Mám kamarátku, ktorá so svojim priateľom chodí už 2 roky! A pritom má len 14 rokov... Chodí s ním od svojich dvanástich rokov .. Pred nedávnom sa s ňou rozišiel a ona mu toľko volala a písala esemesky až dokým sa s ňou zase nedal do kopy...
6. to je jej prvý a jediný chlapec s ktorým chodila... ona by nikoho iného nechcela, len jeho.. a on ju má viac-menej v pi... a to mi je ľúto.. lebo ona je dobré dievča
veď to .. on jej riadne povedal že po letných prázdninách ju nechá! keby mne toto povedal chlapec tak sa s ním rozídem na mieste! ja sa bojím že si niečo urobí keď ju zase nechá..
15. práveže asi nie! ona si nedá povedať od nijakej kamošky... ona spraví všetko čo jej ten chlapec povie... ale nedá si povedať od nikoho... len od neho..
mala som 16 velmi som lubila jedneho chlapca...bol pre mna vsektym...proste stred vesmiru...zahraval sa so mnou...no nebol az taky zly..kamaratky sa bali ze z neho skoncim na antidepresivach....no on neustupil...nedal sa so mnou dokopy len kvoli mne...a dobre urobil...ja som sa zaprela a zabudla som na neho...
bud psycholog alebo jej asi ty musis dve vrazit aby sa zobdila...v 16 som vedela ze to nie je normalne, ale 14 je to chore....
26 - aha, zabudol som tu moznost, mnoo, by si neverila, ako to suvisi, aj ked tomu vela ludi neveri alebo nepovazuje to za dolezite. Podla mna ma otec velku ulohu vo vyvoji dcery, skratka je prvym muzom, s ktorym sa stretne a poskytuje (alebo by aspon mal) jej ochranu, pomaha jej dospievat a tak - a od toho vztahu dost zavisia aj vztahy s chalanmi. Ak ale otec bud zomrie, alebo opusti rodinu, pripadne na nu kasle a nevytvara vztahy, tak holka hlada tu istotu inde a potom v lepsom pripade dopadne takto, v horsom sa z nej stane ku*va, ale to uz som pisal v inom topicu, ked chces, tak si to najdi...
Nepomoze ani vyrast ani nachytat toho chalana s inou, pomoct moze nejaky spravny chalan alebo aj dospely muz (napr. jej ujo al. podobne), ktory jej bude fakt dobrym kamosom, ale nebude ju na seba viazat a tak jej vlastne akoby nahradi otca, aj ked to nebude uz uplne ono, ale predsa nieco. Je to krute, ze vlastne za to ani sama nemoze a musi takto kvoli tomu trpiet, ale myslim, ze to nie je neriestitelne...
No, keby dakto povedal o mojej holke, že je škaredá tak tiež mu strelím po pysku... To je normálne, ale rpeháňať to tiež entreba... Milovať, neznamená obmedzovať...
Ja som tiez vyrastala bez otca a ked som si v 16 nasla prveho chalana, tak som bola tiez na nom zavisla. Pritom ma podjebaval na kazdom kroku, ale mne to bolo proste jedno, stacilo, aby ma objal a ja by som dala za neho aj zivot.
Nastastie ma nechal potom on, lebo ja by som to nedokazala. Ale napriek vsetkemu som mu odpustila a teraz sme super kamarati
A ona si to musi proste uvedomit a priznat si, aky je a ze robi chybu, aj ked to neni pre nu urcite lahke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a nemôže to byť tým, že tak veľmi túži niekoho mať, že zachádza až do takýchto extrémov?
bud psycholog alebo jej asi ty musis dve vrazit aby sa zobdila...v 16 som vedela ze to nie je normalne, ale 14 je to chore....
20. ľudia nemusia sexovať aby boli zaľúbení...
Nastastie ma nechal potom on, lebo ja by som to nedokazala. Ale napriek vsetkemu som mu odpustila a teraz sme super kamarati
A ona si to musi proste uvedomit a priznat si, aky je a ze robi chybu, aj ked to neni pre nu urcite lahke.