@1 , @2 a @3 nie- v žiadnom kapustnom liste- ale bolo to v TV novinácha dokonca aj v rádiách- takže milé deti-začnite sa už konečne kultúrne zdelávať a nemyslite na blbosti-
@8 pozor- chceš odomňa toho dosť- ako som už písal, bolo to v rádiách a v TV- takže žiadne linky nie sú
@7 no nemusí- ale je to prevládajúci faktor- predstav si, že žena, kt. pohlavne nežije nemôže mať rakovinu krčka maternice- tak asi tam bude niečo na tích pinďúroch
- moja vedúca mi to vysvetlila stručne a jasne, ak si dlhšiu dobu neumývaš pindúra tak,ž e stiahneš kožku dole a ostane ti len žalud a neostriekať ho vodou zo všetkých strán, tak ti ostane vo vnútry (pod kožou- ak nemáš obriezku) taký biely a smradľavý povlak a ten spôsobuje ževraj tú rakovinu
a chcem dodať len jednú vec- nauč sa prosím ťa čítať- vidíš, že by som písal v ženskom rode, vidíš to- ja nie- a ani si toho nie som toho vedom- ak by si si kukol profil, tak by si zistil, že som muž a ako som už niekoľkokrát zistil, tak čo sa týka mužského pokolenia, tak to je nedotknuteľné- lebo ak za niečo môže muž, tak ten bude z toho vyniť iných ale nie sebe- resp. určite za to môžu ženy- dodávam, len ženy, že to dostanú
@Milli666 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ............................................... ja som znovu v tv v teleshopingu videl krajac ktori rozsekal beton a tak sa pustil o rajciat ... este ze sme velky a neverime takym veciam
Úloha mužov pri nosičstve HPV a jeho prenose v súčasnosti ešte len začína byť jasná.
Niektorí autori pozorujú rozdiel medzi obidvomi pohlaviami, keď výskyt a pretrvávanie typu HPV 16 v sére žien bolo vyššie ako u mužov (11) . Avšak sexuálne správanie mužov (napr. počet predchádzajúcich sexuálnych partneriek) súvisí s rizikom vzniku karcinómu krčka maternice u ich partneriek (12) .
@ 35 kto tu hovoril o TV novinách- vidím, že si asi "praštený" jedným smerom- ale budiš
@ 36 no isto nájdeš viacej pravdy v relácií What is good for you ako dajme tomu v dennom bulváry na zadnej strane- toto bol príklad jasné- nechytajte sa za slovíčka
- neviem, kde som napísal, že to, čo sa vysloví v televízií a v rádiou je sväté, ale určite to má dáku vážnosť, ak sa na dáky poznatok prišlo výskumom, kt. netrval len jeden den, ale dáke tie roky
@ 24- zaráža ma jedná vec- ako môžeš porovnávať telešoping s takouto vecou- resp. vec, kt. bola prezentovaná v telešopingu určite nebude mať takú vážnosť ako dáky výskum- úprimne, som dosť prekvapený, čo sem ľudia ešte nenapíšu, aby sa ..............
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
. . . ja si svojho pindura dobre umyvam
- skorý začiatok pohlavného života (pred 17. rokom)
- častá zmena sexuálneho partnera
- viac sexuálnych partnerov
- nedostatočná intímna hygiena
- poruchy imunity
- nezdravý životný štýl
toto som nasiel nikde sa nepise ze za to mozu muzi takze poprosim ta nezakladaj milne diskusie
@7 no nemusí- ale je to prevládajúci faktor- predstav si, že žena, kt. pohlavne nežije nemôže mať rakovinu krčka maternice- tak asi tam bude niečo na tích pinďúroch
- moja vedúca mi to vysvetlila stručne a jasne, ak si dlhšiu dobu neumývaš pindúra tak,ž e stiahneš kožku dole a ostane ti len žalud a neostriekať ho vodou zo všetkých strán, tak ti ostane vo vnútry (pod kožou- ak nemáš obriezku) taký biely a smradľavý povlak a ten spôsobuje ževraj tú rakovinu
- a nemusel by si sa riadiť len internetom- hovorí sa, že všetko je na webe- ale ako vidím- tak nie všetko a dokonca tam nemusí byť aj všetko pravdive
a chcem dodať len jednú vec- nauč sa prosím ťa čítať- vidíš, že by som písal v ženskom rode, vidíš to- ja nie- a ani si toho nie som toho vedom- ak by si si kukol profil, tak by si zistil, že som muž a ako som už niekoľkokrát zistil, tak čo sa týka mužského pokolenia, tak to je nedotknuteľné- lebo ak za niečo môže muž, tak ten bude z toho vyniť iných ale nie sebe- resp. určite za to môžu ženy- dodávam, len ženy, že to dostanú
a ešte horšie že ľudia nekriticky príjmajú informácie
Niektorí autori pozorujú rozdiel medzi obidvomi pohlaviami, keď výskyt a pretrvávanie typu HPV 16 v sére žien bolo vyššie ako u mužov (11) . Avšak sexuálne správanie mužov (napr. počet predchádzajúcich sexuálnych partneriek) súvisí s rizikom vzniku karcinómu krčka maternice u ich partneriek (12) .
» www.rakovinakrckamaternice.sk/medic_prenos_a_...
... je to vytrhnuté.
nie som odborník (zatiaľ ), ale osobne si myslím, že samotná hygiena s tým veľa nenarobí.
a takisto som nenašla nič o 80tich %.
je to však vírusové ochorenie, čiže pochopiteľne sa nejak prenášať bude.
@lilluska228 vies ked niekto nema co povedat k teme...
@ 36 no isto nájdeš viacej pravdy v relácií What is good for you ako dajme tomu v dennom bulváry na zadnej strane- toto bol príklad jasné- nechytajte sa za slovíčka
- neviem, kde som napísal, že to, čo sa vysloví v televízií a v rádiou je sväté, ale určite to má dáku vážnosť, ak sa na dáky poznatok prišlo výskumom, kt. netrval len jeden den, ale dáke tie roky
@ 24- zaráža ma jedná vec- ako môžeš porovnávať telešoping s takouto vecou- resp. vec, kt. bola prezentovaná v telešopingu určite nebude mať takú vážnosť ako dáky výskum- úprimne, som dosť prekvapený, čo sem ľudia ešte nenapíšu, aby sa ..............
ale je to vazna tema, ale nemyslim si, ze si ho neumyvaju... uz sme civilizovany ludia do kelu...