Mne osobne by strašne imponovalo, keby na mňa dotyčný vychrlil celú periodickú tabuľku, Mendejelevov obsiahly životopis a významné historické udalosti z rokov jeho narodenia a úmrtia.
čááuu žena disappointed:nevyrušili ťa tieto slová?) tiež tam hore napsíal jeden že seriozne odpovede a také ničo proste nemám ja nutkanie sa nejakym sposobom pred babami predvadzať alebo machrovat takže...ale niekedy sa prihovorím ale to tiež by som musel mat v sebe nevm čo.. tak nejako omg ale hanbiiimsáá velmíí jha d ale ked baba sa prihovori tak neni umna problem udržat konverzáciu takže potom to ise tak že kecae.. na pokec nebalim nikoho
Niekoho len tak na ulici neoslovím no keď už sme dajme tomu na rovnakých miestach napr. v rovnakom podniku alebo podobne - čiže niečo nás spája - tak si občas niečo vymyslím a opýtam sa čo sa hodí k situácii - a potom to už ide...
Ak sa mi nechce alebo mám náladu pod psa tak som ticho a už len vidím ako tá milá baba odchádza a ja som ako debil mlčal
tazke neni prihovorit sa ze AHoj ako sa mas, ahoj,cawes,holwana ,podla situacie a baby .....tazie je pokracovat v kecni z clovekom o ktoom nic newesa chalan musi riadit baby sa len vezu saaaakra
@lilushka19 presne tak! uplne staci obycajne "ahoj" a bud sa baba chyti (ak je normalna a pacis sa jej alebo nie... a podla mna nie je az take tazke rozpravat sa s clovekom, ktoreho nepoznas, lebo aspon sa mozes spytat na kopu veci, ktore nevies. ide len o to, aby mali obaja o rozhovor zaujem.
A inak - páči sa mi keď len tak ,,premeriavam očami,, dievčatá dajme tomu v električke - a oni ihneď odvracajú zrak, motajú sa hore dole len aby sa mi nepozreli do očí, no keď sa nepozerám tak na mňa zízajú - je to sranda - robím to každé ráno - človeka to lepšie naladí do školy
napríklad: "Ahoj, páčiš sa mi, ale hanbím sa ti to povedať, a asi sa to ani takto zhurta nehodí, tak sa tvárme že som ti to nepovedal, ale že som ti namiesto toho položil nejakú klasickú otázku, napríklad "Čo ty tu tak sama?""
(táto veta konkrétne ma len tak práve napadla, ale ten princíp funguje)
@Jerry483 nehanbi sa, choď do toho, predstav si, že je to len moment, kedy prídeš k nej, a čosi povieš a za ten moment zistíš, čo a ako.. a ak ju ani nepoznáš a ani ona teba, tak nemáš vôbec čo stratiť, a keby si ju aj poznal .. aj tak nemáš čo stratiť.. len smelo do toho
@Wermington keby si začal s "Servus. Chces videt moju zbierku motylov?"
alebo "Dobry Vecer slecna ste zadana ?" no.. ja by som sa asi zľakla.. nič v zlom skús niečo jednoduchšie, milšie
no je to velmi jednoduche v skutiocnosti.....jednoducho neoslovujem!!!...neriesim noo, naco ked viem dopredu vysledok....sledovat rec tela neni len tak odveci
A hej pridavam sa do bratstva hanblivych chlapcov....takto si zbytocne kazit naladu potencionalnym odmietnutim...to je ako urobit maximalnu chujovinu na narodeniny a dostat vyprask...nie dik
Sorry minso, ale vazny som len malokedy tak necakaj nejake seriozne odpovede odomna, ale v tomto pripade som "vazny" v tom co vravim....
Ludia pamatajte "cloveku nechyba to co nikdy nemal"
Navyse jak hovoria pepici " baby jsou jako tramvaje, jedna odjede a hned za ni prijede dalsi"
...a co tak sa dajakej spytat kolko je hodin =D ? alebo sa spytaj kde na nachadza napriklad ulica dajaka, to su veci na ktore by odpovedala kazda, to by bol taky prvy kontakt...
