tym neuvedomovanim myslim ze to beru na lahku vahu, ako faza, alebo ze sa iba zabavaju, alebo ze skusaju nove veci a ze su mladi a neberu to ako fakt nasvedcujuci ich sexualite
veľmi blízku osobu, o ktorej by som to vedela na 100 percent a priznala by sa mi k tomu nepoznám žiadnu. a čo sa týka ostatných, nemám vo zvyku riešiť iných ani ich súdiť, takže keby som sa zamyslela, možno by som našla pár osôb, kde by bolo podozrenie, ale na druhej strane, možno to tak nie je, ako sa hovorí nesúd knihu podľa obalu. možno že práve taký na ktorých padá podozrenie nie sú inak orientovaný a naopak si myslím že aj v dnešnej dobe je dosť takých, ktorý robia všetko preto aby neboli podozrievaný a napríklad nemajú problém chodiť aj s opačným pohlavím, hoci sú inak orientovaný,len aby nevzbudili podozrenie.
tu by ma celkom zaujímalo, že ako môžte niektorý toľkých poznať ak sa nepohybujete len v ich prostredí a nie ste napríklad režisérmi gay filmom. to sú podľa mňa asi len vaše domienky a ste horší ako staré babky na dedine ktoré nemajú čo iné robiť, len si domýšlať a ohovárať a riešiť iných.
nikdy som sa o take veci nezaujimala, takze mam len info, co sa ku mne dostali vramci klebiet a osobnych priznani. u ziadnej z tychto osob si nie som uplne ista, aj ked mnohi chlapci to o sebe hrdo vyhlasovali pocas jednej "modnej ery". dnes chodia s dievcatami a zo svojej homosexuality sa zazracne vyliecili . a inak orientovane dievcata nepoznam ziadne.
ja asi 7 alebo 8 z toho jeden o tom ešte nevie, alebo si to nechce priznať Sranda jak bojuje o prežitie v ,,normálnom" svete a myslí si, že okolie je úplne blbé a slepé
Naozaj by ma zaujimalo, v akych kruhoch sa ti, co pisu, ze poznaju 15+ homosexualov, pohybuju. Statisticky je totiz v spolocnosti 5-10% homosexualov, takze sa mi takto vysoke cisla nezdaju pravdepodobnymi. Viac by vsak asi zaujimalo, na zaklade coho povazujute niekoho za skutocneho homosexuala. Osobne pochybujem, ze poznate 15+, ktori sa otvorene hlasia k homosexualite. Ja sam nepoznam nikoho, kto sa k homosexualnej orientacii hlasi, resp. nikdy mi nikto nepovedal, ze je homosexual. Jedinym vysvetlenim je pre mna teda to, ze cielene hladate spolocnost homosexualov, pripadne ste tiez homosexuali, takze sa hybete v tejto komunite. Nechcem sa nikoho dotknut, len ma to naozaj zaujima.
@endorphin U mňa to bol najskôr len kolega a podozrenie u kamaráta. Kamarát sa po čase odhodlal a toto podozrenie mi potvrdil. A s ďalšími ma pozoznamoval práve on a nemôžem tvrdiť, že by mi v takejto spoločnosti nebolo dobre - tí chalani (alebo aspoň prevažná väčšina z nich) sú milí, zlatí, starostliví, otvorení... dá sa s nimi porozprávať o veciach, ktoré "normálni" chalani obvykle rozoberať nechcú... a zároveň sú akční a občas človeka donútia k veciam, ktoré by človek sám od seba neurobil. (ešte to nie je 15+ ale keď si vezmeš, že pred rokom som naisto vedela len o jednom kolegovi... teda už bývalom kolegovi...)
@galinka takze svojim sposobom vyhladavas spolocnost homosexualov, vsak? Predpokladam, ze keby si nemala zaujem sa zoznamovat s dalsimi homosexualmi, tak by ti ich kolega nepredstavoval.
@endorphin Preferujem, ale nevyhľadávam úmyselne. S kolegom v kontakte nie som, kamarát je ten, čo ma zoznamuje. A nebrala by som to ako že ja sa potrebujem zoznámiť s ďalšími... Ten kamarát je mi naozaj blízky, ja som tá, čo sa hrá na jeho strážneho psa ("neželaj si ma, ak mu ublížiš") a on sa snaží niekoho si nájsť... niekoho takého, s kým sa on bude cítiť dobre a s kým si bude rozumieť, ale aby bol kompatibilný aj so mnou a s pár ďalšími našimi spoločnými kamarátmi... (niečo také ako keď žena predstaví svojej kamarátke svoj najnovší objav a potom neskôr sa jej vypytuje "tak čo naňho hovoríš?" - akurát teda sa nemusí báť, že by som mu ho chcela prebrať )
@galinka ano, v tejto podobe celkom dava zmysel, ze poznas velky pocet skutocnych homosexualov. Rozhodne vsak podla mna nejde o beznu situaciu, pretoze ty ich spolocnost cielene nevyhladavas, zaroven ti je vsak ich spolocnost prijemna. Zaujimave skutocnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Jeden kamarát
Traja známi
Dve zo školy (z toho je jedna učitelka)
.. to jest dokopy 7
ale poznám zopár bi-curious chlapcov na ktorých býva pekný pohľad občas keď sú veľmi curious
ja nikoho...aspon nikto sa mi nepriznal :/
dost vela. napriklad...ale nechajme to radsej tak
no viac ako 10,hlavne baby lebo na ne mam proste ''stastie'' a viem,ze to nie je len odpinkanie,ze ma nechu..proste su...
a par chalanov..
farebny svet v hrsti
tym neuvedomovanim myslim ze to beru na lahku vahu, ako faza, alebo ze sa iba zabavaju, alebo ze skusaju nove veci a ze su mladi a neberu to ako fakt nasvedcujuci ich sexualite
potom takých, s ktorými sa pozdravím, prehodím pár viet, proste poznám ich cez ďalších kamošov a tak, tých bude tak 10 - 15
a takých, že ich poznám a viem o nich, ale nezdravíme sa ani nič.. tých bude ďalších 20 minimálne
@tomias noo mozne je vsetko .
@etelnair ty kolko ?
a istého času tu bol taký bar... a... no, to je jedno.
inak by ma zaujímalo, ako v tejto ankete pravdivo zahlasuje homosexuál
celkom dosť ich je, niektorí sú ale takí latentní
tu by ma celkom zaujímalo, že ako môžte niektorý toľkých poznať ak sa nepohybujete len v ich prostredí a nie ste napríklad režisérmi gay filmom. to sú podľa mňa asi len vaše domienky a ste horší ako staré babky na dedine ktoré nemajú čo iné robiť, len si domýšlať a ohovárať a riešiť iných.
ako na nich reagujem? mám známeho čo je gay, a raz mi to nedalo, ale musela som ho upozorniť, že má zle roztretý mejkap
v škole ich len obchádzam, sila zvyku..