Začalo sa to tak,že som si písala s jedným kamošom..On mi potom vravel o svojej segre a poslal mi jej fotku.Zaujala ma,bola mi sympatická.Potom som si začala s ňou písať..Neskôr sme si začali písať čoraz častejšie.
tak lezba nie si ale zjavne si BI, musis sa al enajskor ubezpecit ze aj ona to mylsi viac nez priatelsky lebo mozno je k tebe dobra mila a neviem este aka ale asi tazko ju napadlo ze ty by si sa do nej mohla zalubit takze by is jej asi mala povedat ako to je
noo vzath na dialku je riadna hovadina. iba malo z takych vztahov vyjde. vidis sa raz za rok ak mas stastie mesiac ci tyzden too neni nic prijemne. podla mna to nema vyznam. a pokial ide o ten tvoj cit tak to podla mna neni laska ako taka iba si prosto nasla cloveka ktoreho mas hrozne rada a mate vela spolocneho. nasla si cloveka ktory ti v zivote chybal a teraz si z toho taka nadsena ze si myslis ze to je laska . tot moj nazor
tak potom je celkom jasne ze si BI .. a vztah na dialku nema buducnost.. cize ked nemate realne v plane sa stretnut tak sa to snaz ukoncit.. alebo zahrat do kamaratstva.. a ked ju tak strasne lubis.. tak chvilku si snou prestan pisat a potom si najdi chalana.. mozno ta to prejde za pokus to urcite stoji
ach jaj zalubila som sa do holky x( a bolo to doosst taažke a neprialaa bý som to nikomu tu z was x( wieete ked opustime chalana koli babae a ani o tom newieet pol roka x( a potom zistiite že to je wlastne holka anie muž tak to je fakt šok x( to ten blbý pokec x( ae zase sme štatsne ai ked wela problemow máme x( a ano ai ta dialkaa je to na howno x( ach kebý mošem být s nou častejšie ae držime sa a tento wztah trwa už rok ai niečo x) a som štasstna ja si na nu počkááám x)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
No je tam roziel...bola to dáma
ale na to si sa pytala-na vztah na dialku...
Dá sa to zorganizovat len treba silno chciet!
Ked si tak pisete tak musite na nieco prist!!!
zorganizovat stretnutie je fest narocne...
ale drzim palce
a k tebe..nie, vztahy na dialku sa nevyplacaju..viem o tom svoje