čo ja viem podľa mňa je to dosť úbohosť len tak nasilu niekoho neznámeho oslovovať... Reč tela predsa vidíte poznáte a potom sa treba riadiť situáciou a nie nasilu zo seba robiť mongola... Ja som zbalil babu raz na konverzaciu o pomarančoch alebo raz na padajúci sneh.. a to som pritom ani nechcel...
teda myslím v reálnom svete.. Na nete to je už trošku iná vec, tam si dovolí hocikto hocičo.. ale tiež si treba všímať detaily, napr. zareagovať na nejaku fotku či profil, však všade sa niečo nájde, to je také nenásilné aspoň
@Minso tak co ti poviem....moje hormony su asi tak trocha flakaci nooo, vyzera to tak, ze "hanblivost" je ovela lepsi pracant
To bolo len obrazne povedane......ani ferari nemas, chcel by si ho, ale zivot pre teba neprestane bezat hoci ho nikdy nebudes mat
Zivot s partnerom je urcite krasny no zivot bez partnera tiez neznamena koniec zivota.....som tak trochu fatalista takze som toho nazoru, ze kazdy clovek ma svoju cestu urcitym sposobom vytycenu
Nie nadarmo sa vravi, ze vsetko zle je na nieco dobre....mozno z toho single zivota vzyjde neskor vztah....mozno to je to vsetko zle co sa neskor obrati na to dobre ( v tomto pripade osamelost na vztah alebo nieco ine)
mne uz osamelost slape na hlavu, blby som bol ked som nechal ex priatelku, a teraz to lutujem lebo si neviem najst priatelku, tu co by som ja chcel tak ona vstach nechce vraj je na ulety no ale preco na mna ci somnou ulet nechce tak to nechapem ani ja a ani ona mi to vysvetlit nevie, stale tvrti ze nevie co chce, ale ked je s inym chalano tam potom uz vie co chce..no je to na kkt..
@49 v tvojom zaujme to vysvetlim jednoducho....to co ti vravi je asi ekvivalent toho ked dievca povie chalanovi, ze s nim nechce chodit slovami " beriem ta ako kamarata" cize v konecnom dosledku chce byt citliva, ale v skutocnosti to dodrbe ....
Co si lames hlavu takymi sprostostami??? ak si byvalu nehal tak tam bol asi nejaky dovod a chciet ju spat len preto, aby si nebol sam je ako hladat nieco co je uz davno stratene....
Nemas kamosov, zaluby, povinnosti ze si na vetvy z toho??? osobne ti vravim, ze cim viac sa tym budes trapit tym horsie to bude pre teba....ludia a celkovo baby budu na tebe vidiet, ze si zufaly mat nejak vztah s niekym....
Mal by si skor posobit dojmom "som volny a otvoreny novym moznostiam, ale nie som zufaly" nez " som tu, pozri sa na mna a budem len tvoj"....
to je chyba viacerych chalanov, robite zo seba az prilis lahku korist.....Ak maju profesionalni zvadzaci zien v niecom pravdu tak je to to, ze nitkami musime tahat vy a nie ony....potrebujes v nej vzbudit zaujem o teba, aby mala zaujem ta vidiet a nie neskor a nie nechat ju tahat za sebou kost na lane
som bola pred barákom a som sedela...no a oproti bol chalan staále na mňa pozeral a až nakoniec sa odvážil prísť ku mne a povedať ,,ahoj"...no a potom si vypýtal nick na pokeci a sme kamaráti...nie je to ťažké
diky, porozmyslam o tvojich slovach, dost mudro to je napisane, a pochopil som ze o co ide uz davnejsie ale mne to nedalo
ona ma chcela no lenze ja som mal niekoho, nikty mi nepovedala ze ma chcel az nedavno som sa snou rozpraval o tom...
no ale ked som ja zacal prejavovat zaujem o nu tak ona sa v tom vyzivala ze je o nu zaujem, a potom bum, zmena, zmenila sa, zmenilo sa vsetko a stale ja som bol ten pokusitel co pokusal a nezdaval som to...nikty ma neodmietla nikty mi nepovedala ze ma nuudis, vsak sme sa stale smiali atd ale ked som chcel nieco viacej ako kamaratstvo prisli jej oblubene slova....
zabudam na nu, ale dobre viete ze zabudnut to nie je z dna na den...
prejdem k teme, suhlasim ze najlepsie je kontakt na pokec, facebook , tam sa toho da neobmedzene vela napisat =D a potom to stretnutie je ine, aj ta komverzacia je ina, predca uz to je ako by ste sa poznali tie mesiace aj ked ste sa stretli len raz ale pisete si uz pol roka...
