neviem si predstaviť, že by som sa predala za PENIAZE. skôr už za niečo iné pre mňa strašne dôležité. a teda nemôžem nepísať žiadnu sumu, lebo mi ani vhodný príklad nenapadá
@hoperpohroma myslím si, že peniaze človek odmietne vtedy, keď má všetko čo potrebuje pre pohodlný život a za ten milion si dopraje vyslovene luxus, ktorý vôbec nepotrebuje
@hoperpohroma aj ja, ale keď si mám vybrať, či si kúpim napr. lacnejšie nové oblečenie alebo gucci nové topánky s tým, že by som sa musela predať, vybrala by som si to prvé. a podla mňa aj väčšina dievčat
@danica123 aj ja, lebo mam malo penazi aj malo oblecenia. ale neverim tomu, ze by sa vacsina dievcat kupit nenechala. otazka je len za kolko. podla mna je hlupost odmietnut jednu prilezitost, ktora by ta mohla zabezpecit do smrti
Pozastavujem sa nad tým, koľko banálne trápnych odpovedí som tu dostal... Podľa mňa to bola normálna otázka, na ktorú som chcel pár normálnych odpovedí....no nič...nevydalo
tazko povedat. keby som bola v situacii ze by som nemala kde byvat a nemala co jest a nikto z rodiny by uz nezil a celkovo by mi nemal kto pomoct alebo nechcel tak asi aj za par centov alebo eur bohuzial. keby som bola zasa milionarka tak asi za par miliard a este by musel typek dobre vyzerat a byt diskretny .
ono keby ako mam isť pretiahnuť dievča a ešte zato dostanem zaplatené tak by mi stačilo aj 5 € teda ak by to bolo pekné dievča.. ak by bolo nádherné tak kľudne za 2€ ale pokiaľ by nebolo pekné ani nádherné.. tak moja cena by bola 50€
@hoperpohroma nevedel by som si predstavit ze by takto zmyslala moja priatelka. Ak je otazka ceny dana nedostatkom prostriedkov alebo materialnych statkov v tom pripade sa takato cena moze pohybovat v stovkach eur a aj tak pojde o pomerne lahko zarobene peniaze u vacsiny zien. Ale bolo by to ospravedlnitelne? Nemalo by v takych pripadoch fungovat svedomie a moralne zasady? Mozno tak viaceri uvazuju ale spravne to nie je ci uz ide o sex alebo korupciu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
neviem, vtedy by som ho radšej poskytla na pitvu ako nekrofilom
pekný deň
dom, auto, dovolenku
I ked anal vraj nie je nevera. A ak nie je nevera tak to nie je ani sex :d
keby pekna zena tak aj zadarmo no vsak som dobry clovek dam na sekeru ,
ale keby muz no tam by to uz islo dost vysoko
ono chcem vidiet cloveka, ktory by to odmietol, keby mu niekto ponukol napr. milion eur
tak kedy ideme? ........
rovno svatbu chystaj
xD
za milion by som vyfajčil aj gašparoviča
ešteže gašparko nebude chcieť odo mňa fajku a neplánuje mi nik dať takú ponuku za melón