Otázka je jasná. Čo vám tento portál dal, vzal..pomohol k niečomu.. ?
Mne priniesol možnosť spoznať zopár ľudí, ktorých by som nemal možnost reálne stretnúť a neviem/nechcem si predstaviť, že by sa už nikdy, aspoň sporadicky, nemali objavovať v mojom živ
ale tak no, nehnevam sa nanho, lebo hlavne z B poznam vela ludi vdaka ktorym zase poznam inych ludi, ukazal mi ine pohlady na zivot, filmy, knihy, miesta, niekedy sa z B dozvedam aj o aktualnych udalostiach ked sa mi nechce kukat inde, fora tu sice byvaju jebnute ale stale menej ako inde
celkovo by asi moj zivot teraz vyzeral uplne inac ak by nebol B
za potvrdenie toho, že ľuďom netreba veriť, nečakať, že sľuby budú splnené, za pár ľudí, ktorých som spoznala, ale bolo by lepšie, keby som ich nikdy nepoznala,spoliehať sa len sama na seba, potvrdenie toho, že samej mi je omnoho lepšie...
priniesol mi moje zajko s ktorym som najstastnejsia na svete a mame skrecok ktory je nase babatko a vezmeme sa a budeme mat porsche namiesto decka a prostee keby nebol birdz tak by som nebola ani z desatinky tak stastna aka som takze sa tesim!!
fuh
dal mi možnosť prezentovať svoje myšlienky keď som to najviac potrebovala
to je asi najväčšie za čo vďačím
potom som tu spoznala pár megasuper ľudí ako @bebekex@matwejo@teriq@ladyfox@willbebetter@husky
každý z nich si so mnou prešiel pekný kus cesty, poniektorí mi pomohli, keď som bola totálne dolu, niektorí ma len furt dvíhali hore aj keď som im za to nadávala
fakt som tu spoznala kopu ľudí (viď profil) ale len títo zostali môjmu srdcu blízki, lebo tu vždy nejako boli pre mňa keď bolo treba
ľudí ako @octoberbutterfly a už neexistujúcu @sarah_whiteflower nepíšem, lebo som ich spoznala najskôr v realite ale sú aj tak moje najdrahšie vďaka sarah som predsa tu!
a chcem sa poďakovať birdzu a birdzákom že prežili moje láskou strápené obdobie a moje hrozné blogy a poviedky, tak patetické až ma teraz bolí brucho od smiechu keď ich čítam
je to dobrý portál, ak si nevšímaš trollov a kktkov ešte stále sú tu ľudia, ktorých by som rada spoznala, dala si s nimi do nosa alebo len tak posedela určite odtiaľto tak skoro neodídem
@13@Tommyhot hmň, nvm ale myslím, že tá .."diplomacia vlastne ani není potrebná,
aj keby si tu na cz-sk soc.sietach mal aj ..1000 báb,whatever, tak predpokladám, že tá tvoja ..*japonečka tažko pozná, len tak sama od seba, nejaké europske ..internety a soc.siete, a česko-slovenské, v cz-sk jazyku už teprv ne, vobec bez šance..
ale zas, na druhej strane, vernost je dobré dodržiavat a byt ..verný, aj z tvojej strany, od každého (z partnerov)
(a toto zas bola moja povinná čast z diplomacie :p
za tých pár ľudí,ktorých by som inak nemala možnosť spoznať,že si tu môžem vyliať srdco na mojom fejk blogu,že tu môžem zabiť čas,keď sa nudím,že si tu môžem niečo prečítať a tak.
@lyterka mne je jedno ci pozna birdz, alebo nie, len som to chcel uviest na pravu mieru, aby to nevyznelo tak, ze nemam moju frajerku najradsej na svete...
a keď to tu mám otvorené ... vďačím za pár ľudí ktorých som tu spoznal ... za miesto na ktorom môžem otvorene prezentovať svoje skutočné názory a myšlienky, mám si kde písať blogy a kde čítať zaujimave diskusie a sledovať ľudí a ich zmýšlanie
proste vďačím za to že to tu vzniklo a že ak niekto hovorí o sociálnej sieti tak ma vždy napadne Birdz a nie trápny Fb ktorý použivm iba kvôli chatu ... pretože slovenský internet toho dnes ešte veľa nemá ale snáď mať ešte bude, časom
že som tu spoznala človeka, ktorý mi pomáhal prežiť život posledné roky aj keď už nie je so mnou, ale som rada, že som ho stretla, potom za pár ďaľších ľudí a tak
hmň..
zaujímavé, že je to tu dost ostro ..vypolarizované,
1. skupina sú tí, čo zvačša nadávajú a frflú (na Birdz, v tomto prípade)
a 2.skup. tí čo zaň dakujú a chvália..
(..tož, asi podla toho, jak sa komu podaril spravit na tomto ..tržišti deal, resp. .."partia´, a aká.. :ehm: :letim:
za blogy bez ktorych by som to vtedy pred 3rokmi asi nebola tak lahko rozchodila, za povzbudive komenty, notifikacie, TSky, proste za to ze ma dost ludi citalo a vyjadrovalo mi podporu.
V podstate Birdzu vďačím za to isté, ako ty, tiež som tu spoznala ľudí, ktorí pôsobia oveľa inteligentnejšie ako drvivá väčšina mne vekovo blízkej populácie v mojom "skutočnom" živote. Vlastne všetko sa odvíja od ľudí, často sa stáva, že mi spríjemnia deň, aj keď o tom veľa z nich nevie, svojimi názormi donútia zamyslieť aj mňa a možno prehodnotiť môj názor na danú tému..
