Vie niekto prečo boli zabanované nicky hotaru/slif a Lyterka? Prekvapilo vás tu niekedy zistenie o nejakom nicku, že je zabanovaný a nevedeli ste si predstaviť za čo? Mali by sa podľa vás banovať nicky, ktoré sú zjavne už zabanovanou osobou?
@antifunebracka
Áno, slif/hotaru tu bola VIP, stačilo povedať jej kamarátovi, nech ju zabanuje.
Lyterka dostala ban za to, že tu vyzývala na genocídu moslimskej populácie, potápanie lodí s utečencami a kobercové bombardovanie ich miest.
Vie niekto prečo boli zabanované nicky hotaru/slif a Lyterka?
- neviem a je mi to jedno (snáď aspoň boli adminom vyzvaný užívatelia aby s tým prestali skôr ako dostali spomenutý BAN, chcem tomu veriť.)
Prekvapilo vás tu niekedy zistenie o nejakom nicku, že je zabanovaný a nevedeli ste si predstaviť za čo?
- nie a je mi to jedno
Mali by sa podľa vás banovať nicky, ktoré sú zjavne už zabanovanou osobou?
- tomuto nerozumiem
Lyterku nemali radi nerdi "z vedenia" aj preto, že sem raz pridala spoiler z Game of Thrones
Tuto sa nebanuje/nemaže obsah na základe pravidiel, ale na základe osobných antipatii adminov. Môžeš byť kokot, môžeš porušovať pravidlá, obťažovať ľudí. Ak ale admin s tebou nemá problém, tak ti v tom nič nezabráni.
Pravidlá sú len formalita, niečo ako ústava v totalitných režimoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Áno, slif/hotaru tu bola VIP, stačilo povedať jej kamarátovi, nech ju zabanuje.
Lyterka dostala ban za to, že tu vyzývala na genocídu moslimskej populácie, potápanie lodí s utečencami a kobercové bombardovanie ich miest.
- neviem a je mi to jedno (snáď aspoň boli adminom vyzvaný užívatelia aby s tým prestali skôr ako dostali spomenutý BAN, chcem tomu veriť.)
Prekvapilo vás tu niekedy zistenie o nejakom nicku, že je zabanovaný a nevedeli ste si predstaviť za čo?
- nie a je mi to jedno
Mali by sa podľa vás banovať nicky, ktoré sú zjavne už zabanovanou osobou?
- tomuto nerozumiem
@ps102 Díky Šak ale more keď už lyterku tak to mohli rovno aj tých horších od nej v týchto veciach. Či už to bol hardcore čo predvádzala?
Tuto sa nebanuje/nemaže obsah na základe pravidiel, ale na základe osobných antipatii adminov. Môžeš byť kokot, môžeš porušovať pravidlá, obťažovať ľudí. Ak ale admin s tebou nemá problém, tak ti v tom nič nezabráni.
Pravidlá sú len formalita, niečo ako ústava v totalitných režimoch