ahojte máme fenku yorkshirskeho teriéra a v sobotu sme ju dávali strihať a čistila jej aj ušká . v noci sme si všimli že ani nespala a dnes keď som sa vrátila z nemocnice začala mykať pravým uškom ale všimla som si že tam má akoby aftu . presne také biele
nas yorkshir to mava tiez /skus pricuchnut k usku, pokial budes citit zapach ma ho pravdepodobne zapalene, to nam povedal veterinar ze ked si nebudeme isty nech to takto overime, neviem co je na tom pravdy/... nie je to nic vazne my nasmu psikovi na to davame kvapky otibiovin, tiez nemohol spavat od bolesti a po 2 dnoch uplne bez problemov... je to sposobene zrejme tym, ze ked prechadza z vonka kde je chladnejsie do vyhriateho domu sa mu zaparia... mame este jedneho psa-labradora, ktory je len vonku a nikdy tento problem nemal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
kto vie či jej tam nepichla lebo mi nášmu pravidelne čistíme uši práve preto aby sa mu nezapálili
a nič domáce nepomôže, musí sa na to kuknúť veterinár