pošeeeeeeee preco z toho robite taku vedu dojdem za nou povem ahoj pockam chvilu ona si vas obzrie a ked po chvili neodzdravy tak mozete rovno prec ale ked odzdravy takto je uz ina vec ked sa poznate sa spytam jak sa ma atd a ked nepoznate tak ze odkial je atd xD nic zlozite
na pokec skoro vobec nechodim takze tam nijak.. a aj mi to pride take blbe, ze niekto zacne s niekym cez pokec si pisat.. lebo je ine pisat si a normalne sa rozpravat.. napisat sa da hocico, aj klamstva.. vsak otvorim rp, pat minut rozmyslam co napisem a trikrat poopravujem nie? cize radsej osobne..kde to je take spontanne a normalny rozhovor..to je najlepsie a ked uz zacat.. co ja viem..viac sa mi to hodi na chalana zeby mal zacat xD a najlepsie typicke "ahoj" a blablabla..ide to samo
Na ohen.....slecna, zapalovac prosim vas nemate ? Potom ked ho da tak, po zapaleni si to treba strcit do vrecka...ked sa zena zacne hadat, ze to je jej, tak konverzacia uz je rozbehnuta.....a ked nic nepovie, aspon mame zapalovac, no nie ?
zbaliť. ako nejaký batoh. Najprv treba človeka spoznať. (aj to je zradné : spoznať naozaj, nie domýšľať si, a určite nie vymýšľať si, ako to robím povedzme ja :/ ) a to je komplikované. Ale až potom to naozaj stojí za to. Podľa mňa. :/
Treba improvizovať, niekedy sa podarí,...niekedy sa zakokcem...z toho potom vznikne ujeb
Napr.: dievca pred Hot Steppers rozdavalo dnes letaky...usmievalo sa na mna ale chcela len aby sm si zobral letak...sm si povedal že len ak naň napíšeš svoje číslo napr...ale bola 10m odo mna a teraz...mam dosť zložité obdobie :/ sry ak si sa spoznala
@68 ony prvy krok nerobia, cest vynimkam .....lebo chlapi su chlapi.....ked sa jedna o oslovenie tak msuia byt chlapmi, ked treba ukazat kto je doma pan musia byt pod papucou
@bobe.....u mna tiez dlho vyhravala hanblivost, ale pred piatimi mesiacmi sa hormony neskutocne vzburili a zacali ma nutit k veciam na ake som dovtedy nemal odvahu
zase na druhej strane, ked ti baba nesadne, alebo skor ty nesadnes jej, ale ju chces viac ako ona teba, tak je vztah o trapeni (vlastna skusenost)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
momentálne mám objekt, ktorému by som sa mohol prihovoriť, ale strašne sa hanbím
napriklad "Servus. Chces videt moju zbierku motylov?"
alebo "Dobry Vecer slecna ste zadana ?"
ale ani jednu vetu som zatial nepouzil z dovodu ze sa hambim !
a na pokec nechodim...
ja som hamblivost po dlhoooom case prekonal a na treti pokus vysla z toho frajerka
inak skuste fakt normalne seriozne odpovede
No proste buď sa tá baba chytí alebo nie =D
@minso neni pravda =D to si len ty myslíš že to máme jednoduché =D
Ak sa mi nechce alebo mám náladu pod psa tak som ticho a už len vidím ako tá milá baba odchádza a ja som ako debil mlčal
@Jerry483 , já vám dám z bublinqacom bratov ..nikoho do rodiny už nechcem né to ešte brata
v reale sa veci vyvijaju niekolkonasobne rychlejsie
mesiac pisania si cez pokec= polhodina v reale aspon u mna tak
napr. keď pojde zo psom tak povedz "pekná majiteľka"
určite sa usmeje mám to overné
a inak dobry sposob je: Ahoj nevies kolko je hodin? (hlavne ze mobil v ruke ..a nesla by si sa so mnou prejst?
napríklad: "Ahoj, páčiš sa mi, ale hanbím sa ti to povedať, a asi sa to ani takto zhurta nehodí, tak sa tvárme že som ti to nepovedal, ale že som ti namiesto toho položil nejakú klasickú otázku, napríklad "Čo ty tu tak sama?""