Za, dá sa povedať, efektívne využitie času a vybúrenia nahromadených myšlienok, odpovede na otázky, rady od nezainteresovaných...
Za moju (dúfame) budúcu kolegynku
Asi to najpodstatnejšie.
na Bbrdzi je fajn, ze je tu vela mladych (aspon duchom) a tym padom aj otvorenych ludi a da sa tu debatovat o vsetkom...do velkej miery k tomu prispieva anonymita niektorych... napr mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Stretla som velmi fajn ludi aj irl stadialto
A vela kniznych tipov
Este ma to motivovalo ku vegetarianstvu
ale tak no, nehnevam sa nanho, lebo hlavne z B poznam vela ludi vdaka ktorym zase poznam inych ludi, ukazal mi ine pohlady na zivot, filmy, knihy, miesta, niekedy sa z B dozvedam aj o aktualnych udalostiach ked sa mi nechce kukat inde, fora tu sice byvaju jebnute ale stale menej ako inde
celkovo by asi moj zivot teraz vyzeral uplne inac ak by nebol B
a áno, že ľudia sú svine
dal mi možnosť prezentovať svoje myšlienky keď som to najviac potrebovala
to je asi najväčšie za čo vďačím
potom som tu spoznala pár megasuper ľudí ako @bebekex @matwejo @teriq @ladyfox @willbebetter @husky
každý z nich si so mnou prešiel pekný kus cesty, poniektorí mi pomohli, keď som bola totálne dolu, niektorí ma len furt dvíhali hore aj keď som im za to nadávala
fakt som tu spoznala kopu ľudí (viď profil) ale len títo zostali môjmu srdcu blízki, lebo tu vždy nejako boli pre mňa keď bolo treba
ľudí ako @octoberbutterfly a už neexistujúcu @sarah_whiteflower nepíšem, lebo som ich spoznala najskôr v realite ale sú aj tak moje najdrahšie vďaka sarah som predsa tu!
a chcem sa poďakovať birdzu a birdzákom že prežili moje láskou strápené obdobie a moje hrozné blogy a poviedky, tak patetické až ma teraz bolí brucho od smiechu keď ich čítam
je to dobrý portál, ak si nevšímaš trollov a kktkov ešte stále sú tu ľudia, ktorých by som rada spoznala, dala si s nimi do nosa alebo len tak posedela určite odtiaľto tak skoro neodídem
@6
Zas si vysadila prášky? Potom sa čuduješ že máš v hlave hmlu, slovo hmla=prázdnota!
Pekný deň prajem.
a vzal na dlhú dobu obrovský kus energie a príčetnosti.
ale asi to vo výsledku vychádza na profit
No a musím sa priznať, že aj ja som chodila s birdzákom
možno až zbytočne
moc si ich prežíval
ale napokon, "dóbro došli! "
@24 @Samtord ..a čítat ? ;p
@14 :o :happy:
@13 @Tommyhot hmň, nvm ale myslím, že tá .."diplomacia vlastne ani není potrebná,
aj keby si tu na cz-sk soc.sietach mal aj ..1000 báb,whatever, tak predpokladám, že tá tvoja ..*japonečka tažko pozná, len tak sama od seba, nejaké europske ..internety a soc.siete, a česko-slovenské, v cz-sk jazyku už teprv ne, vobec bez šance..
ale zas, na druhej strane, vernost je dobré dodržiavat a byt ..verný, aj z tvojej strany, od každého (z partnerov)
(a toto zas bola moja povinná čast z diplomacie :p
Vážne? Neberieš? Mala by si ale začať!
:-S
Smutne že za všetkým hľadáš nevraživosť, ja ti chcem iba pomôcť!
a ajtak je to fest kár.
a keď to tu mám otvorené ... vďačím za pár ľudí ktorých som tu spoznal ... za miesto na ktorom môžem otvorene prezentovať svoje skutočné názory a myšlienky, mám si kde písať blogy a kde čítať zaujimave diskusie a sledovať ľudí a ich zmýšlanie
proste vďačím za to že to tu vzniklo a že ak niekto hovorí o sociálnej sieti tak ma vždy napadne Birdz a nie trápny Fb ktorý použivm iba kvôli chatu ... pretože slovenský internet toho dnes ešte veľa nemá ale snáď mať ešte bude, časom
zaujímavé, že je to tu dost ostro ..vypolarizované,
1. skupina sú tí, čo zvačša nadávajú a frflú (na Birdz, v tomto prípade)
a 2.skup. tí čo zaň dakujú a chvália..
(..tož, asi podla toho, jak sa komu podaril spravit na tomto ..tržišti deal, resp. .."partia´, a aká.. :ehm: :letim:
nenapíš negatívny koment
nenapíš negatívny koment
nenapíš negatívny koment
nenapíš negatívny koment
nenapíš negatívny koment
nenapíš negatívny koment
nenapíš negatívny koment
nenapíš negatívny koment
nenapíš negatívny koment
nenapíš negatívny koment
nenapíš negatívny koment
a za ludi, @purenarcissism to pretty much vystihla s tymi tagmi a este aj @midnightlady hehe
zvysok birdzackeho zivota tu az tak nevnimam, all in all je to pre mna stale len internetova stranka - cize nie realita.
a zábavu..
Birdz je superko!
Za, dá sa povedať, efektívne využitie času a vybúrenia nahromadených myšlienok, odpovede na otázky, rady od nezainteresovaných...
Za moju (dúfame) budúcu kolegynku
Asi to najpodstatnejšie.