Povodna myslienka bola "free like birds" ("volni ako vtaci"), BIRDZ aby bol tvoj svet, miesto, kde mozes byt slobodny/slobodna, miesto, kde mozes lietat v oblakoch, like birds (ako vtaci).
Ale nema to vyznam (na rozdiel od Google, ktory ma vyznam , BIRDZ nema vyznam.
BIRDZ je BIRDZ. Ale ked budem velky a bohaty, urobim sutaz o vysvetlenie nazvu BIRDZ
Ondy1985.... Mas pravdu... ani ja som najprv nevedela co tou vetou chcela povedat... teda po precitani si prispevku som uz vedela co ma na mysli ale stale mi vrtalo v hlave... bud to napisala uplne ... blbo aby som sa slusne vyjadrila alebo neviem po anglicky... xi xi xi
ok, fellas, beriem, kazdy sa utne...being je priebehovy cas (ale nie jednoduchy) takze som si isty, ze to tam ma byt...asi mi uz fakt zapeka z tych assignmentov na college...cim viac pisete po anglicky, tym menej toho po anglicky viete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale nema to vyznam (na rozdiel od Google, ktory ma vyznam , BIRDZ nema vyznam.
BIRDZ je BIRDZ. Ale ked budem velky a bohaty, urobim sutaz o vysvetlenie nazvu BIRDZ
» www.linesave.co.uk/the_meaning_of_...
ONDY1985, Lillah: Čo je na tom zle?
"what do you mean"
sloveso "are" sa používa vo vetách priebehových.
No chej, ale ak je tá veta s " are " mení to výnam vety?
alebo splietas aj ty... naj by bolo "What does the title of this web mean?"
A urcite najlepsi sposob by bol to napisat takto: "Co vlastne znamena ten "birdz"?"
a hotovo...
Ja osobne beriem BIRDZ ako zivotny style
Zboznujem ho a som hrdy, ze mozem tu byt zaregistrovany...
nehraj sa na nieco, co nie si Mimik...ale inak proti tebe nemam vobec nic...
Hlavna vec, ze som pochopil co autorka diskusie myslela otazkou...
Zacinam sa citit blb Ze som neskritizoval chyby...
Rovnako "s" niekym sa pise "s", a "z" niecoho sa pise so "z".
Cize blog "vypadol s klobuka" alebo "ideme z kamoskami" je tiez nespravne
Ale som rad, ze na BIRDZ chodi tolko mudrych ludi, co vedia opravovat anglicke chyby