(táto veta konkrétne ma len tak práve napadla, ale ten princíp funguje)
@Wermington keby si začal s "Servus. Chces videt moju zbierku motylov?"
alebo "Dobry Vecer slecna ste zadana ?" no.. ja by som sa asi zľakla.. nič v zlom skús niečo jednoduchšie, milšie
A hej pridavam sa do bratstva hanblivych chlapcov....takto si zbytocne kazit naladu potencionalnym odmietnutim...to je ako urobit maximalnu chujovinu na narodeniny a dostat vyprask...nie dik
Sorry minso, ale vazny som len malokedy tak necakaj nejake seriozne odpovede odomna, ale v tomto pripade som "vazny" v tom co vravim....
Ludia pamatajte "cloveku nechyba to co nikdy nemal"
Navyse jak hovoria pepici " baby jsou jako tramvaje, jedna odjede a hned za ni prijede dalsi"
Vecna skoda, ze ja nevyuzivam mestsku dopravu
To bolo len obrazne povedane......ani ferari nemas, chcel by si ho, ale zivot pre teba neprestane bezat hoci ho nikdy nebudes mat
Zivot s partnerom je urcite krasny no zivot bez partnera tiez neznamena koniec zivota.....som tak trochu fatalista takze som toho nazoru, ze kazdy clovek ma svoju cestu urcitym sposobom vytycenu
Nie nadarmo sa vravi, ze vsetko zle je na nieco dobre....mozno z toho single zivota vzyjde neskor vztah....mozno to je to vsetko zle co sa neskor obrati na to dobre ( v tomto pripade osamelost na vztah alebo nieco ine)
Co si lames hlavu takymi sprostostami??? ak si byvalu nehal tak tam bol asi nejaky dovod a chciet ju spat len preto, aby si nebol sam je ako hladat nieco co je uz davno stratene....
Nemas kamosov, zaluby, povinnosti ze si na vetvy z toho??? osobne ti vravim, ze cim viac sa tym budes trapit tym horsie to bude pre teba....ludia a celkovo baby budu na tebe vidiet, ze si zufaly mat nejak vztah s niekym....
Mal by si skor posobit dojmom "som volny a otvoreny novym moznostiam, ale nie som zufaly" nez " som tu, pozri sa na mna a budem len tvoj"....
to je chyba viacerych chalanov, robite zo seba az prilis lahku korist.....Ak maju profesionalni zvadzaci zien v niecom pravdu tak je to to, ze nitkami musime tahat vy a nie ony....potrebujes v nej vzbudit zaujem o teba, aby mala zaujem ta vidiet a nie neskor a nie nechat ju tahat za sebou kost na lane
diky, porozmyslam o tvojich slovach, dost mudro to je napisane, a pochopil som ze o co ide uz davnejsie ale mne to nedalo
ona ma chcela no lenze ja som mal niekoho, nikty mi nepovedala ze ma chcel az nedavno som sa snou rozpraval o tom...
no ale ked som ja zacal prejavovat zaujem o nu tak ona sa v tom vyzivala ze je o nu zaujem, a potom bum, zmena, zmenila sa, zmenilo sa vsetko a stale ja som bol ten pokusitel co pokusal a nezdaval som to...nikty ma neodmietla nikty mi nepovedala ze ma nuudis, vsak sme sa stale smiali atd ale ked som chcel nieco viacej ako kamaratstvo prisli jej oblubene slova....
zabudam na nu, ale dobre viete ze zabudnut to nie je z dna na den...
prejdem k teme, suhlasim ze najlepsie je kontakt na pokec, facebook , tam sa toho da neobmedzene vela napisat =D a potom to stretnutie je ine, aj ta komverzacia je ina, predca uz to je ako by ste sa poznali tie mesiace aj ked ste sa stretli len raz ale pisete si uz pol roka...
Napr.: dievca pred Hot Steppers rozdavalo dnes letaky...usmievalo sa na mna ale chcela len aby sm si zobral letak...sm si povedal že len ak naň napíšeš svoje číslo napr...ale bola 10m odo mna a teraz...mam dosť zložité obdobie :/ sry ak si sa spoznala
Ja osobne mam uplne na haku vsetko, ale oslovenie bab to nejde so mnou dokopy...tam na haku nemam hoci by som mal mat
zase na druhej strane, ked ti baba nesadne, alebo skor ty nesadnes jej, ale ju chces viac ako ona teba, tak je vztah o trapeni (vlastna skusenost)
s tym si neviem dat rady, ved koli tomu aj moj vstah s frajerkou vyzera tak ako vyzera, biedne dost