Keby som mohol , nosenie topánok s opätkami by som aj zakázal, nie nejakým zákonom samozrejme ale mne osobne sa to nepáči ak majú dievčatá vysoké opätky a viem že ich z toho strašne bolí noha a v podstate trpia keď ich majú na sebe. Nedivím sa veď to je úplne neprirodzená poloha chodidiel.
z rovnych podrazok ma bolia krize, aj ked nie som az tak zvyknuta na podpatky, zeby ma z nich neboleli po dakych dvoch hodinach (chodenia! sedenie v poho, to vydrzim aj cely den) potom chodidla... ale mam ich radsej ako rovne podrazky urcite.
na druhej strane samozrejme aj ta topanka musi nejako vyzerat
zakazala by som tie ultramega vysoke mala som a vyhodila som a trpi v tom dost noha takze... a milujem ked zena sa snazi vyzerat sexi vo vysokych topankach a nevie v tom absolutne chodit... ani jednu som nevidela co by v nich vedela chodit a ani nie v moc velkych tak to je dost smiesne... na druhej strane take mensie elegantne nie su celkom na zahodenie do prace a na oslavy... ale aj tak plati nizka podrazka plus tvarovacia vlozka a neni nad tie topane potom !
za to ze niekomu sa to nepaci alebo je neschopny a nevie v tom chodit alebo si kupi take stripterske a potom sa cuduje ze vyzera ako slapota neni chyba topanok. my co v nich vieme chodit nemame problem
@6 po prve si mimo, lebo topanky na opatku boli prvotne v mode pre chlapov ako symbol ich spolocenskeho postavenia, tak aspon netrep picoviny. A ked si budes hladat zenu snaz sa co najmenej hovorit lebo keby som sla na kavu s chlapom ktory si mysli ze vsetky zeny sa obliekaju/obuvaju preto aby sa pacili zrovna jemu to by som ani neoplula take primitivne individuum...
Normalne zle mi je kolko choromyselnych zadubenych panicov tu poslednu chodi
budem hádať...autor fóra je vzrastom nízky a má komplex z baby vo vysokých podpätkoch
ako zakázať ???
ak niekto nechce/nevie/nemôže v tom chodiť tak si obuje niečo iné. A je hotová vec. Mne sa to páči, a ak by som nemala problémy s plochými nohami a neboleli ma tak strašne v podpätkoch chodidlá tak ich nosím stále. Takto iba for a very special occasion :-S
kebyze vsade nechodim pesi resp. ak sa aj niekde odveziem, stale chodim dost dlho pesi, tak nosim len podpatky a este vyssie a "steklovitejsie" nez bezne nosim tie take "do terenu", ori ktorych mi za 6-8km nachodenych za den neodpadnu nohy, ploche topanky nosim menej casto, proste podpatky su najlepsie a robia aj lepsiu postavu
a najlepsie je, ak som vdaka nim vyssia aj nez niektori chlapi
@wistingher no ja vsetky topanky, cimzy, lodicky na opatku co mam, mam preto lebo su hlavne pohodlne a zajdem v nich dost dlhe cesty, ako pisem v @21 , proste nikdy by som si nekupila boty, v ktorych ma boli noha, maju zlu klenbu, nezajdem v nich viac ako 20 minut v kuse, asi by si sa nemal riadit logikou sliepok
Nemáš právo niekomu dačo zakazovať,každý nech nosí čo chce. Ja tiež niektoré veci nemusím ale neriešim to.Vysoké opatky nosím dosť často aj keď nie som nízka proste je to pekné a ked sú to neni fakt obrovské opatky a neni si v tom stále nie je to vôbec problém.
Vidím že väčsina si prečítale len prvé a posledné slovo z nadpisu a tak som sa znova dočkal narážok na moju osobu.
Áno mám namysli také tie 10cm opätky. A ak by ste si aj prvý koment prečítali tak by ste (tí zdatnejší v zmýšľaní) pochopili že som len vyjadril svoj názor a slovo ZAKÁZAŤ malo upútať pozornosť, ale to vy nepochopíte určite.
4.! koment som si až teraz prečítala
takžé zakázala by som len nosenie tých zdravotne závadných
alebo vlastne je mi to jedno, hlavne aby som len já prežila
Hej, zakážme aj červené čapice, keď šoférujem a vidím takého človeka, myslíim, že je to semafór. A keď už sme v tom, mohli by sme stanoviť aj maximálnu srdečnú frekvenciu, nech nám tu niekto nespotrebuje priveľa vzduchu.
Ja som si na topánky na podpätkoch tak zvykla, že sa mi v nich lepšie chodí než v teniskách (BTW tenisky nenosím, jedine na prechádzku do prírody alebo na bicykel). Jesenné topánky mám na opätku, do divadla tiež nosím na opätku... Max. 10 cm, viac by som si nedala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Podľa mňa si nízky a dievčatá sú vysoké+nosia opätky, tak sa cítiš zle.
z rovnych podrazok ma bolia krize, aj ked nie som az tak zvyknuta na podpatky, zeby ma z nich neboleli po dakych dvoch hodinach (chodenia! sedenie v poho, to vydrzim aj cely den) potom chodidla... ale mam ich radsej ako rovne podrazky urcite.
na druhej strane samozrejme aj ta topanka musi nejako vyzerat
Normalne zle mi je kolko choromyselnych zadubenych panicov tu poslednu chodi
ako zakázať ???
ak niekto nechce/nevie/nemôže v tom chodiť tak si obuje niečo iné. A je hotová vec. Mne sa to páči, a ak by som nemala problémy s plochými nohami a neboleli ma tak strašne v podpätkoch chodidlá tak ich nosím stále. Takto iba for a very special occasion :-S
a najlepsie je, ak som vdaka nim vyssia aj nez niektori chlapi
vsade.
Áno mám namysli také tie 10cm opätky. A ak by ste si aj prvý koment prečítali tak by ste (tí zdatnejší v zmýšľaní) pochopili že som len vyjadril svoj názor a slovo ZAKÁZAŤ malo upútať pozornosť, ale to vy nepochopíte určite.
takžé zakázala by som len nosenie tých zdravotne závadných
alebo vlastne je mi to jedno, hlavne aby som len já prežila
Kokos, riešiť opätky...Kde som sa to dostal..
ja v nich chodit neviem
na stuzkovej sa zabijem
nevadi