a po schvaleni sa objavi zoznam 20+tvoj by nebol zly, no narocny na implementaciu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
to musis naprogramovat v css, to sa naucis casom na birdzi.. oni su pomenovane wm1 (profil), wm2 (stavy) a tak, az po shuffle.. a cez position:relative alebo position:absolute ich mozes presuvat.. dala by som sem priklad ale predpokladam ze ho to vymaze
#wm1 {position: absolute !important; top:180px; left:200px;}
@4 nemas za co
@mirka7 challenge accepted !
@mirka len s kľudom
Rozmýšľame rovnako
vpravo hore naklonena fotka a z nej vychadzali ako luce take pasiky...-to bolo menu
skusim to pohladat, ale myslim, ze som to zmazal
Môže ho dať sharovať ostatným, ale o tom pochybujem, že to niekto bude chcieť spraviť. To sa ešte dotiahne.
Nezrušia sa CSSká.