@aversio Ty si jebnutý kokot a tiež si to nemyslím o každom chlapovi. Tak sa radšej zdrž slova, pretože si v tomto smere nadmieru zakomplexovaný a svoj komplex by si mal skôr riešiť, ako ho prehlbovať.
proste neverim, ze ta niekedy nejaka chcela, takze si si vyberat nemohol urcite, lebo mas komplex velky asi ako Vysoke a Nizke Tatry dokopy podla toho co tu citam
@spravodliva nechapem preco mi neveris ze som schopny hocikedy odmietnut hocijaku babu ktora sa bude chciet so mnou vyspat.. vyjebane stereotypy.. chalan chce, baba dava.. picu.. baba chce a ja nedam... a nech ju aj jebne z toho
@spravodliva tak sa stav.. o co chces... zozen babu ktorej nikto nedokaze povedat nie.. a dones dva tucty papierovych vreckoviek, lebo jej budes musiet utierat slzy ked prvykrat bude pocut nie
@64 taketo ego dpc strasne by som ta chcela vidiet nazivo, co za kaktus si aby si s nerozplakal ty, ked zistiz, ze ziadna baba po tebe chciet sex ani nebude a potom ju nebudes moct ohromne hrdo odmietnut
Teraz som sa na chvíľku zamyslel, či som niekedy odmietol od ženy sex... hej, takže by mali mať pochybnosti. Hlavne keď majú frajera, sú škaredé, alebo hrozne opité.
@aversio Ty si musel dobre tazko zobrat nejake banalne odmietnutie v minulosti x)
Nie celkom to suvisi, ale stavil by som sa, ze taktiez pocuvas hudbu, ktora sa mnohym zda byt priserna, ale ty v nej vidis krasu. A teda, samozrejme, si na okraji spolocnosti a priemerni ludia nechapu tvoje pocity, myslienky a motivacie. Sedi?
jo sedi setko... az nato ze to odmietnutie nebolo jedno a jo, pocuvam melodeath, rozne fuzie rocku s electrom, skoro setci na mna hubuju aby som to vypol, a ja nechapem akoze tam nepocuju tie harmonie.. jo, som introvert v spolocnosti, skoro s nikym sa nebavim, ak hej, tak to dlho trva.. a nechape ma skoro nikto.. hlavne nie spoluziaci, alebo ludia v podobnom veku
@aversio no tak sa by dalej do prs ze nedas ono je v prvom rade ci by dala ona tebe, az potom sa mozes hrat na machra myslim ze ani jednej tu netrhas zili ci das alebo nie, ono este ked tak premyslam, vsak otazka bola uplne o niecom inom a na dievcata, ale nevadi, ja dam aj mne da a neriesim ber sportovo a shumorom vela stastia tvojej ruke srandujem.
vacsinou nie, lebo si myslia, ze vsetci chlapi su sexualne zvery bez mozgu, co by je*ali kazdu, a vsetky zeny su take krasne, ze maju zastupy sexuchtivych maskulinnych zveracich vybratorov, takze vzdy maju 100% sancu na sex, ked chcu....sranda zacne, ak ich jeden chlap odmietne, potom zacnu nadavat na vsetkych
PS: raz som odmietol pripitej kamoske sex, a ta sa nastvala na mna, a neskor na vsetkych chlapov...dodnes pohrda vsetkym co suvisi so sexom ...takze myslim,ze zeny zacnu riesit tu otazku, az ked ich niekto odmietne, lebo to im dost znizuje sebavedomie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
Přece se kvůli tomu nebudu s ní prát.
Tak jsem jí vlil na hlavu vodu z nádobí,
mívám občas takové divné období.
ja mam taku kamosku co bola na tom, ze jej dam a ja som povedal, ze nie ..
ano hlavne pohadz vsetky do jedneho vreca
this is how much I care about your opinion
@19
@aversio ty mas hlavne problem s vlastnou debilitou
@spravodliva stavis sa? hocikedy si ho necham ujst
Konkuruješ v poslednom čase etelnairovi v miere kmentárov.
proste neverim, ze ta niekedy nejaka chcela, takze si si vyberat nemohol urcite, lebo mas komplex velky asi ako Vysoke a Nizke Tatry dokopy podla toho co tu citam
chcela som tagnut @60 a @64
"aby si sa nerozplakal ty, ked zistis, ze ziadna baba po tebe chciet sex ani nebude"
Nie celkom to suvisi, ale stavil by som sa, ze taktiez pocuvas hudbu, ktora sa mnohym zda byt priserna, ale ty v nej vidis krasu. A teda, samozrejme, si na okraji spolocnosti a priemerni ludia nechapu tvoje pocity, myslienky a motivacie. Sedi?
jo sedi setko... az nato ze to odmietnutie nebolo jedno a jo, pocuvam melodeath, rozne fuzie rocku s electrom, skoro setci na mna hubuju aby som to vypol, a ja nechapem akoze tam nepocuju tie harmonie.. jo, som introvert v spolocnosti, skoro s nikym sa nebavim, ak hej, tak to dlho trva.. a nechape ma skoro nikto.. hlavne nie spoluziaci, alebo ludia v podobnom veku
PS: raz som odmietol pripitej kamoske sex, a ta sa nastvala na mna, a neskor na vsetkych chlapov...dodnes pohrda vsetkym co suvisi so sexom ...takze myslim,ze zeny zacnu riesit tu otazku, az ked ich niekto odmietne, lebo to im dost znizuje sebavedomie