@amedee tak to si ma celkom sklamala... podla mna to uz nebude sranda ked viem ze to nemyslis vazne...uz to bude len trapne... vlasne to bolo trapne aj predtym ale teraz este viac... ale tak necham sa prekvapit....
@thcpositif ja som nezabila len dwojite wečka ako sa ma owečka candyčka laurikaaa emo šlapka pawlinka slniečkowaaa a pijemzelenehowno nezrutili sa pSyChIcKyY. je to sranda ale čo ty wješ močno to berjem i waaažneee ako stawnatý meloon
@thcpositif ako widim chceš aby som ti zrušila aj to aj urobim ty retard kokotny negativny pozitivny homouš ser si do vlastnej huby a potom si to žer jak svoje wtf homosexualita forum lofas jeden zaostaly mega vagabund. feťačik naš asexualny ešte si nemal sexik kexik
@amedee pochybujem ....''moja milá pekná'' tvoje namyslené ego hraniči s úbohosťou,s tvojím vekom som radšej ticho,a slniečko si vybozkávam koľko chcem,zober si cukrovú watú,napchaj si ju do huby,potom do zadku a opakuj to celých 24.hodín, a nezabudni odpísať cmúq
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@admin
@admin
@admin
» fail.brm