ano, to robí ked chce íst vonku.. alebo ked si brúsi zuby.. alebo len tak.. z nudy.. my sme mu dávali konáriky, kamen - ale ten obhrýzal len ked sme mu ho drzali pred papulkou, alebo casto aj na tej klietke si to vybrúsil...
ahoj ja mam doma tiez zakrsleho zaja staci ho na noc zatvorit do kuchine alebo do kupelne nic sa mu nestane on po nejakom case prestane . ked ides spat vzdy ho tam daj on si zvikne a potom prestane. nemas zac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
daj mu niečo čo môže hrýzť a nerobí to veľký hluk. Suchý rohlík alebo tak, neviem čo môžu jesť králiky ja som to dávala morčatám
ved daj mu nieco do klietky co bude moct obhryzat
matička skákava, my zajkovia kamene neľubíme , najradšej mame mrkvičku dobre tvrdú, kalerábik a ovos .....filip
no fúúúúúúúúúj.....filip
- kto nepozna kamen pre kraliky, nech si nastuduje
- ak kralik nerad kamen skus tycinky
a tiež mal na obhrýzanie viacero vecí, ale nepáčili sa mu všetky.
Kameň ? Skôr kamenná soľ. Alebo lisovaná soľ s minerálmi.
Ak to nepomôže, tak vetvičky zo stromov. Mal by poobhrýzať kôru.
Samozrejme listnaté dreviny (aj ovocné - jablone, hrušky).
ahoj ja mam doma tiez zakrsleho zaja staci ho na noc zatvorit do kuchine alebo do kupelne nic sa mu nestane on po nejakom case prestane . ked ides spat vzdy ho tam daj on si zvikne a potom prestane. nemas zac
sranda ne